Opnames Vraag en Antwoord Webinar oktober

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Op woensdag 29 oktober om 19:00 uur organiseerde ik een live Vraag en Antwoord webinar. In dit Vraag en Antwoord Webinar konden deelnemers LIVE hun vragen aan mij stellen.

Zo konden deelnemers al hun vragen over allerlei onderwerpen stellen, zoals Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en hoger in Google komen, internet marketing, affiliate marketing, social media, webinars, geld verdienen op internet en alles wat hier mee te maken heeft aan mij stellen.

Dit was SUPER waardevol, en veel deelnemers waren mij dan ook erg dankbaar. Tof om te doen!

Omdat niet iedereen bij dit webinar aanwezig kon zijn, heb ik besloten de opname van het webinar op YouTube te zetten, zodat je dit nog terug kunt kijken.

Bekijk de opname hieronder!

Opname Vraag en Antwoord Webinar:

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Artikelen waar ik in het webinar naar verwijs:

Ik raad écht om bovenstaande artikelen te lezen. Je zult er veel kennis uithalen die je direct kunt toepassen!

Anyway, hopelijk vond je het webinar net zo tof als ik, en heb je er veel waardevolle informatie uitgehaald.

Het belangrijkste van alles blijft natuurlijk om actie te ondernemen. Zonder actie, geen reactie.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

35 reacties op “Opnames Vraag en Antwoord Webinar oktober

 1. Hey Jacko!

  Leuk idee!

  Ik ben erg benieuwd naar wat jij een goede manier vind om bezoekers naar je website te krijgen. Er zijn zoveel methode’s. Waar moet je je nu op focussen?

  Alvast bedankt!

 2. Bedankt voor deze mogelijkheid Jacko, dat waardeer ik enorm.

  Ik heb de volgende vraag:

  Ik heb een Facebook advertentie opgezet, maar ik krijg hier maar heel weinig clicks naar toe. Hoe kan ik voor meer clicks zorgen?

  Ik ben erg benieuwd.

 3. Hoi Jacko ,

  Erg bedankt voor dit webinar! Juist wat ik nodig had 😉

  Ik zag op de sales pagina van mijn product dat ik promoot dat men zich nogmaals moest inschrijven met naam en emailadres om het beloofde PDF te downloaden (ook mijn leadmagneet). Komt het niet irritant over als men zich eerst op mijn opt-in pagina moet inschrijven en dan nogmaals op de sales pagina zelf? En verlies ik hierdoor mijn cookietijd in Paypro als men in de andere autoresponder (van de adverteerder) terechtkomt?

  Alvast enorm bedankt!

 4. Ik ben een absolute beginner, heb zelfs nog geen website. Hoe kun je starten zo der grote investeringen of diepgaande ICT kennis vooraf? Krijg de indruk dat iedereen vooral veel geld vraagt en telkens meer, zonder dat je concreet resultaat krijgt

 5. Ik heb inmiddels jouw programma ingezet maar kom met verschillen ten aanzien van GetResponse en Facebook (het aantal kliks en bevestigingen van hun email adres) de verschillen zijn groot te noemen heeft dit te maken met het product wat je aanbied of toch een gratis e-book aanbieden.
  Zo zijn worden er ook nep e-mailadressen gebruiken gezien de groot aantal Bounced resultaten bij GetResponse of ligt dit toch ergens anders aan?

  1. Beste Jacko,
   ik heb mij de voorbije dagen verdiept in het promoten van het Mentale Dieetplan en het pakket rond Vitadis Slanker Leven; beiden pakketten met goede conversies. Het is mijn bedoeling is die pakketten te promoten conform het concept van Affiliate Marketing Revolutie. Gaat men zich dan verdiepen in die pakketten wat ik nu aan het doen ben, dan beweert men daar dat een goede promotie staat of valt met een website. Meer bepaald een website met een professionele look en voldoende content. Ook is SEO belangrijk volgens hen, m.a.w. volgens hen dien ik hun pakket te promoten via een affiliate website. Kan of moet ik dit negeren en zijn mijn kansen dan gewaarborgd als ik AMR strikt toepas?
   Ik vind het trouwens vreemd, dat u soms bedrijfspresentaties geeft, waar u dit aanprijst (SEO,
   websiteoptimalisatie, etc) terwijl AMR dat precies negeert.

 6. wat zijn leads?
  Ik zoek gemotiveerde personen die een passief inkomen willen opbouwen met affiliatie van domeinnamen en hosting.
  zie mijn primitieve website, enkel gericht op gdi: https://www.wereldwijd.ws
  Mijn andere vraag? Waar vind ik de niche?
  Mijn idee omtrent mlm: mensen die dit doen hebben interesse in passief inkomen. Organisatie: ik schrijf mij in in jou mlm, jij schrijft jou in in mijn mlm. zo verder. Elkaar helpen is dubbele winst.
  Goed idee of toch niet?

 7. Hoi Jacko,
  Ik heb de volgende vragen: Ik heb d.m.v. een Facebookadvertentie 13.234 mensen bereikt; ik heb 558 websitekliks. Ik betaal € 0,14 per klik. Tot nu toe betaal ik in totaal € 80,– aan Facebook hiervoor. Ik heb hiervoor één verkoop van het Mentale Dieetplan gerealiseerd van € 35,-. Ik heb 201 inschrijvers op mijn mailinglijst. Er kwamen er eerst 20 per dag bij, nu ongeveer 10 per dag inschrijvingen erbij.
  Mijn vragen:
  1. Hoelang moet ik blijven adverteren op Facebook?
  2. Wat kan ik binnen het systeem van de Affiliate Marketing Revolutie nog meer doen om méér en sneller te verkopen uit de bestaande mailinglijst of is het een kwestie van “blijven hopen” dat er weer wat wordt verkocht via mijn affiliatelink?
  3. Wat is het vervolg op de Affiliate Marketing Revolutie?

  Ik ben benieuwd naar de beantwoording.

  Groeten,
  Frank Zuijdweg

 8. Beste Jacko,
  ondertussen weet ik al dat de niches “gezondheid” en “marketing” de markten zijn voor een affiliate marketeerder. Ik heb me daarmee verzoend, en ik focus me dus op produkten binnen die niches. Het lijkt me echter vreemd te moeten vernemen van andere marketeerders en uit recensies op Google, te moeten vernemen dat verzorgings- en schoonheidsprodukten het ook zo goed op de Nederlandse markt. Om nog maar te zwijgen van de niche waar speelgoed deel van uitmaakt. Of moet ik er van uit gaan, dat dit eerder produkten zijn voor een web- shop, terwijl de niches gezondheid en marketing ideaal zijn voor de affiliate marketeerder?

 9. hoi jacko,

  onlangs bekeek ik een online workshop van internetmarketeer Ricardo. In zijn workshop had hij het over geld verdienen met e-mailnieuwbrieven sturen. Hij gaf aan dat je dit d.m.v Leadpages en Getresponse kan doen en dat je op zoek moet gaan naar een winstgevende niche. Ik miste hierbij alleen meer informatie over hoe je e-mailnieuwsbrieven maakt (zijn er bepaalde templates van die je herhaaldelijk kunt gberuiken?), hoe je zorgt dat er veel mensen zich inschrijven voor je e-mailnieuwsbrieven, hoe je je ‘klanten’ bindt en waar je de content vandaan kunt halen die je presenteert in je e-mailnieuwsbrieven. Kan jij hier misschien iets meer over vertellen?

 10. Hallo Jacko

  Ik hou me al en tijdje bezig met affiliate marketing en promoot al veel produkten via paypro op diverse marktplaatsen, ik heb intussen maar twee verkopen gedaan wat ik wel erg weinig vind.
  Mijn vraag wat doe ik of wat gaat er verkeerd, hopelijk heb je voor mij wat tips om meer te kunnen verkopen. Ik heb ook nog geprobeerd om bij Daisycon en Tradetracker maar daar eisen ze dat je een website heb want die moet je opgeven bij je registratie , ik helaas heb nog geen website dus ook geen optie of heb jij andere ideeen.

 11. Ik ben van plan een affiliate site te bouwen ( natuurlijk 😉 En heb me verdiend in affiliatemakelaarspagina’s (daar waar affiliates en leveranciers bijelkaar komen).
  Maar als ik kleinere leveranciers bedien, die zijn niet aangemeld bij die affilaitemakelaars. Hoe zorg ik dan dat de clicks oid wel betaald worden?

 12. Hé Jacko,

  Misschien een vrij technische vraag, maar ik ga hem toch stellen:
  Voor een aantal websites gebruik ik het Iconic One theme. Een fijn theme met handige functies. Jij gebruikte dit theme ook wel voor je ‘Niche sites’ van vroeger.

  Heb je ook ontdekt hoe je ‘Read More’ in ‘Lees Meer’ (of iets anders) kunt veranderen?
  Graag zou ik dit veranderen in het Nederlands. Heb het geprobeerd via de Editor, in het content.php deel. Dit lukte helaas niet.

  Zie VB: Klik op mijn naam en check de intro van een willekeurig artikel.

  Succes straks!

  Tjalling

  1. heey tjalling

   bij thema Iconic One kun je bij functions.php deze code opzoeken en waar nu lees veder staat.
   Staat bij jou nu Read more dit moet je even veranderen naar lees veder

   /*
   * Loads the Themonic Customizer for live customization, to learn more visit Themonic.com
   */
   require_once( get_template_directory() . ‘/inc/themonic-customizer.php’ );

   /* Adding lees veder after excerpts */
   function io_excerpt_more($more) {
   global $post;
   return ‘… ID) . ‘”>’ . __( ‘lees veder’, ’themonic’ ) . ‘ »‘;
   }
   add_filter(‘excerpt_more’, ‘io_excerpt_more’);
   /*
   * Enqueueing scripts and styles for front-end of the Themonic Framework.
   * @since Iconic One 1.0
   */
   function themonic_scripts_styles() {
   global $wp_styles;

   met vriendelijke groet,

   julien

 13. He jacko, ik heb facebook campagne klaar staan om te lanceren, waarbij ik een gezondheidsproduct wil gaan promoten.

  Bij welke mail in je autoresponder is het juist om een aanbieding te doen?. Wat is de aanpak als er weinig sales uitkomen?. Stoppen met deze offer, of een andere invalshoek proberen?

  Q

 14. Stel, ik maak me een week druk voor een site volgens ‘jouw’ manier. Wanneer zou ik dan op resultaat kunnen rekenen? Een paar maanden? Trouwens, ik vind het super tof dat je dit doet!

 15. Hey Jacko,

  Is het misschien slim om België toe te voegen binnen de doelgroep van FB ads?
  En dan wel de Nederlands sprekende om meer mensen te bereiken?

  En is het handig om bij de interesse van een FB ad een groep te kiezen zoals bijvoorbeeld Koken of kun je beter Koken openklappen en specifieke groepen selecteren?
  Hierdoor zul je denk wel minder mensen bereiken?!

  Bedankt alvast voor je antwoord, en dit Webinar!

  Gr,
  Tom

 16. Website gebouwd, dan deze aangeboden op de veiling van Sitedeal. Veel kijkers geen kopers. Begin bod 60 euro. In de afgelopen 4 weken geen interesse, is deze markt niet meer interessant?

 17. Hoe promoot jij je blogartikelen? M.a.w. als jij je blogpost op je site gepubliceerd hebt, wat doe jij dan om je blogpost aan de wereld kenbaar te maken?

 18. Hoi

  Die AMR van jou als men die cursus wil volgen.Heb je wel rekening gehouden.
  met mensen die geen credit card hebben.Die kunnen die get response niet aanschaffen.De meeste autoresponders moet je helaas met credit card betalen.
  Paypal doen ze niet aan.En hoe sta je tegen over Paypro ze hebben de regels veranderd.
  En veel internet marketeers doe volgens mij geen zaken meer.Las ik op de fanpage of groep van FB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *