5 Handige tips om Hoger in Google te komen

Gemiddelde leestijd: 27 minuten
hoger in Google komen in een grafiek

Dus, je wilt weten hoe Google werkt? Goede vraag! Google gebruikt een complex algoritme om te bepalen welke websites het relevantst zijn voor een bepaalde zoekopdracht. Dit algoritme houdt rekening met honderden factoren, zoals de kwaliteit van je content, de snelheid van je website, en hoeveel andere websites naar jou linken. Klinkt ingewikkeld, toch? Maak je geen zorgen, we gaan deze zaken stuk voor stuk uitleggen.

Om hoger in Google te komen, moet je je website zo optimaliseren dat deze aantrekkelijk is voor zowel gebruikers als het Google algoritme. Je wilt immers dat je website niet alleen bovenaan de zoekresultaten komt, maar ook dat bezoekers blijven hangen en uiteindelijk klant worden. Dat betekent dat je zowel op de technische aspecten van je website moet letten, als op de inhoud.

Ben je klaar om de geheimen van Google te ontrafelen? Laten we dan beginnen met onze hoger in Google tips!

Inhoud Hoger in Google komen:

Exclusieve Bonus: Download 35 gratis SEO tips waarmee je gaat voorkomen dat jouw website wegzakt in Google. 100% Gratis download!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Waarom is hoger in Google belangrijk?

Je vraagt je misschien af waarom het belangrijk is om hoger in Google te komen. Nou, het antwoord is simpel: zichtbaarheid. Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, met miljarden zoekopdrachten per dag. Als je website bovenaan de zoekresultaten staat, krijg je meer zichtbaarheid en dus meer potentiële klanten.

Bovendien hebben mensen de neiging om te klikken op de eerste paar resultaten die ze zien. Ze vertrouwen erop dat Google de relevantste en betrouwbare websites bovenaan plaatst. Dus als je hoog in de zoekresultaten staat, krijg je niet alleen meer bezoekers, maar ook bezoekers die waarschijnlijk al geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Maar dat is nog niet alles. Hoger in Google komen betekent ook dat je een voorsprong hebt op je concurrenten. Als jouw website hoger staat dan die van je concurrenten, is de kans groter dat mensen voor jou kiezen in plaats van voor hen. En dat kan een groot verschil maken voor je bedrijf.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

De impact van Google op je online zichtbaarheid

Google is echt de reus als het gaat om online zoeken. Zelfs als je website er fantastisch uitziet, als deze niet goed scoort in Google, mis je een hoop verkeer en potentiële klanten. En dat wil je niet, toch?

Maar hoe zit het precies met die impact van Google op je online zichtbaarheid? Wel, je kan het zien als een soort digitale snelweg. Google is de grote weg waarop iedereen rijdt en jouw website is een van de vele bestemmingen. Als je niet op de juiste manier op de kaart staat, zal niemand je vinden.

Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je website voldoet aan de richtlijnen van Google. Dit betekent dat je website niet alleen aantrekkelijk moet zijn voor bezoekers, maar ook technisch goed in elkaar moet zitten. Denk aan zaken als laadsnelheid, mobielvriendelijkheid en een duidelijke structuur. Al deze factoren bepalen hoe Google je website ziet en rangschikt.

Hoe Google’s algoritme werkt

Het Google algoritme is een beetje als een mysterieuze doos vol geheimen. Het is een complex systeem dat constant wordt bijgewerkt en aangepast. Maar hoewel de exacte werking een goed bewaard geheim is, weten we wel dat het algoritme kijkt naar een groot aantal factoren om te bepalen welke websites het relevantst zijn voor een bepaalde zoekopdracht.

Een van de belangrijkste factoren is de relevantie van je content. Google wil de gebruiker de relevantste informatie geven. Dus als iemand zoekt naar “hoger in Google tips”, dan wil Google websites tonen die waardevolle en relevante informatie over dit onderwerp bieden. Het algoritme kijkt dus naar je content en bepaalt hoe relevant deze is voor de zoekopdracht.

Maar er is meer. Google kijkt ook naar de autoriteit van je website. Hoe betrouwbaarder en geloofwaardiger je website is, hoe hoger je zult scoren. Google bepaalt je autoriteit aan de hand van het aantal en de kwaliteit van de websites die naar jou linken. Dit zijn de zogenaamde backlinks.

Daarnaast speelt de technische kant van je website ook een grote rol. Google houdt van snelle, gebruiksvriendelijke websites die goed werken op alle apparaten. Dus zaken als laadsnelheid, mobielvriendelijkheid en een duidelijke structuur zijn ook belangrijk voor je ranking.

En dan is er nog de gebruikerservaring. Google wil dat gebruikers tevreden zijn met de resultaten die ze krijgen. Dus als mensen op je website komen en snel weer weggaan, zal Google dit zien als een teken dat je website niet voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker.

Dit zijn slechts een paar van de vele factoren die het Google algoritme in overweging neemt. Het is een complex proces, maar met de juiste kennis en inzet kun je je website optimaliseren om hoger in Google te komen. En dat is precies waar onze hoger in Google tips over gaan!

Het belang van zoekwoorden

Zoekwoorden, ook wel keywords genoemd, zijn de woorden die mensen intypen in de zoekbalk van Google. Het zijn de vragen die ze stellen, de producten die ze zoeken, de problemen die ze willen oplossen. Als je weet welke zoekwoorden jouw potentiële klanten gebruiken, kun je je content daarop aanpassen. Dat betekent niet dat je die zoekwoorden zo vaak mogelijk moet herhalen in je tekst. Nee, het gaat erom dat je waardevolle en relevante content maakt rondom die zoekwoorden.

Zoekwoorden zijn dus de brug tussen wat mensen zoeken en de content die jij aanbiedt om aan die behoefte te voldoen. Als je je zoekwoorden goed kiest en effectief gebruikt in je content, zal Google je belonen met hogere rankings. Dat is de kracht van zoekwoorden!

Maar hoe vind je de juiste zoekwoorden? Daar zijn verschillende tools voor, zoals Google’s eigen Keyword Planner. Deze tool laat je zien hoe vaak een bepaald zoekwoord wordt gebruikt en hoeveel concurrentie er is voor dat zoekwoord. Op basis van deze informatie kun je bepalen welke zoekwoorden voor jou het waardevolst zijn.

Maar vergeet niet: het gaat niet alleen om de zoekwoorden zelf. Het gaat er ook om hoe je die zoekwoorden gebruikt in je content. Zorg ervoor dat je content natuurlijk en leesbaar blijft. Google is slim genoeg om te zien wanneer je probeert het systeem te manipuleren door je zoekwoorden te vaak te herhalen. Dus houd het natuurlijk, focus op het bieden van waarde, en je zult zien dat je hoger in Google komt. Dat is de kracht van zoekwoorden!

Hoe Google websites rangschikt

Oké, laten we eens kijken naar hoe Google websites rangschikt. Zoals we al zeiden, Google gebruikt een complex algoritme om te bepalen welke websites het relevantst zijn voor een bepaalde zoekopdracht. Dit algoritme kijkt naar honderden verschillende factoren.

De eerste factor is de relevantie van je content. Als je content nauw aansluit bij wat de gebruiker zoekt, is de kans groter dat Google je website hoog rangschikt. Google gebruikt hiervoor zogenaamde ‘spiders’ of ‘crawlers’ die het web doorzoeken en je content analyseren.

De tweede factor is de autoriteit van je website. Google kijkt naar het aantal en de kwaliteit van de websites die naar jou linken. Hoe meer kwalitatieve links je hebt, hoe hoger je autoriteit en hoe hoger je ranking.

De derde factor is de technische kant van je website. Google houdt van snelle, gebruiksvriendelijke websites die goed werken op alle apparaten. Dus zaken als laadsnelheid, mobielvriendelijkheid en een duidelijke structuur spelen een grote rol in je ranking.

Ten slotte kijkt Google naar de gebruikerservaring. Als mensen op je website komen en snel weer weggaan, zal Google dit zien als een teken dat je website niet voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor je ranking.

Dit zijn de basisprincipes van hoe Google websites rangschikt. Door deze factoren in gedachten te houden en je website dienovereenkomstig te optimaliseren, kun je hoger in Google komen. En dat is waar het bij onze hoger in Google tips allemaal om draait!

Optimaliseer je website voor Google

Oké, je weet nu waarom het belangrijk is om hoger in Google te komen en hoe het Google algoritme werkt. Nu is het tijd om in actie te komen en je website te optimaliseren voor Google. Maar hoe doe je dat precies? Laten we het stap voor stap doornemen.

Allereerst, zorg ervoor dat je website technisch in orde is. Dat betekent dat je website snel moet laden, mobielvriendelijk moet zijn en een duidelijke structuur moet hebben. Google houdt van websites die gebruiksvriendelijk zijn, dus zorg ervoor dat je website makkelijk te navigeren is en dat alles goed werkt.

Vervolgens, kijk naar je content. Je content moet relevant en waardevol zijn voor je bezoekers. Dat betekent dat je moet weten wat je doelgroep zoekt en je content daarop moet aanpassen. Gebruik de juiste zoekwoorden, maar houd het natuurlijk. Probeer niet het systeem te manipuleren door je zoekwoorden te vaak te herhalen.

Daarnaast, zorg ervoor dat je website autoriteit uitstraalt. Dit doe je door kwalitatieve backlinks te verzamelen. Backlinks zijn links van andere websites naar jouw website. Hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe hoger je autoriteit en hoe hoger je ranking.

Ten slotte, vergeet niet om je successen te meten en aanpassingen te maken waar nodig. Gebruik Google Analytics om te zien hoeveel bezoekers je krijgt, waar ze vandaan komen en wat ze op je website doen. Gebruik deze informatie om je website te verbeteren en nog hoger in Google te komen.

Het belang van SEO-vriendelijke content

Je hebt vast wel eens gehoord van de term SEO, ofwel Search Engine Optimization. Maar wat betekent dat precies? En waarom is het zo belangrijk voor je website? Nou, SEO is het proces van het optimaliseren van je website zodat deze beter scoort in de zoekresultaten van Google. En een van de belangrijkste aspecten van SEO is het creëren van SEO-vriendelijke content.

SEO-vriendelijke content is content die zo is geschreven en georganiseerd dat het Google’s algoritme helpt om te begrijpen waar je content over gaat. Dit betekent dat je content relevant moet zijn voor je doelgroep, makkelijk leesbaar moet zijn en de juiste zoekwoorden moet bevatten. Maar let op: het is niet de bedoeling om je content vol te stoppen met zoekwoorden. Je content moet altijd natuurlijk en waardevol zijn voor je bezoekers.

Het mooie van SEO-vriendelijke content is dat het niet alleen goed is voor Google, maar ook voor je bezoekers. Door je content te optimaliseren voor zoekmachines, maak je het ook makkelijker voor je bezoekers om te vinden wat ze zoeken. En dat kan leiden tot meer bezoekers, een langere verblijfsduur op je website en uiteindelijk meer klanten.

Het creëren van SEO-vriendelijke content kan even tijd kosten, maar het is een investering die zich zeker terugbetaalt. Door je content te optimaliseren voor Google, zorg je ervoor dat je website beter vindbaar is en dat je meer verkeer naar je website trekt. En dat is precies wat je wilt, toch?

Hoe technische SEO je helpt hoger te scoren

Technische SEO is een cruciaal onderdeel van het optimaliseren van je website voor Google. Het heeft alles te maken met het verbeteren van de technische aspecten van je website, zodat deze sneller, makkelijker te crawlen en te begrijpen is voor zoekmachines.

Een van de belangrijkste elementen van technische SEO is de laadsnelheid van je website. Google houdt van snelle websites. Als je website traag laadt, zullen gebruikers snel afhaken en dat is een negatief signaal voor Google. Dus, hoe sneller je website, hoe beter je ranking.

Een ander belangrijk aspect is mobielvriendelijkheid. Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele apparaten om te surfen op het web. Als je website niet goed werkt op mobiele apparaten, loop je een hoop bezoekers mis. Bovendien geeft Google de voorkeur aan websites die mobielvriendelijk zijn, dus het kan je ranking aanzienlijk verbeteren.

Dan is er nog de structuur van je website. Een duidelijke en logische structuur helpt Google om je website beter te begrijpen. Het maakt het makkelijker voor de crawlers van Google om door je website te navigeren en alle pagina’s te vinden. Een goede structuur helpt ook je bezoekers om hun weg te vinden op je website, wat kan leiden tot een langere verblijfsduur en een betere gebruikerservaring.

Tot slot is er de kwestie van duplicate content. Duplicate content is content die op meer dan één plek op je website verschijnt. Dit kan verwarrend zijn voor Google en kan leiden tot een lagere ranking. Het is dus belangrijk om duplicate content te vermijden en ervoor te zorgen dat elke pagina op je website unieke en waardevolle content bevat.

Technische SEO kan in het begin misschien een beetje overweldigend zijn, maar het is een essentieel onderdeel van het optimaliseren van je website voor Google. Door aandacht te besteden aan deze technische aspecten, kun je je ranking aanzienlijk verbeteren en hoger in Google komen.

Exclusieve Bonus: Download nog eens 35 gratis SEO tips waarmee je gaat voorkomen dat jouw website wegzakt in Google. 100% Gratis download!

Backlinks: de sleutel tot hogere rankings

Backlinks zijn een van de krachtigste tools in je SEO-arsenaal. Maar wat zijn backlinks eigenlijk? Simpel gezegd, backlinks zijn links van andere websites naar jouw website. Ze zijn als stemmen van vertrouwen in de ogen van Google. Wanneer andere websites naar jou linken, zien zoekmachines dit als een teken dat jouw content waardevol en betrouwbaar is.

Maar niet alle backlinks zijn gelijk gemaakt. Het is niet alleen een kwestie van zoveel mogelijk backlinks verzamelen, maar vooral van het verzamelen van kwalitatieve backlinks. Een link van een betrouwbare, autoritaire website is veel waardevoller dan een link van een onbekende blog. Dus focus op het krijgen van links van hoge kwaliteit.

Maar hoe krijg je deze kwalitatieve backlinks? Er zijn verschillende strategieën die je kunt gebruiken. Een daarvan is het creëren van geweldige content die mensen graag willen delen. Als je content waardevol en interessant is, zullen andere websites eerder geneigd zijn om naar jou te linken.

Een andere strategie is het actief vragen om backlinks. Dit kan zo eenvoudig zijn als het sturen van een e-mail naar een website die gerelateerd is aan jouw niche, en hen vragen of ze geïnteresseerd zijn in het delen van jouw content. Je kunt ook gastblogs schrijven voor andere websites in jouw branche, wat je niet alleen een backlink oplevert, maar ook je zichtbaarheid en reputatie verhoogt.

Het verzamelen van backlinks is een continu proces. Het is iets dat je regelmatig moet bijhouden en werken om te verbeteren. Maar de inspanning is het waard. Met genoeg kwalitatieve backlinks, zal je zien dat je website langzaam maar zeker hoger in Google komt. En dat is tenslotte waar het allemaal om draait!

Wat zijn backlinks en waarom zijn ze belangrijk?

Backlinks, ook wel inkomende links genoemd, zijn links van andere websites die naar jouw website leiden. Je kunt ze zien als een soort stemmen van vertrouwen. Als andere websites naar jou linken, betekent dit dat ze jouw content waardevol en betrouwbaar vinden.

Dit is belangrijk, want Google ziet backlinks als een belangrijke factor bij het bepalen van je positie in de zoekresultaten. Google’s algoritme ziet elke backlink naar jouw website als een aanbeveling. Het is als een vriend die zegt: “Hey, check deze website eens, ze hebben echt goede informatie!” Hoe meer van deze ‘aanbevelingen’ je hebt, hoe hoger Google jouw website in de zoekresultaten zal plaatsen.

Maar let op, niet alle backlinks zijn gelijk. Het gaat niet alleen om het aantal backlinks, maar ook om de kwaliteit. Een backlink van een gerenommeerde, betrouwbare website heeft meer gewicht dan een link van een minder bekende blog. Het is dus belangrijk om te streven naar kwalitatieve backlinks van websites met een hoge autoriteit.

Daarom is het verzamelen van backlinks een essentieel onderdeel van je SEO-strategie. Het kan wat tijd en moeite kosten, maar de beloning – hoger in Google komen – is het zeker waard.

Hoe je kwalitatieve backlinks verkrijgt

Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks is geen eenvoudige taak, maar met de juiste strategieën kun je een heel eind komen. Laten we enkele effectieve manieren bespreken om die gewilde links te scoren.

Een van de beste manieren om kwalitatieve backlinks te verkrijgen, is door het creëren van waardevolle, unieke en relevante content. Als jouw content echt waardevol is, zullen andere websites eerder geneigd zijn om naar jou te linken. Denk aan diepgaande blogposts, infographics, onderzoeksrapporten of zelfs video’s.

Daarnaast kun je actief op zoek gaan naar linkmogelijkheden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld gastblogs te schrijven voor andere websites in jouw niche. Hierbij plaats je een artikel op hun website, met daarin een link naar jouw site. Zorg er wel voor dat je een website kiest met een hoge autoriteit en dat jouw artikel van hoge kwaliteit is.

Verder kun je gebruik maken van de zogenaamde ‘broken link’-strategie. Dit houdt in dat je op zoek gaat naar broken links op andere websites, en de eigenaar van de website vervolgens suggereert om de broken link te vervangen door een link naar een relevant stuk content op jouw website.

Tot slot is het belangrijk om je sociale media kanalen te gebruiken om je content te verspreiden. Hoewel de links vanuit sociale media meestal geen directe invloed hebben op je Google ranking, kan het wel leiden tot meer zichtbaarheid van je content. En meer zichtbaarheid kan weer leiden tot meer backlinks.

Onthoud dat het verkrijgen van kwalitatieve backlinks tijd en moeite kost. Het is geen snel proces, maar als je het goed doet, kan het een enorme boost geven aan je positie in Google.

Meet je succes: Google Analytics

Je hebt nu een hoop gedaan om hoger in Google te komen. Je hebt je website geoptimaliseerd, waardevolle content gecreëerd en gewerkt aan het verzamelen van kwalitatieve backlinks. Maar hoe weet je of al je inspanningen effect hebben? Daar komt Google Analytics om de hoek kijken.

Google Analytics is een krachtige tool die je inzicht geeft in het gedrag van je bezoekers. Het laat je zien hoeveel mensen je website bezoeken, waar ze vandaan komen, welke pagina’s ze bekijken en nog veel meer. Deze informatie is van onschatbare waarde als je hoger in Google wilt komen.

Stel je voor, je hebt een geweldige blogpost geschreven en deze geoptimaliseerd voor bepaalde zoekwoorden. Met Google Analytics kun je zien hoeveel mensen die blogpost bezoeken, hoe lang ze op de pagina blijven en of ze doorklikken naar andere delen van je website. Dit geeft je een idee van hoe goed je content presteert en of je SEO-inspanningen effect hebben.

Maar Google Analytics kan je ook helpen om problemen te identificeren. Als je bijvoorbeeld ziet dat veel mensen je website snel weer verlaten, kan dit een teken zijn dat je website niet voldoet aan de verwachtingen van de bezoeker. Misschien is je laadsnelheid te traag, is je content niet relevant genoeg, of is je website niet gebruiksvriendelijk. Met deze informatie kun je gericht verbeteringen aanbrengen en zo je positie in Google verbeteren.

Hoe Google Analytics te gebruiken

Google Analytics is een krachtige tool, maar kan in het begin wat overweldigend zijn. Maak je geen zorgen, we gaan je stap voor stap door het proces leiden.

Allereerst moet je een Google Analytics account aanmaken en deze koppelen aan je website. Dit doe je door een unieke trackingcode te genereren in Google Analytics en deze in de code van je website te plaatsen. Hiermee kan Google Analytics data verzamelen over het gedrag van je bezoekers.

Zodra je Google Analytics hebt ingesteld, kun je beginnen met het verkennen van de verschillende rapporten. Het ‘Realtime’ rapport laat je bijvoorbeeld zien hoeveel mensen er op dit moment op je website zijn en wat ze aan het doen zijn. Het ‘Doelgroep’ rapport geeft je inzicht in wie je bezoekers zijn, waar ze vandaan komen en welke apparaten ze gebruiken.

Het ‘Acquisitie’ rapport laat zien hoe mensen op je website terecht komen. Komen ze via Google, sociale media, directe links of andere bronnen? Dit kan je helpen om je marketinginspanningen te richten op de kanalen die de meeste bezoekers opleveren.

Het ‘Gedrag’ rapport geeft inzicht in wat mensen doen als ze eenmaal op je website zijn. Welke pagina’s bezoeken ze, hoe lang blijven ze en waar haken ze af? Dit kan je waardevolle inzichten geven in hoe je je website kunt verbeteren.

Ten slotte is er het ‘Conversies’ rapport. Hier kun je doelen instellen, zoals het invullen van een contactformulier of het maken van een aankoop, en bijhouden hoeveel van je bezoekers deze doelen bereiken. Dit kan je helpen om te zien of je website effectief is in het omzetten van bezoekers in klanten.

Google Analytics is een complexe tool met veel mogelijkheden. Het loont de moeite om er wat tijd in te investeren en alle functies te leren kennen. Met de juiste kennis kun je waardevolle inzichten opdoen die je helpen om hoger in Google te komen.

Hoe je succes meet en verbeteringen aanbrengt

Het meten van je succes en het aanbrengen van verbeteringen is een continu proces. De eerste stap is het instellen van doelen in Google Analytics. Dit kunnen specifieke acties zijn die je wilt dat bezoekers uitvoeren, zoals het invullen van een contactformulier, het aanmelden voor een nieuwsbrief of het doen van een aankoop.

Door het bijhouden van deze doelen, krijg je inzicht in hoe goed je website presteert. Als je ziet dat veel bezoekers een bepaald doel bereiken, weet je dat je op de goede weg bent. Maar als je merkt dat veel bezoekers afhaken voordat ze het doel bereiken, weet je dat er ruimte is voor verbetering.

Een handige functie in Google Analytics is de mogelijkheid om de bezoekersstroom te bekijken. Dit laat zien hoe bezoekers door je website navigeren, van de eerste pagina die ze bezoeken tot het punt waarop ze de website verlaten. Als je ziet dat veel bezoekers afhaken op een bepaalde pagina, kan dit een teken zijn dat deze pagina niet voldoet aan de verwachtingen.

Het is ook belangrijk om regelmatig je zoekwoorden te evalueren. Zijn er zoekwoorden die veel verkeer naar je website brengen? Of zijn er zoekwoorden die weinig verkeer opleveren? Deze informatie kan je helpen om je content en je SEO-strategie te optimaliseren.

Onthoud dat het optimaliseren van je website een continu proces is. Google’s algoritme verandert voortdurend, en wat vandaag werkt, werkt misschien morgen niet meer. Blijf dus altijd op de hoogte van de laatste SEO-trends en blijf je website voortdurend verbeteren. Zo blijf je klimmen in de Google-rankings!

Conclusie

In dit artikel hebben we de essentie van hoger in Google komen besproken. We hebben het gehad over het belang van een hoge positie in Google en hoe Google’s algoritme werkt. Je hebt ontdekt hoe je je website kunt optimaliseren voor Google, met aandacht voor zowel de technische aspecten als de content.

We hebben het belang van SEO-vriendelijke content en technische SEO benadrukt, en hoe deze factoren je kunnen helpen hoger te scoren. Ook hebben we de kracht van backlinks belicht en hoe deze de sleutel kunnen zijn tot hogere rankings.

Tot slot hebben we besproken hoe je je succes kunt meten en verbeteringen kunt aanbrengen met behulp van Google Analytics. Met deze kennis ben je klaar om je website naar een hoger niveau te tillen en hoger in Google te komen. Het is een proces dat tijd en inspanning vergt, maar de resultaten zijn het zeker waard.

Dus nu is het jouw beurt. Zet deze hoger in Google tips in praktijk en zie hoe je website klimt in de Google zoekresultaten. Succes!

Geld verdienen door hoog in Google te scoren

Wist je dat je veel geld kunt verdienen doordat je websites hoog in Google kunt laten scoren?

Ik verdien dagelijks mijn geld door het maken van kleine niche sites die ik moeiteloos hoog in Google laat scoren.

Hoe ik dat doe?

Check hier de Affiliate Marketing Revolutie en start vandaag met het verdienen van (veel) geld op het internet.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

102 reacties op “5 Handige tips om Hoger in Google te komen

 1. Hallo Jacko,

  Ik wil een webshop beginnen over dagelijkse producten voor de algehele verzorging, te verkopen.
  Dit wil ik gaan doen met een goede webshop(site).
  Het probleem is hoe kom ik met mijn website hoog in google.
  Zou jij mij een goed advies kunnen geven A.U.B.

  Groet, Betty vd Bosch.

 2. Hallo Jacko,
  Wij van Geling-Plants houden ons bezig met tuinonderhoud / groenvoorziening, maar helaas zijn wij moeilijk vindbaar op het internet. We zouden graag ook wat meer benaderd willen worden rondom het gebied Groningen en Veendam via onze site, voor allerlei diverse activiteiten. Er hebben al meerdere mensen naar onze site gekeken, maar de vindbaarheid blijft maar uit. Wat kunnen wij het best aan onze site aanpassen volgens jou, om dit probleem te verhelpen?

  http://www.geling-plants.nl
  Groeten, Herman Geling

  1. Hey Herman!

   Als ik zo naar jullie website kijk, zie ik dat ten eerste jullie Title-tag al niet is geoptimaliseerd voor hetgeen waar je op gevonden wilt worden (tuinonderhoud Groningen/Veendam).

   Ook zie ik dit niet terugkomen in de url en/of navigatie van de website; en een blog lijkt ook te ontbreken!

   Als je de tips uit dit artikel toepast voor jullie website weet ik zeker dat de website al een stuk beter vindbaar is :-).

   Succes!

 3. Hoi Jacko,

  Dank voor je walhalla aan informatie 🙂

  Toch heb ik nog een vraag: als ik een blog schrijf of een video plaats en iemand anders wil dat ook op zijn site plaatsen, telt dat voor diegene dan ook als nieuwe content voor Google? Is dat voor hen dus ook gunstig qua SEO? Of is dat alleen maar gunstig voor mij (als ze linken)? Of moeten zij dit dan nog wat aanpassen zodat het nieuwe content lijkt?

  Gr, Marleen

  1. Hey Marleen!

   Het gaat er echt om dat je unieke content plaatst. Dus als een website content van jouw website kopieert en deze op hun website plaatsen, is dat voor de andere website niet goed (dit is duplicate content).

   Succes!

 4. Hai Jacko,
  Jemig, dit alles is erg nieuw voor mij en breek m’n hoofd nu al over alles wat ik nog niet weet.
  Zou je m’n website http://www.aimbeauty.nl (in Zwolle) kunnen checken en tips kunnen geven wat ik kan doen?
  Alvast super bedankt!
  Groetjes, Esmee

  1. Hoi Esmee,

   Thanks voor je reactie :-)!

   Ik heb net op je website gekeken en het valt me op dat je de SEO-basis van je website al niet goed hebt. Zo heb je nog oude ‘.html’ links en staan alle pagina’s achter de directory /html.

   Ook is overal de Title-tag hetzelfde (AIM Beauty) en gebruik je als META-omschrijving allemaal zoekwoorden.

   Daarnaast zie ik ook geen blog ;-).

   Ik raad je aan om goed door Internet Succes Gids.nl te ‘bladeren’; hier vind je genoeg content die je kunt gebruiken om je website te optimaliseren voor Google, en zo dus hoger in de zoekresultaten te krijgen.

   Succes!

   1. Haihai, heb wat dingetjes aangepast in mn website.
    Wil je dit nog eens checken?
    Snap alleen niet hoe je oude ‘.html’ links kunt vernieuwen??
    Kan je me hierin meer uitleg geven?
    Thanks! Groetjes, Esmee

 5. Ik heb de website met dreamweaver gemaakt.
  Lijkt mij best een goed programma om websites mee te bouwen.
  Heb een basiskennis hiervan. Weet dus niet hoe dit om te zetten.
  Denk namelijk niet, na alle uren die ik hierin heb zitten, dat ik overstap naar wordpress 😉
  Zal er een ander moment over nadenken.
  Dank je wel voor het meedenken in ieder geval!

 6. Jacko,

  Mijn man is een bedrijfje begonnen en wil graag in google gevonden worden. Nu moet je de website voluit typen en is eigenlijk niet te vinden in google.
  Wat kunnen wij hier zelf aan doen?

  M.v.g.

  1. Ik neem aan dat de website nog maar pas nieuw is. Vaak duurt het even voordat een website sowieso goed door Google geïndexeerd word (en ook zichtbaar word).

   In de tussentijd zou ik de bovenstaande tips gaan toepassen, dus zorg er voor dat je META-tags goed zijn, en ga vooral actief bloggen – maak waardevolle content!

 7. Hoi Jacko ik gebruik een Firefox plugin om te kijken hoe hoog een site in Google staat. Bij deze site is dat 0. Ook de Alexa ranking is niet bijzonder spectaculair.

  1. Hoi Ger,

   Zet meer content op je website, en gebruik de informatie op Internet Succes Gids.nl om meer bezoekers te krijgen + hoger in Google te komen. Focus je niet teveel op de Alexa ranking, focus je op waarde bieden voor je bezoekers. De rest komt dan vanzelf!

 8. Hoi Jacko,

  Ik heb een en ander op mijn site aangepast om zo hoog mogelijk in Google te komen wanneer men zoekt op bv “carwash venlo”, “wasboxen belfeld”, etc.

  Tot nu toe met weinig succes. Misschien kun jij me helpen met de volgende vragen:

  1. Mijn bedrijf heet officieel “C8C” maar is beter bekend als “Center 8 carwash”. Heeft het zin om “C8C” in de SEO-titel of META te vermelden?
  2. Als ik gevonden wil worden onder een bepaald zoekwoord, plaats ik dit zoekwoord dan het liefst in de SEO, META, weblink of gewoon in de tekst op de pagina zelf?
  3. Wanneer men zoekt op “autowasserette venlo” komen er een aantal collega-bedrijven tevoorschijn die de onder hun META een aantal links naar bepaalde pagina’s van hun site hebben. Hoe krijg ik dit voor elkaar? (contact – personenwagen-geurbehandeling)

  Heel erg fijn dat je op deze manier mensen helpt met hun websites. Mijn dank!

  1. Hoi Mick,

   Het is belangrijk dat je niet teveel ‘als zoekmachine’ gaat denken, maar dat je meer ‘menselijk’ gaat denken.
   Wanneer je bedrijf C8C heet (wat denk ik ook de URL van je website is), komen mensen echt wel op je website als ze zoeken naar C8C (ik zie dat je al derde staat op dit zoekwoord).

   Maak je website groter door te bloggen, aan videomarketing te gaan doen en dus een groot online merk van je website te maken. Hoe meer content er op je website komt, hoe beter je website zal gaan scoren in Google.

   Het kan geen kwaad om het zoekwoord waarop je gevonden wilt worden in de Title, META, pagina en URL te zetten, maar hou het wel menselijk. Ga dus niet onnatuurlijk veel keer het zoekwoord toevoegen.

   De collega-bedrijven die je bedoeld hebben een goede website, en worden daar automatisch mee door beloond door Google. Je krijgt dan ‘Sitelinks’, zoals ze dat zo mooi noemen. Dat kun je zelf niet beïnvloeden.

   Succes!

   1. Bedankt voor je snelle antwoord!

    Ik heb Center8carwash.nl én c8c.nl. Dacht dat het makkelijker was om c8c te onthouden maar mooier oogt wanneer men uiteindelijk op center8carwash komt.

    Ik vind dat mijn collega’s helemaal geen mooie site hebben haha. Zou het dan een kwestie van tijd zijn tot Google die sitelinks ook bij mij plaatst?

    1. Beter hou je het op één domeinnaam ;-).

     Of je uiteindelijk ook sitelinks krijgt kan ik natuurlijk niet met 100% zekerheid zeggen, maar als je aan de slag gaat met de tips op Internet Succes Gids.nl is de kans erg groot!

     Succes!

 9. Hallo Jacko,

  Ik ben nog redelijk nieuw met een website ( juli), maar zie dat pagina’s van andere aanbieders beter te voorschijn komen op Google.
  Vanaf wanneer en met welke termen zou ik beter te vinden moeten zijn?
  De basis is Tussenschoolse opvang, voorheen ook wel overblijven genoemd. Tussenschoolse opvang trainingen-cursussen-workshops en advies aan schoolbesturen en kinderopvangorganisaties.
  Ook te vinden als columniste op http://www.overblijf-magazine, maar dat is niet mijn website.

  Heb jij een tip> Bij voorbaat dank

 10. Hoi Jacko,
  Dank je wel voor je geweldige informatie. In je artikel schrijf je dat je dat je duidelijk moet kunnen omschrijven waar je blog over gaat, anders kun je niet gevonden worden. Hoe kan ik dat het beste doen wanneer ik blog over mijn gezin of over de belevenissen die ik zelf meemaak? Ik blog twee keer in de week op vaste dagen over verschillende onderwerpen. Hoe stel ik dan mijn SEO in? Ook ben ik via FB op veel FB blog-pagina’s ‘lid’ geworden om zo meer bezoekers te kunnen trekken. Ik heb het idee dat mijn bezoekersaantal daardoor opeens veel lager is geworden. Weet jij hoe dat zou kunnen? Dank je wel alvast voor je hulp. Groetjes, GT Rovers

  1. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten of er ook in Google gezocht word op bepaalde zoektermen. Blogs als “dit hebben wij vandaag met ons gezin gedaan”, zal minder op gezocht worden als andere termen ;-).

   Je kunt de Google Zoekwoordplanner kijken om te kijken hoeveel er op bepaalde termen gezocht word.

   Lid worden van veel Facebookpagina’s heeft geen invloed op je Google rankings.

   Het is belangrijk dat je een bepaalde doelgroep hebt (en dat je die voor jezelf vaststelt), en dat je daar interessante content voor gaat schrijven; die waardevol en behulpzaam is.

   Succes!

 11. Hey Jacko, wat leuk dat je dit doet!

  Ik had een vraagje voor vanmiddag in het webinar:

  Hoeveel blogberichten raad je aan om ongeveer per week online te zetten op je website om te gaan stijgen in Google? Ik heb niet zoveel tijd, dus dat maakt het soms wat lastig om te bloggen.
  Ik ben benieuwd en alvast bedankt!

  Gr. Peter

 12. Hoi Jacko Ik had je gister al een pb gestuurd over hoeveel blogs ik al had gepost en klaar staan nu stond ik op plek 14 en jij zei is goed ga zo door Nu ben ik nog verder gezakt kan je vertellen wat er niet goed gaat misschien teveel intern linken of te weinig informatie slechte site opbouw te weinig het focus keywoord gebruikt Ik weet het niet
  Hoor het graag Gr aad

 13. Hallo Jacko

  Eigenlijk kort vraagje
  Ik ben affiliate marketeer en wat is beter?
  Betaald verkeer of SEO?

  Gr Jeroen

 14. Hey Jacko,

  wat raad je aan, veel blogs of een sterke video die vaak gedeeld zal worden via de sociale media? De video kost immers een veelvoud, maar kan deze in verhouding meer opleveren in de zoekresultaten?

  Seppe

  1. ik zou alle twee doen een website met goeie blogberichten en video
   want video,s worden ook weer in google getoond

 15. Hoi Jacko,
  Hoe lang duurt het eer je resultaat ziet? hou je enkel alleen rekening met google, of ook met bing en yahoo enzovoorts

 16. De bedoeling is om een bedrijfsvoorstelling te maken in de video, maar op een leuke manier. Uiteindelijk doel is nieuwe bezoekers naar de site loodsen om deze daar vervolgens verder te overtuigen klant te worden. Het is niet meteen de bedoeling om geld te verdienen via reclame op de site of op de video.

  Doel is gewoon om op een organische manier hoog te scoren in Google. Vandaar de vraag, extra investeren in blogs of in een goede video?

 17. Beste Jacko,
  ik heb problemen met mijn SEO-analyse; probleem is, dat ik er in feite weinig geloof aan hecht. Zo kom ik tot de conclusie dat mijn pagina een “GROEN” krijgt, wat op zich dus goed zou zijn. Wanneer ik dan naar onder scrol voor mijn analyse, dan krijg ik voor ALGEMEEN een ‘rode’ indicatie voor “Artikelkoptekst”=0.
  Ga ik naar de volgende tabsheet voor de SEO-analyse, dan krijg ik nagenoeg overal “groen”, behalve de twee
  eerste, waar ik een “oranje” krijg. Zo krijg ik een oranje, omdat mijn paginatitel slechts 37 tekens heeft, waar een minimum van 40 tekens vereist is. Beste Jacko, ik kan u zeggen; mijn paginatitel telt meer tekens dan uw
  pagina, en ik krijg oranje; leg me dat ’s uit a.u.b. Nee, dit begrijp ik zo niet; maar moet ik hier wel zo zwaar aan
  tillen en/of kan ik dit negeren? Graag uw reactie.

 18. Hoi Jacko,

  Op zoekwoorden waarbij de concurrentie laag is, daar kun je natuurlijk heel eenvoudig op scoren binnen Google. Maar wat doe JIJ binnen een markt, waarbij de concurrentie net zoveel verstand heeft van SEO als jijzelf 🙂

 19. hoi Jacko
  Hoe zit het met de domein namen is het nog steeds het beste om .nl en .com of als je een hoog zoek volume heb in woordplanner is .eu of .net dan ook goed . Als je wel ook .eu en .net neemt vanaf welk zoek volume kan dat dan bijv. 5400 maandelijkse zoekwoorden of nog hoger of lager

  Gr aad

 20. Is het beter om voor dezelfde zoekterm je content op je bestaande pagina uit te breiden of mag je een nieuwe pagina maken met éénzelfde zoekterm? Het betreft zoektermen met weinig concurrentie, maar waar
  héél veel over te vertellen is

 21. Scherm waar je alle rapportage van je media en je site kunt combineren in 1 rapportage dus je resultaten zien van bezoekers en clicks.
  In 1 overzicht.

 22. hey Jacko

  Als ik nou 2 domeinen heb 1 met 1600 zoekwoorden met dus veel meer concurrentie en 1 met 600 zoek woorden in de zelfde niche kan ik dan beter op die lage of hoge concentreren en al me energie op zetten

 23. Zoekt google enkel en alleen op jouw zoektermen, of ook nog op andere woorden van je pagina?
  (ja sorry, héél veel vragen van een groentje 🙂 )

 24. Hallo Jacko,
  Zelf ben ik niet zo’n digibeet, maar heb m.b.v. veel boeken uit de bieb en veel geduld zelf met het (inmiddels niet meer bestaande) programma Frontpage mijn website gemaakt. Het valt me op dat sinds ik een hele tijd niks veranderd heb ik nog maar heel weinig klant-aanvragen krijg. Zou het wat uitmaken als ik wekelijks (of zelfs dagelijks) even mijn website upload (of er telkens een woordje aan toevoeg of wijzig). Of maakt dat helemaal niks uit? En als ik mijn advertenties op Marktplaats wekelijks vernieuw – kan dat ook invloed hebben op mijn ranking op Google – of heeft dat niks met elkaar te maken? (je merkt wel: ik ben een behoorlijke digibeet 😉 )
  Alvast bedankt voor je tijd en antwoord!

  1. Hoi Sandra,

   Ik raad aan om sowieso je website in WordPress te maken; dat is veel gebruiksvriendelijker en ook veel beter voor je Google ranking.

   Af en toe een woordje toevoegen zal niet veel schelen; het gaat er echt om dat je nieuwe content toevoegt.

   Je Marktplaats advertenties hebben er nauwelijks invloed op ;-).
   Keihard bloggen Sandra!

 25. Beste Jacko,

  Bedankt voor alle nuttige informatie. Jouw tips werken zeker, dat zie je al omdat jij zelf als eerste komt in google wanneer je hoger in google schrijft dus GOOD JOB. Heb jij voor onze website http://www.laminaatkiezer.nl nog tips hoe wij het beter kunnen doen op google. In onze branche is het heel moeilijk om hoog te staan in google omdat er heel veel concurrentie is. In je antwoorden heb ik wel gezien dat wordpress beter is, maar nu veranderen van magento naar wordpress is ook weer een grote switch. Any other tips?

  Alvast bedankt,

  Bilal Yesiloglu

  Laminaatkiezer.nl

 26. Hoi Jacco,

  Zou je eens willen kijken naar mijn website? Ik blijf hangen en ben een beetje inspiratieloos. Ik hoop dat jij kan zien wat er nog verbeterd kan worden!

  Groetjes

  1. Hoi Nicole,

   Ook bij jou zie ik dat je geen blog artikelen plaatst. Ook je Title-tags en je URL’s kloppen niet. URL’s zijn erg lang en bevatten nog .HTML.

   Ga met de tips uit dit artikel aan de slag en ik weet zeker dat je daar al resultaat uit gaat halen.

 27. Hoi Jacko,
  Ik ben maar een leek, 0,0
  Ik wil eerst beginnen met affiliate marketing,ik heb geen website. bij pay pro is al geregistreerd.
  Ik weet zelf niet hoe,ik een product moet gaan maken.ik ben zelf 61 jr geen hoge opleiding.

  Hebt je hier voor mij een tip?

  Alvast bedank.
  Mvg, Rudi

  1. Het meest belangrijke is inderdaad een goede website. Zorg dat de ‘fundering’ goed staat en je bent al een heel eind. Daarna focus ik me op het plaatsen van goede content. Linkpartners hou ik me niet mee bezig; ik scoor altijd puur en alleen op content. Ik zie dat andere websites dan vanzelf naar me gaan linken!

 28. He Jacko,

  Ik zit zelf in de leadership development skills ‘branche’. Mijn niche experiential learning.
  Ik zoek me suf op zoektermen en denk nu aan leadership skills (weinig concurrentie, veel hits).
  Zal ik daar een monster blog over schrijven ‘leadership, 60 tips to unlock it’

  Mijn niche experiential learning, is minder populair, moet ik dan mn niche aanpassen?

  1. Hoi Jessica,

   Sowieso een blog schrijven over een zoekterm die je hebt gevonden. Wellicht kun je via de Google Zoekwoord Planner nog aan andere zoektermen komen. Kijk ook op andere websites, zoals website van je concurrenten om te kijken welke zoektermen zij gebruiken.

   Je niche aanpassen zou ik niet doen; juist hoe specifiek mogelijk, hoe makkelijker je jouw doelgroep kunt bereiken.

 29. Hoi Jacko,

  Ik heb de website gebouwd ludanta.nl (zonder kennis van zaken) en 1 ding lukt met niet. Als ik het zoekwoord ‘ludanta’ intik, krijg ik niet ludanat.nl te zien. Ik heb b.v. http://www.ludanta.nl/ludanta (pagina) aangemaakt, Het ’trucje’?

  Verder ben ik druk met Yoast aan het leren

  Help!

  1. Hiervoor zul je eerst veel content moeten maken en op je website moeten plaatsen, en de bovenstaande tips moeten toepassen op je website.
   Google plaatst niet direct je website op #1 in Google.
   Ik zou de pagina trouwens veranderen, want nu is ‘ludanta’ dubbelop. Eén keer als domeinnaam, en één keer als pagina..

   1. Hallo Jacko,

    Content staat er al op. Ik begrijp dan alleen deze tip niet? de pagina die ik noemde is leeg en wordt niet in de site gebruikt.

    Ook hier geldt: relevantie is belangrijk. Een leuk trucje om hier je voordeel uit te halen is om alleen de zoekterm in je URL te zetten. Dus bijvoorbeeld https://www.jouwwebsite.nl/zoekterm.

     1. Ik had eerst gamesexams.nl en die was binnen no time bovenaan in Google te vinden (ook zonder .nl) . Waarom lukt het dan niet met Ludanta?

    1. Dat is heel lastig te zeggen André.
     Dat ligt aan ongeveer 1000 factoren ;-).

     Ga aan de slag met de tips die je in dit artikel leest, en dan gaat het je echt wel lukken om hoger in Google te scoren.

 30. Hoi Jacko,
  Wij hebben een website voor spirituele ontwikkeling en bewustzijn gebouwd.
  Maar we worden door google totaal niet gevonden
  Zou jij eens een blik kunnen werpen op onze pagina wat er niet goed is of verbeterd kan worden?
  Alvast bedankt
  Patrick en Esther

  1. Hi Patrick en Esther!

   Waarop willen jullie gevonden worden?
   Als ik zo even naar jullie website kijk, zie ik dat er echt veel te weinig content op jullie website staat en dat jullie ook niet regelmatig nieuwe content toevoegen.

   Ga aan de slag met de bovengenoemde tips; dan ga je echt wel hoger in Google scoren!

   1. Hoi Jacko, dank je voor je snelle reactie wij willen gevonden worden op spirituele ontwikkeling en bewustzijn groei.
    een ranking test wees uit dat we op plek 0 staan in google ranking terwijl we de seo voor iedere pagina duidelijk gevuld hebben met zoek termen en waar de website over gaat.

    groetjes,

    Patrick en Esther

 31. Hoi Jacko,

  Dank voor je zeer goed artikel. Weer met veel interesse gelezen. Ben zelf flink aan het schrijven voor mijn website http://tvworkshop.com/ hier in Singapore. Kom geleidelijk aan steeds hoger. leer van elke blog weer meer. Ook natuurlijk veel back linken (hierbij weer eentje). Ik zie hier nog steeds veel mensen Back links kopen. Zeer onverstandig al zeg ik het zelf. Heb je daar al iets over geschreven of niet.

  Groetjes,

  Emile Leus

 32. Goedemorgen Jacko,

  Ik kende deze site nog niet, maar gevonden via Google. 😉

  Mooie artikelen hoor, ik ga hier dan ook zeker eens even verder rondneuzen. Ook ik heb wel een vraag aan je, ik heb een onepager website http://www.airvpn/ gemaakt. Nou lees ik hierboven over intern linken. Werkt dat ook als je intern linkt naar externe bronnen? Zo ja, is het dan handig om hier een “hoover label” voor aan te maken?

  En ik heb hier een statische pagina. Zou het hier ook aan te raden zijn om toch iets van een aparte blog pagina te maken en daar zelf relevante content te gaan posten? Komt de onepager (+ aanvullende blog) daardoor dan mogelijk hoger in Google? Ben erg benieuwd wat ik verder nog kan ontwikkelen. 🙂

  Met vriendelijke groet,

  Vincent

  1. Hey Vincent!

   Tof dat je op deze website terecht bent gekomen ;-).
   Hoe bedoel je “intern linken naar externe bronnen”?
   Een interne link is ALTIJD een link op een pagina van je website, naar een andere pagina op je website.

   Een externe link is dat je vanaf je website linkt naar een andere website.

   Je doet er altijd goed aan om een ‘hoover label’ (alt-tag) toe te voegen aan een link :-).

   Qua homepage zou ik mezelf juist afvragen: wat is het handigst voor je bezoekers? Wat wil je uitstralen als je bezoekers op je website komen? Is dat een blog pagina of een statische pagina waarop je jezelf presenteert?

   Succes!

   1. Goedemiddag Jacko,
    Allereerst bedankt voor je reactie. 🙂

    Ik heb “gecloakte” links op mijn pagina staan die via een intern php-script naar een externe bron verwijzen. Als ik je reactie lees dan valt dit ook gewoon onder de noemer extern linken. Intern linken op een onepager is waarschijnlijk niet heel logisch aangezien de informatie allemaal op één pagina staat 😉

    De website http://www.airvpn.nl/ is meer een poging tot een affiliated website. Het hele idee is dat op de statische one-pager de algemene informatie in het Nederlands is te vinden (deze informatie verandert dus niet), maar dat de bezoeker daarna doorgaat naar de aanbieder van de VPN dienst.

    Jij geeft hier echter een aantal keer aan dat het een goed idee is om telkens nieuwe, relevante content toe te voegen. Nou zou ik een blog gedeelte kunnen optuigen, want er zijn genoeg VPN gerelateerde onderwerpen waar ik een serie posts mee zou kunnen vullen. De vraag is of dat ook toegevoegde waarde heeft voor een statistische one-pager affiliate website als de mijne. En met toegevoegde waarde bedoel ik dan dat de website hoger binnen Google scoort. Bijkomend voordeel voor bezoekers kan zijn dat ze zien waarom een VPN een goed idee kan zijn of wat de gevaren/risico’s kunnen zijn. Hoor graag van je of het toevoegen van een blog op dat vlak zin heeft. 🙂

    Groeten Vincent

 33. Beste Jacko,
  SEO is wel een breed begrip. Probeer van alles te verbeteren zoals blog pagina, landingspagina’s (met en zonder plaatsnamen). Toch zitten wij in een speciale branche waarin grote bedrijven veel geld uitgeven aan SEO.
  Heeft u misschien nog een paar tips om beter naar boven te komen?
  Onze website is http://ballonnenpartners.nl
  Met vriendelijke groet,
  Danny Rezette

 34. Beste Jacko,
  Mijn concurrent heeft helemaal geen website (alleen Google Business vermelding) en toch staat die meerdere keren op Google op de eerste pagina. Ik heb een website, ik sta op sociaal media, telefoonboek en de telefoongids met mijn website en toch kom ik maar 1 keer op Google. Hoe kan dit?

  Alvast bedankt,
  N.W.

 35. Good Job Jacko,

  Veel info voor mij een begrijp nog niet alles maar ik ga er wel mee aan de slag.

  Ik ben zelf geen computer nerd dus moet nog veel uitvinden,uitzoeken en verdiepen, maar het zal me lukken!!

  Wij verkopen kweekbenodigheden/ kweekspullen voor binnen en buiten hobbyisten.

  Misschien kan je een kijkje nemen en wat makkelijke tips geven.

  Onze website is http://www.happytuin.nl

  Groet Team HappyTuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *