Waarom WordPress gebruiken? Ontdek hier waarom!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Waarom WordPress gebruiken“, is een vraag die ik maar al te vaak gesteld krijg. En dat is natuurlijk niet gek, want er zijn tegenwoordig veel content management systemen (zoals ze dat noemen) waarmee je een website kunt maken én onderhouden.

Maar wat maakt WordPress nou eigenlijk zo speciaal? En waarom raad ik iedereen aan om WordPress te (gaan) gebruiken?

In dit artikel zal ik je alle redenen vertellen waarom WordPress zo geniaal is!

Wat is WordPress?

Voor de mensen die nog niet weten wat WordPress nou eigenlijk is zal ik in het even kort uitleggen.

WordPress is een content management systeem, ook wel een CMS genoemd. Hiermee kun je eenvoudig een website maken en onderhouden, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Met WordPress heb je eigenlijk een compleet website systeem, wat je alleen maar naar je eigen wensen hoeft aan te passen. Zo kun je eenvoudig het uiterlijk van je website aanpassen, en kun je de website voorzien van allerlei handige plugins.

Meer over WordPress lezen? Lees dan:

In de Kennisbank van WordPress vind je nóg meer artikelen over WordPress.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Waarom WordPress gebruiken?

Goed, nu we weten wát WordPress precies is, zal ik nu bespreken wáárom je WordPress moet gebruiken om jouw website op te bouwen.

WordPress heeft namelijk een enorm aantal voordelen; die zal ik hieronder puntsgewijs opzetten.

  • Google houdt van WordPress! De code van WordPress zit zo goed in elkaar, dat Google deze goed kan doorlezen. Hoe beter de code in elkaar zit, hoe beter dit ook voor jouw positie in Google is. Tof is dat je zelf niks aan de code hoeft te doen!
  • Een website opzetten was nog nooit zo makkelijk! Met WordPress kun je binnen vijf minuten je website al up en running hebben.
  • Duizenden hobbyisten en professionals ontwikkelen voor WordPress. Hierdoor wordt WordPress telkens beter, en zijn er ook gigantisch veel WordPress plugins beschikbaar om je website nóg beter te maken
  • Net als plugins, zijn er ook enorm veel thema’s beschikbaar om je website van een ander uiterlijk te voorzien
  • Content (artikelen en pagina’s) toevoegen was nog nooit zo makkelijk. Typen en publiceren!
  • Je kunt WordPress gebruiken voor elk type site (blog, bedrijfswebsite, community)!
  • WordPress is helemaal gratis!

En ongetwijfeld zullen er nog veel meer redenen zijn waarom je WordPress moet gebruiken, maar dit zijn voor mij in ieder geval de redenen waarom ik WordPress gebruik én aan iedereen aanraad!

Hopelijk ben je nu – net als mij – overtuigd om WordPress te gebruiken!

Heb je nog vragen, of is iets niet duidelijk? Laat het even weten in de comments hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *