Kennisbank

Welkom in de Internet Succes Gids.nl Kennisbank! In de Kennisbank vind je allerlei handige artikelen gesorteerd op categorie. Deze artikelen zullen continu bijgewerkt worden.

Klik op de knoppen hieronder om door de Kennisbank te navigeren.

Wil je direct van start met internet marketing? Lees dan:

19 reacties op “Kennisbank

 1. Hi jacko
  Ziet er mooi uit en erg professioneel, complimenten!
  Tip van mij:
  Kijk nog even naar de tekst net boven de knoppen:
  Klik op de knoppen hieronder om naar door de kennisbank te navigeren
  Dit leest een beetje raar, ik zou eerder het woordje “naar” weglaten,

  Groeten Bryan

 2. Goedendag Jacko,

  Ik heb inmiddels veel van de artikelen en video’s op de site bekeken, en ga de informatie op mijn te maken website verwerken.
  Waar ik persoonlijk benieuwd naar ben, waarom de Nederlandse markt?
  Wat zijn daar de voordelen en nadelen van, en wat zijn de voor en nadelen van het grote publiek bereiken wereldwijd met Enngelstalige of tweetalige content?

  Inspirerende groet,

  Wilco

  1. Hoi Wilco,

   Bedankt voor je reactie :-).
   In het geval van Internet Succes Gids.nl is het meer een persoonlijke keuze.

   Ik zou trouwens niet een website beginnen met én Nederlandse én Engelse content. Richt je op 1 doelgroep.

   Succes!

   1. Hoi Jacko,

    Wat is je advies wat betreft, hoe je het best een website kan maken volgens de volgende constructie:

    Mysterious Inspiration is de hoofdwebsite, de onderwerpen die ik wil behandelen zijn
    Mysterious You (Numerology), met subonderwerpen
    Mysterious Marketing met subonderwerpen
    Mysterious Writing met subonderwerpen
    Mysterious Componist met subonderwerpen
    Mysterious Success Vision met subonderwerpen

    Ik heb nu de optie om dit op een website met verschillende mappen te doen, en daar weer per onderwerp submappen om dieper op onderwerpen in te gaan. Op deze manier heb ik ooit een website gemaakt.

    Nu zit ik te denken aan subdomeinen, waarbij dan de map over dat onderwerp op de hoofdsite Mysterious Inspiration, moet linken naar het subdomein, bijvoorbeeld Mysterious You. Op deze manier kan ik verschillende layouts van websites hebben, en de diepte in gaan over alleen dat onderwerp op die site, door verschillende mappen aan te maken, zoals betekenis van de getallen, soorten reports, enz.

    Zijn er meer opties, en wat is SEO technisch de beste optie, om zo veel mogelijk mensen te boeien met je onderwerpen, afgezien van goede content.

    Inspirerende groet,

    Wilco

 3. hallo jacko.

  ik ben benieuwd hoe je de url zo kort mogelijk houd als je gebruik maakt van categorieën.

  ik maak al gebruik van breadcrumps en seo yoast plugin.
  mvg denny

 4. Hallo Jacko,
  Ik heb jouw website nauwkeurig doorgenomen en ben nu zoekende naar een goede webhosting partij. Nu heb ik gezien in je eerste module dat je spreekt over domeinnaamregistratie bij Versio en de websitehosting bij Neostrada. Je spreekt ook duidelijk over een kosten overwegende reden waarom je hier je sites en domeinnamen registreerd. Echter op je Tools geef je TransIP aan als webhoster. Zelf zie ik een verschil tussen bijv. Xelmedia en Neostrada wat betreft de prijzen, maar hoe zit het dan met services, snelheid etc. Dan zie ik dat je nu ongeveer 50 websites online hebt. Breng je die dan allemaal onder bij Neostrada of TransIP? Bij Neostrada kun je oneindig veel websites goedkoop hosten, maar hoe ligt het dan met de snelheid? Ik las ergens dat 1seconde vertraging al een conversieverlies van 7% betekend. Nou je snapt wel, ik zie door de bomen het bos niet meer en zou graag hierover een reactie van je zien. Gr Erik

  1. Hoi Erik,

   Zelf heb ik mijn domeinnamen inderdaad bij Versio, en mijn hosting bij TransIP en Neostrada lopen. Dit zijn allebei erg fijne hosting partijen en super snel.
   Omdat ik echter zoveel sites heb (meer dan 50) is het soms verstandig om websites bij verschillende hostings te plaatsen, omdat ze zo niet aan elkaar gelinkt kunnen worden.

   Neostrada en TransIP zijn dus beiden prima hostings.

   Succes!

 5. Hoi Jacko,
  heb zojuist de cursus Affiliate Marketing Revolutie besteld en ben van plan om er serieus mee aan de slag te gaan. Wat ik echter nergens kan vinden, is hoe de fiscale afhandeling verloopt? Ik bedoel, is het verstandig om een éénmanszaak op te richten hiervoor? Is het wenselijk om een zakelijke bankrekening hiervoor te openen? Heb je een BTW nummer nodig? Met andere woorden; is de volledige omzet onderhevig aan inkomsten- en omzetbelastingen?
  Niet dat ik bovenstaande punten als een belemmering zie, maar lijkt me wel verstandig om dit gelijk goed aan te pakken.
  Groet,
  Brian

  1. Hi Brian,

   Tof dat je met de AMR aan de slag bent gegaan :-).
   Wellicht dat dit artikel je er mee kan helpen: https://www.internetsuccesgids.nl/geld-verdienen-op-internet-belasting/

   Ik heb hier dus een boekhouder voor.
   Echter, wanneer je nog niks verdiend, kun je dit makkelijk doen zonder dat je ingeschreven bent, zeker omdat het over affiliate marketing gaat, en je dus geen eigen product hoeft te verkopen.

   Wanneer het serieus word, en je echte inkomsten krijgt, dan kun je er over nadenken om jezelf in te schrijven bij de KvK .

   Richt je eerst op het verdienen van je eerste inkomsten, en kijk dan hoe je het fiscaal allemaal gaat doen 😉

 6. Beste Jacko,
  Ik heb vrijdagavond jouw presentatie gezien en ben zeer geïnteresseerd om mee te doen jouw masterclass.
  er is echter 1 obstakel om te kunnen inschrijven. Ik beschik op dit moment namelijk niet over de gevraagde 147 euro daar het einde maand is en mijn rekeningen en betalingen alles hebben opgeslokt. Kan ik nu inschrijven en die eerste betaling volgende week doen als ik mijn loon heb ontvangen? zou je zeer dankbaar zijn.

 7. Heel erg interessant dit product en relatief laag qua kosten. Maar ik heb al verschillende internet marketing producten aangeschaft en bijna altijd zonder succes, zelfs al ik het tot de puntjes nauwkeurig deed. Wat is er zo speciaal aan Affiliate Marketing Revolutie en kan ik hier serieus geld mee verdienen?

 8. Beste Jacko,

  Welk wordpress thema gebruik jij. Zoals deze dus?
  Ik vind deze heel overzichtelijk namelijk.

  Ik hoor graag van je.

  Mvg,
  Maikel

 9. hallo jackob, ik doe nu een paar dagen via bol.com affiliate marketing met een vriend. wij doen dit via instagram @the_apple_products wij hebben in 4 dagen rond de 500 bezoekers gehad via onze link, maar we hebben nog niks verkocht… zou je mij misschien kunnen helpen met iets?

  met vriendelijke groet,
  Jelle Selder
  zou je mij aub willen terug mailen op: alvast bedankt jacob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *