Betalingen

Veilig betalen op Internet Succes Gids.nl

Op en via de website InternetSuccesGids.nl kan je producten bestellen.

Je betaling moet natuurlijk altijd 100% veilig en 100% betrouwbaar zijn. Om deze reden werken wij samen met betaaldienstverlener PayPro. Je kunt je bestelling veilig doen in je eigen vertrouwde bankomgeving met iDEAL, PayPal, Bancontact of een SEPA machtiging.

PayPro heeft de veiligheid van jouw geld en gegevens centraal staan en heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank en Currence waardoor het iDEAL-betalingsverkeer kan en mag aanbieden. Voor jou betekent dat veilige en snelle iDEAL-betalingen. Bij PayPro zal je veiligheid nooit ter discussie staan en om deze reden hebben beveiliging en fraudepreventie de allerhoogste prioriteit, hier lees je daar meer over.

De websites InternetSuccesGids.nl, de aan haar gelieerde sites en de website van betaaldienstverlener PayPro gebruiken alleen een beveiligde SSL verbinding (te herkennen aan het HTTPS en het slotje in de browser adresbalk) zodat je gegevens ten alle tijden versleuteld worden verstuurd. Door deze versleuteling is het voor derden onmogelijk de gegevens in te zien of aan te passen.

Herroepingsrecht bij levering van producten en de uitsluiting daarvan

Het herroepingsrecht is alleen geldig wanneer de klant er geen afstand van heeft genomen bij de aankoop. Indien er op de bestelpagina aangevinkt is dat er akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden en het afzien van het herroepingsrecht is deze ook niet geldig uiteraard.

Inroepen van dit herroepingsrecht is daarnaast niet mogelijk voor:

 • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 • Producten die tot stand zijn gekomen overeenkomstig specificaties van de afnemer;
 • Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 • Producten die snel kunnen bederven of verouderen;
 • Diensten met betrekking tot opleiding, cursus en/of vrijetijdsbesteding waarvan de levering
 • met instemming van de afnemer is begonnen vóór de bedenktijd is verstreken;
 • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur, indien de afnemer de verzegeling
 • heeft verbroken;
 • Producten en/of diensten waarvan de prijs gebonden is aan de schommelingen van de
 • financiële markt waarop de verkoper geen invloed heeft;
 • Producten die verband houden met spel, loterij en/of weddenschap.

Herroepingsrecht bij levering van diensten en de uitsluiting daarvan waaronder het coachingstraject.

Het herroepingsrecht is alleen geldig wanneer de klant er geen afstand van heeft genomen bij de aankoop. Indien er op de bestelpagina aangevinkt is dat er akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden en het afzien van het herroepingsrecht is deze ook niet geldig uiteraard. Dit geldt ook indien de klant mondeling akkoord is gegaan met het afzien van het herroepingsrecht.

Betalingsgegevens

Je betalingsgegevens zullen nooit op enige andere manier worden gebruikt dan voor dit doeleinde. Wij nemen onze klanten serieus en gaan uiteraard met persoonsgegevens om zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) dat voorschrijft.

Contactgegevens

Internet Succes Gids B.V.
Zekeringstraat 17A
1014BM Amsterdam

Kvk nummer 90291263
Btw-nummer: NL865268575B01
Contactformulier

Gebruik ons contactformulier om in contact te komen met onze klantenservice. Wij beantwoorden je vragen binnen 2 werkdagen.