Waarom je vandaag moet beginnen met actie ondernemen

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
De 'magische' knop om actie te ondernemen

In de afgelopen jaren dat ik actief ben in de wereld van internet marketing is het telkens één ding wat me enorm opvalt.

Dat is namelijk dat veel mensen enorm veel theoretische kennis hebben over internet marketing, maar er eigenlijk niks mee doen.

Ze lezen veel en zijn in hun hoofd ook veel bezig met internet marketing. Sterker nog; in hun hoofd verdienen ze al duizenden euro’s! Echter zijn ze daar nog lang niet.

Wat ze namelijk niet doen is actie ondernemen. Ze beginnen niet om een website op te starten, en als ze dat dan toch gedaan hebben, gaan ze er niet mee verder en beginnen ze weer met wat anders.

In dit artikel zal ik bespreken hoe belangrijk het is om actie te ondernemen en niet te lang na te denken.

Blijf niet te lang in de theorie hangen

Natuurlijk is het hartstikke goed dat je jezelf goed inleest voordat je op het internet begint. Er zijn namelijk heel veel methoden om geld te verdienen op het internet; zoveel methoden dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet.

Als je eenmaal een manier hebt gevonden waar je mee aan de slag wilt, focus je daar dan volledig over. Lees je in en begin er mee.

Misschien dat je eerst dagen jezelf inleest over dit onderwerp, maar ik raad je aan om er zo snel mogelijk mee te beginnen.

Je zult namelijk zien dat het altijd anders gaat dan dat je ‘geleerd’ hebt. In theorie is het namelijk vaak anders als in de praktijk.

Daarom is het juist zo belangrijk om actie te ondernemen. Je kunt jezelf nooit genoeg voorbereiden en je zult altijd tegen dingen aanlopen die je niet hebt geleerd in de theorie.

Begin vandaag met actie ondernemen

Ik hoop dat het duidelijk is wat ik met deze blog probeer te zeggen, en ik blijf het ook zeggen: onderneem zo snel mogelijk actie! Blijf niet te lang in de theorie zitten en begin met een manier om geld te verdienen op het internet (als dat je bedoeling is).

Zo is het met alle dingen in het leven. Veel mensen wachten op het perfecte moment om iets te ondernemen, maar het perfecte moment komt nooit.

Er komt geen moment waarop alles goed gaat. Het juiste moment om te beginnen is nu.

Hieronder vind je een erg inspirerende video geplaatst om motivatie op te doen.

Misschien dat je juist veel excuses hebt om het niet te doen. Denk daar niet over na. Denk juist aan de redenen waarom je het juist wel zou doen en de problemen die je daarna tegen komt los je dan wel op.

Vaak maken mensen de problemen groter in hun hoofd dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Begin daarom vandaag met actie te ondernemen en zet de eerste (belangrijkste) stap om je dromen uit te laten komen.

Succes!

PS: En vergeet niet om plezier te hebben tijdens de hele rit. Dat is het allerbelangrijkste :).

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Één reactie op “Waarom je vandaag moet beginnen met actie ondernemen

  1. hii…

    wat ik vooral mooi gezegd vind is: dat mensen in hun hoofd de problemen groter maken dan ze zijn! hier herken ik mezelf echt in!! actiee geeft voldoening, niet eindeloooss denken hoe het zal gaan en wat er mis zal kunnen gaan;-) tot snel tijdens ons skype gesprek…morgen is het tijd voor actie; website bouwen! groetjes annelies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *