Geld verdienen op internet? Alle mogelijkheden en technieken op een rij!

Geld verdienen op internet? In dit artikel ontdek je hoe je dat kunt doenGeld verdienen op internet vind ik één van de mooiste dingen die er is. Het is geweldig om gewoon van achter je computer geld te verdienen en dat het enige wat je hier voor nodig hebt een computer of laptop en een internetverbinding is.

Waar je ook ter wereld bent; je kunt overal geld verdienen op internet!

Maar hoe kun je nou eigenlijk geld verdienen op het internet? En welke mogelijkheden zijn er allemaal?

In dit artikel zal ik alle manieren en technieken om geld te verdienen op internet bespreken zodat je vandaag al aan de slag kunt!

Wil je DIRECT geld verdienen op internet? Klik voor mijn 250,- euro per dag methode!

Waarom geld verdienen op internet?

Voordat ik de mogelijkheden voor geld verdienen op internet met je ga bespreken, is het eerst belangrijk wáárom je dat zou willen. Je moet je als eerste goed beseffen dat je echt niet de volgende dag al rijk zult zijn, en dat je echt niet meteen duizenden euro’s per dag gaat verdienen.

Je moet er namelijk best wat tijd en energie in steken om serieus wat geld te gaan verdienen – in tegenstelling tot wat vele andere mensen je willen doen laten geloven.

Geld verdienen op internet is dus zeker niet makkelijk, maar zeker wel de moeite waard.

De beloning is namelijk zo groot:

 • Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding
 • Hoe meer tijd je er in steekt, hoe meer je gaat verdienen. Je bepaald dus als het ware zelf hoeveel je gaat verdienen
 • Je bent in de meeste gevallen gewoon je eigen baas
 • The sky is the limit! Op het internet is alles mogelijk 😉
 • Je ontmoet regelmatig interessante mensen waar je een hoop van kunt leren
 • Je kunt veel processen automatiseren, zodat je als het ware op de automatische piloot geld gaat verdienen

Het internet biedt dus genoeg voordelen ;).

Nogmaals: besef je eerst goed dat geld verdienen op internet zo makkelijk is als veel mensen jou willen laten geloven. Je moet er best wat tijd in steken, en zeker op het begin zal het moeizaam gaan.

Maar wanneer je eenmaal doorhebt hoe het allemaal werkt, zul je steeds meer geld gaan verdienen.

Hoe kun je geld verdienen op internet?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen op het internet. Hieronder zal ik de best werkende manieren met je bespreken. Over sommige methoden heb ik al een uitgebreid artikel gelezen. Als je klikt op die methode, ga je door naar het uitgebreidere artikel hierover.

Wat ik je wel even mee wil geven is dat je het beste met één manier kunt blijven en deze perfectioneren. Je zult zien dat je zo het meeste geld gaat verdienen en dat je daar op lange termijn het meeste aan hebt.

Hoe ik mijn geld verdien: 17.597,14 EURO IN DRIE DAGEN!

Maar doordat ik wist hoe ik die ene euro verdiend had, werd het ook mogelijk om 10,- euro te verdienen, en vervolgens 100,- euro, 1000,- euro en zelfs 10.000,- euro.

Sterker nog, op het moment dat ik deze blog schrijf, heb ik gisteren 17.597,14 euro verdiend . In slechts drie dagen tijd.
Probeer dat maar eens met een saaie negen tot vijf baan te evenaren ;-).

Wat ik er natuurlijk wel bij wil zeggen is dat dit niet uit de lucht is komen vallen. Ik ben hiervoor veel op mijn bek gegaan en heb veel geprobeerd. Over mijn fouten lees je verderop meer, maar mijn verdienmodel is waar je waarschijnlijk geïnteresseerd in bent.

Ik verdien mijn geld met affiliate marketing, een verdienmodel waar sinds enkele jaren veel mensen rijk mee zijn geworden. Affiliate marketing is de marketingmethode waar vrijwel geen opstartkosten aan verbonden zijn.

Het enige wat je moet weten, is hoe affiliate marketing werkt. In totaal is het wat oefen- en leeswerk, maar als je eenmaal weet hoe alles werkt, kan jij op het internet geld verdienen. En niet zo’n beetje ook.

Wil jij direct weten hoe je moet beginnen met geld verdienen op het internet? Dan hoef je niet verder te lezen, maar kan je op deze pagina direct beginnen.

Geld verdienen met Google AdSense

Waarschijnlijk de meest bekende manier om geld te verdienen op het internet: Google AdSense. Google AdSense is een online advertentieprogramma waarmee jij als website eigenaar geld krijgt, als er mensen op de Google AdSense advertenties van jouw website klikken.

Je krijgt bijvoorbeeld voor elke keer als er iemand op een advertentie klikt zo’n 0,30 cent. Als je op een dag 100 clicks hebt, heb je toch al 30 euro per dag.

Het mooie van Google AdSense is dat je de advertenties slechts één keer hoeft in te stellen, en dat je deze op een vaste plek op je website kunt laten verschijnen.

voorbeeld google adsense advertentie

Hierboven zie je een voorbeeld van een Google AdSense advertentie. In het groen omringde vak zie je een advertentieblok op een website. Klik je op een link, dan word je doorverwezen naar de website van de adverteerder.

Hoe meer bezoekers je op je website krijgt, hoe meer geld je zult gaan verdienen.

Lees meer over deze interessante manier om geld te verdienen op het internet in het uitgebreide artikel over Google AdSense. Ik heb ook een artikel geschreven met daarin 7 Google AdSense tips die je vandaag al kunt gebruiken.

Je kunt Google AdSense ook inzetten om geld te verdienen met YouTube.

Geld verdienen met affiliate marketing

Zakenmannen met affiliate marketingAffiliate marketing wordt telkens populairder en steeds meer websites gaan affiliate marketing inzetten om geld te verdienen met hun website.

In principe houdt affiliate marketing in dat je geld verdiend met het promoten van andermans producten. Je hoeft dus zelf geen product te hebben; je bent als het ware een tussenpersoon.

Stel: je hebt een website over bijvoorbeeld de iPhone. Dan kun je op jouw website een vergelijkingskolom maken met waar je het goedkoopst een iPhone kunt kopen. De links die je naar de webshops plaatst, zijn jouw persoonlijke affiliate links.

Wanneer er dus een bezoeker van jouw website naar de webshop gaat die je promoot, dan ziet deze webshop dat, en krijg je een bepaald bedrag aan commissie wanneer deze persoon via jouw affiliate link een iPhone koopt.

Lees meer over affiliate marketing in dit uitgebreide artikel. Hier lees je ook tips hoe je affiliate marketing succesvol kunt toepassen.

Geld verdienen met spaarprogramma’s

Een bekende manier om op het internet geld te verdienen is met spaarprogramma’s. Je krijgt dan betaald voor het openen van e-mails van adverteerder. Per mail krijg je dan bijvoorbeeld 0,01 cent.

Als je op een dag 10 mails opent, heb je 10 cent, en als je hier verschillende accounts voor aanmaakt, kun je bijvoorbeeld 1 euro per dag verdienen met alleen het openen van e-mails.

Het idee hierachter is dat je jezelf bij zoveel mogelijk spaarprogramma’s aanmeld, en dat dan weer met zoveel mogelijk verschillende accounts.

Hoe meer e-mails je ontvangt, hoe meer geld je gaat verdienen.

Bekende spaarprogramma’s in Nederland zijn:

Naast het openen van e-mails kun je ook geld verdienen door het invullen van enquêtes, of door andere leden aan te brengen.

Breng je een vriend bij een spaarprogramma aan, dan krijg je daar bijvoorbeeld 1,50 euro voor. Daarnaast krijg je ook nog een bepaald percentage van het geld wat je vriend gaat verdienen.

Door hier actief mee bezig te zijn kun je hier best wat geld mee verdienen.

Geld verdienen met je eigen informatie product

Een eigen informatie product klinkt misschien als iets heel engs, maar ik kan je vertellen dat er niks zo leuks en spannends is als het gaat om geld verdienen op internet, dan het maken en verkopen van een eigen informatie product.

Iedereen heeft namelijk wel iets waar hij of zij veel van af weet en kan daar een eigen informatie product over maken. Dit is niet alleen leuk omdat je er veel van af weet, maar ook omdat je als het ware bezig bent met je hobby.

Een voorbeeld: stel, jij hebt veel verstand over modelbouw vliegtuigen. Je bent er veel mee bezig en je hebt door de jaren heen geleerd hoe je een goed modelbouw vliegtuig moet bouwen, en waar je allemaal op moet letten. Hier kun je makkelijk een video cursus van maken.

Hoe cool zou het zijn als jij door je modelbouw vliegtuig cursus geld kunt verdienen?

Je kunt dan dankzij je hobby geld verdienen!

Informatie producten maken kan op de volgende manieren:

 • Het maken van een digitaal boek; een ebook
 • Het maken van een video cursus
 • Het maken van audiobooks
 • Het ontwikkelen van online lidmaatschappen
 • Het geven van webinars

Voor het verkopen van digitale informatie producten heb je niet eens een eigen webshop nodig; je kunt namelijk prima uit de voeten met PayPro. Dit Nederlandse bedrijf regelt (gratis) de betalingen voor je, en zorgt er voor dat alles automatisch zal gaan.

Lees meer over eigen informatie producten in de Kennisbank categorie van Digitale Producten.

Opname Vraag en Antwoord webinar

Zojuist heb ik een gratis live vraag en antwoord webinar gegeven.

In dit webinar konden deelnemers live al hun vragen omtrent het “geld verdienen op internet” onderwerp aan mij stellen. Vragen werden natuurlijk ook live beantwoord.

Hieronder vind je de opname van het webinar.

Dit is bijna een uur aan interessante vragen over hoe je geld kunt verdienen op het internet. Ik geef goede tips die ik zelf ook toe pas om geld te verdienen met mijn websites.

Doe er dus je voordeel mee!

Wat nu?

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel over geld verdienen op internet genoeg informatie om zelf te gaan beginnen. Ik raad je dan ook aan om niet langer te wachten, en direct actie te ondernemen.

Veel mensen wachten totdat het juiste moment, maar dan kun je wachten tot je een ons weegt. Er is namelijk geen perfect moment om te beginnen met geld te verdienen op het internet. Hoe langer je wacht, hoe meer kansen je langs je zult missen.

Ontdekken hoe je geld kunt verdienen met Facebook? Hier heb ik een compleet artikel over geschreven: Geld verdienen met Facebook.

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen met betrekking tot geld verdienen op het internet. Heb jij de bovenstaande methoden al gebruikt? En wat zijn daar jouw ervaringen mee?

Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

54 reacties

 1. Avatar
  • Avatar
 2. Avatar
 3. Avatar
 4. Avatar
 5. Avatar
 6. Avatar
 7. Avatar
 8. Avatar
 9. Avatar
 10. Avatar
 11. Avatar
 12. Avatar
 13. Avatar
 14. Avatar
 15. Avatar
 16. Avatar
 17. Avatar
 18. Avatar
 19. Avatar
 20. Avatar
 21. Avatar
 22. Avatar
 23. Avatar
 24. Avatar
  • Avatar
 25. Avatar
 26. Avatar
 27. Avatar
 28. Avatar
 29. Avatar
 30. Avatar
 31. Avatar
 32. Avatar
 33. Avatar
  • Avatar
 34. Avatar
 35. Avatar
 36. Avatar
 37. Avatar
 38. Avatar
 39. Avatar
 40. Avatar
  • Avatar
 41. Avatar
 42. Avatar
  • Avatar
 43. Avatar
 44. Avatar

Laat een reactie achter