Geld verdienen op internet? Alle mogelijkheden en technieken op een rij!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Geld verdienen op internet? In dit artikel ontdek je hoe je dat kunt doen

Geld verdienen op internet vind ik één van de mooiste dingen die er is. Het is geweldig om gewoon van achter je computer geld te verdienen en dat het enige wat je hier voor nodig hebt een computer of laptop en een internetverbinding is.

Waar je ook ter wereld bent; je kunt overal geld verdienen op internet!

Maar hoe kun je nou eigenlijk geld verdienen op het internet? En welke mogelijkheden zijn er allemaal?

In dit artikel zal ik alle manieren en technieken om geld te verdienen op internet bespreken zodat je vandaag al aan de slag kunt!

Wil je DIRECT geld verdienen op internet? Klik voor mijn 250,- euro per dag methode!

Waarom geld verdienen op internet?

Voordat ik de mogelijkheden voor geld verdienen op internet met je ga bespreken, is het eerst belangrijk wáárom je dat zou willen. Je moet je als eerste goed beseffen dat je echt niet de volgende dag al rijk zult zijn, en dat je echt niet meteen duizenden euro’s per dag gaat verdienen.

Je moet er namelijk best wat tijd en energie in steken om serieus wat geld te gaan verdienen – in tegenstelling tot wat vele andere mensen je willen doen laten geloven.

Geld verdienen op internet is dus zeker niet makkelijk, maar zeker wel de moeite waard.

De beloning is namelijk zo groot:

 • Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding
 • Hoe meer tijd je er in steekt, hoe meer je gaat verdienen. Je bepaald dus als het ware zelf hoeveel je gaat verdienen
 • Je bent in de meeste gevallen gewoon je eigen baas
 • The sky is the limit! Op het internet is alles mogelijk 😉
 • Je ontmoet regelmatig interessante mensen waar je een hoop van kunt leren
 • Je kunt veel processen automatiseren, zodat je als het ware op de automatische piloot geld gaat verdienen

Het internet biedt dus genoeg voordelen ;).

Nogmaals: besef je eerst goed dat geld verdienen op internet zo makkelijk is als veel mensen jou willen laten geloven. Je moet er best wat tijd in steken, en zeker op het begin zal het moeizaam gaan.

Maar wanneer je eenmaal doorhebt hoe het allemaal werkt, zul je steeds meer geld gaan verdienen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe kun je geld verdienen op internet?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen op het internet. Hieronder zal ik de best werkende manieren met je bespreken. Over sommige methoden heb ik al een uitgebreid artikel gelezen. Als je klikt op die methode, ga je door naar het uitgebreidere artikel hierover.

Wat ik je wel even mee wil geven is dat je het beste met één manier kunt blijven en deze perfectioneren. Je zult zien dat je zo het meeste geld gaat verdienen en dat je daar op lange termijn het meeste aan hebt.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Hoe ik mijn geld verdien: 17.597,14 EURO IN DRIE DAGEN!

Maar doordat ik wist hoe ik die ene euro verdiend had, werd het ook mogelijk om 10,- euro te verdienen, en vervolgens 100,- euro, 1000,- euro en zelfs 10.000,- euro.

Sterker nog, op het moment dat ik deze blog schrijf, heb ik gisteren 17.597,14 euro verdiend . In slechts drie dagen tijd.
Probeer dat maar eens met een saaie negen tot vijf baan te evenaren ;-).

Wat ik er natuurlijk wel bij wil zeggen is dat dit niet uit de lucht is komen vallen. Ik ben hiervoor veel op mijn bek gegaan en heb veel geprobeerd. Over mijn fouten lees je verderop meer, maar mijn verdienmodel is waar je waarschijnlijk geïnteresseerd in bent.

Ik verdien mijn geld met affiliate marketing, een verdienmodel waar sinds enkele jaren veel mensen rijk mee zijn geworden. Affiliate marketing is de marketingmethode waar vrijwel geen opstartkosten aan verbonden zijn.

Het enige wat je moet weten, is hoe affiliate marketing werkt. In totaal is het wat oefen- en leeswerk, maar als je eenmaal weet hoe alles werkt, kan jij op het internet geld verdienen. En niet zo’n beetje ook.

Wil jij direct weten hoe je moet beginnen met geld verdienen op het internet? Dan hoef je niet verder te lezen, maar kan je op deze pagina direct beginnen.

Geld verdienen met Google AdSense

Waarschijnlijk de meest bekende manier om geld te verdienen op het internet: Google AdSense. Google AdSense is een online advertentieprogramma waarmee jij als website eigenaar geld krijgt, als er mensen op de Google AdSense advertenties van jouw website klikken.

Je krijgt bijvoorbeeld voor elke keer als er iemand op een advertentie klikt zo’n 0,30 cent. Als je op een dag 100 clicks hebt, heb je toch al 30 euro per dag.

Het mooie van Google AdSense is dat je de advertenties slechts één keer hoeft in te stellen, en dat je deze op een vaste plek op je website kunt laten verschijnen.

voorbeeld google adsense advertentie
Hierboven zie je een voorbeeld van een Google AdSense advertentie. In het groen omringde vak zie je een advertentieblok op een website. Klik je op een link, dan word je doorverwezen naar de website van de adverteerder.

Hoe meer bezoekers je op je website krijgt, hoe meer geld je zult gaan verdienen.

Lees meer over deze interessante manier om geld te verdienen op het internet in het uitgebreide artikel over Google AdSense. Ik heb ook een artikel geschreven met daarin 7 Google AdSense tips die je vandaag al kunt gebruiken.

Je kunt Google AdSense ook inzetten om geld te verdienen met YouTube.

Geld verdienen met affiliate marketing

Zakenmannen met affiliate marketing

Affiliate marketing wordt telkens populairder en steeds meer websites gaan affiliate marketing inzetten om geld te verdienen met hun website.

In principe houdt affiliate marketing in dat je geld verdiend met het promoten van andermans producten. Je hoeft dus zelf geen product te hebben; je bent als het ware een tussenpersoon.

Stel: je hebt een website over bijvoorbeeld de iPhone. Dan kun je op jouw website een vergelijkingskolom maken met waar je het goedkoopst een iPhone kunt kopen. De links die je naar de webshops plaatst, zijn jouw persoonlijke affiliate links.

Wanneer er dus een bezoeker van jouw website naar de webshop gaat die je promoot, dan ziet deze webshop dat, en krijg je een bepaald bedrag aan commissie wanneer deze persoon via jouw affiliate link een iPhone koopt.

Lees meer over affiliate marketing in dit uitgebreide artikel. Hier lees je ook tips hoe je affiliate marketing succesvol kunt toepassen.

Geld verdienen met spaarprogramma’s

Een bekende manier om op het internet geld te verdienen is met spaarprogramma’s. Je krijgt dan betaald voor het openen van e-mails van adverteerder. Per mail krijg je dan bijvoorbeeld 0,01 cent.

Als je op een dag 10 mails opent, heb je 10 cent, en als je hier verschillende accounts voor aanmaakt, kun je bijvoorbeeld 1 euro per dag verdienen met alleen het openen van e-mails.

Het idee hierachter is dat je jezelf bij zoveel mogelijk spaarprogramma’s aanmeld, en dat dan weer met zoveel mogelijk verschillende accounts.

Hoe meer e-mails je ontvangt, hoe meer geld je gaat verdienen.

Bekende spaarprogramma’s in Nederland zijn:

Naast het openen van e-mails kun je ook geld verdienen door het invullen van enquêtes, of door andere leden aan te brengen.

Breng je een vriend bij een spaarprogramma aan, dan krijg je daar bijvoorbeeld 1,50 euro voor. Daarnaast krijg je ook nog een bepaald percentage van het geld wat je vriend gaat verdienen.

Door hier actief mee bezig te zijn kun je hier best wat geld mee verdienen.

Geld verdienen met je eigen informatie product

Een eigen informatie product klinkt misschien als iets heel engs, maar ik kan je vertellen dat er niks zo leuks en spannends is als het gaat om geld verdienen op internet, dan het maken en verkopen van een eigen informatie product.

Iedereen heeft namelijk wel iets waar hij of zij veel van af weet en kan daar een eigen informatie product over maken. Dit is niet alleen leuk omdat je er veel van af weet, maar ook omdat je als het ware bezig bent met je hobby.

Een voorbeeld: stel, jij hebt veel verstand over modelbouw vliegtuigen. Je bent er veel mee bezig en je hebt door de jaren heen geleerd hoe je een goed modelbouw vliegtuig moet bouwen, en waar je allemaal op moet letten. Hier kun je makkelijk een video cursus van maken.

Hoe cool zou het zijn als jij door je modelbouw vliegtuig cursus geld kunt verdienen?

Je kunt dan dankzij je hobby geld verdienen!

Informatie producten maken kan op de volgende manieren:

 • Het maken van een digitaal boek; een ebook
 • Het maken van een video cursus
 • Het maken van audiobooks
 • Het ontwikkelen van online lidmaatschappen
 • Het geven van webinars

Voor het verkopen van digitale informatie producten heb je niet eens een eigen webshop nodig; je kunt namelijk prima uit de voeten met PayPro. Dit Nederlandse bedrijf regelt (gratis) de betalingen voor je, en zorgt er voor dat alles automatisch zal gaan.

Lees meer over eigen informatie producten in de Kennisbank categorie van Digitale Producten.

Opname Vraag en Antwoord webinar

Zojuist heb ik een gratis live vraag en antwoord webinar gegeven.

In dit webinar konden deelnemers live al hun vragen omtrent het “geld verdienen op internet” onderwerp aan mij stellen. Vragen werden natuurlijk ook live beantwoord.

Hieronder vind je de opname van het webinar.

Dit is bijna een uur aan interessante vragen over hoe je geld kunt verdienen op het internet. Ik geef goede tips die ik zelf ook toe pas om geld te verdienen met mijn websites.

Doe er dus je voordeel mee!

Wat nu?

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel over geld verdienen op internet genoeg informatie om zelf te gaan beginnen. Ik raad je dan ook aan om niet langer te wachten, en direct actie te ondernemen.

Veel mensen wachten totdat het juiste moment, maar dan kun je wachten tot je een ons weegt. Er is namelijk geen perfect moment om te beginnen met geld te verdienen op het internet. Hoe langer je wacht, hoe meer kansen je langs je zult missen.

Ontdekken hoe je geld kunt verdienen met Facebook? Hier heb ik een compleet artikel over geschreven: Geld verdienen met Facebook.

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen met betrekking tot geld verdienen op het internet. Heb jij de bovenstaande methoden al gebruikt? En wat zijn daar jouw ervaringen mee?

Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

54 reacties op “Geld verdienen op internet? Alle mogelijkheden en technieken op een rij!

 1. Hoi Jacko! Een informatieve post!

  Ik wil graag een website bouwen met de affiliate marketing als verdien model. Mijn vraag is, hoe moet ik dit regelen bijv: moet ik ook bij de KVK inschrijven? Moet ik ook een bedrijfs bankrekening hebben? Hoe zit dit met de belasting nou eigenlijk? Of ken je misschien een website waar ik dit soort informatie kan vinden?
  Alvast bedankt!

  1. Hoi Harry,

   Sorry voor de late reactie, maar ik heb jouw reactie over het hoofd gezien denk ik. Bij deze dus!

   Ik ben zelf geen belastingexpert, dus ik raad je echt aan om hier een gesprek met de bank of boekhouder aan te gaan. Zelf ben ik bij de Kamer van Koophandel ingeschreven, en gaat alles via factuur.

   Ik raad ook zeker aan om dit te doen, omdat je dan sowieso safe zit. Het gaat toch om inkomsten waarover je belasting moet betalen.

   Succes!

 2. Al ooit gehoord van het miljonairsmodel van Casper Camps? Dit model is een internet marketing cursus waarin je gaat leren hoe je snel en eenvoudig aan de hand van een simpel te volgen kopiëren en plakken video’s gaat leren hoe je veel geld gaat verdienen op het internet. *PayPro link is verwijderd*

 3. Nog een aan te raden succesvol programma is het Geld Gorilla Geheimen model.
  Met dit programma kun je makkelijk en snel geld verdienen zonder technische kennis.
  bekijk de gratis video presentatie van Alex & Frank en ontdek de geheimen voor een volledig inkomen vanuit huis *PayPro link is verwijderd*

 4. Beste,

  Ik zit een beetje krap bij kas, en wil graag geld verdienen Ik heb alleen geen verstand van de marketing branche. Heb jij misschien ideeën/tips voor mij?

  Mvg,

  Jari Le Blanc

 5. Hey Jacko, leuk dat je dit webinar doet.
  Ik had een vraag:

  Ik heb een website en verdien daar nu zo’n 10 euro per dag mee (dankzij jouw Affiliate Marketing Revolutie, super!).
  Hoe kan ik nu meer geld verdienen? Ik heb alleen Google AdSense op mijn website.

  Bedankt!

 6. Ik ben nog steeds aan het vechten om een Landingpage te maken. Ook met de hulp van Versio en WordPress lukt het niet. Ik wil al heel lang starten, maar hier hangt het. Wat kan ik nog doen?

 7. Dag Jacko,

  Momenteel zijn we bezig om een product te promoten. Mijn doel is niet alleen maar een product te promoten maar veel meer. Hoe zit dat er uit?

  Bij voorbaat dank!

 8. Als je een domeinnaam heb huis, kan je dan ook met die domainnaam een website maken over honden – hoe ga je seo zetten op keywords

 9. Hoi Jacko ,
  Nu Miljonairs model offline is geeft dat jou de intensie om AMR verder uit te breiden en te verbeteren in de toekomst.
  gr elvin

 10. Hey Jacko,

  Ik wil graag zelf een online programma maken en hiermee uiteraard veel mensen bereiken.
  Ik heb een gratis weggever etc. Maar hoe kan ik nu in korte tijd zoveel mogelijk leads/inschrijvingen ontvangen? En wat betaal jij gemiddeld per nieuwsbrief inschrijving als je via facebook reclame maakt?

 11. Hoi Jacko
  Ik ben al een jaar bezig met plaatsen van nieuwe teksten elke 10 dagen op mijn affiliate site maar ik zak steeds weer op google.
  Hoe kan dit?

  groeten
  Mike

 12. Hey Jacko
  Goede trefwoorden vinden vind ik moeilijk, wat bedoel je daar eigenlijk mee.
  Geef eens een voorbeeld

  En bedankt voor het bijstaan voor al mijn vragen
  Bedankt Jacko

 13. Hoi Jacko, ik heb een domein gekocht waar ik mijn website op ga bouwen en nu wil ik weten hoe ik daar affiliate marketing aan koppel? en ook ga ik met Adsense aan de slag. Heb ik alleen jouw software voor nodig.

  Groetjes Sharon.

 14. Hoi Jacko,

  He he .. het is me gelukt om bij jouw te komen, nu kan ik ook een vraag stellen. Ik heb bij Versio mijn webhost gekocht en ook mijn eigen domeinnaam gekocht, nu ben ik blijven hangen op het stapje wordpress invoeren.

  Wat raad jij me aan? Zit ik bij Versio goed, of kan het makkelijker?

  Ik wil zo graag dat mijn website af komt, maar ik ben er nog een beetje een leek in.

  Alvast bedankt,

  Groetjes van Sissi.

 15. Nog een vraag Jacko,
  Ga je ook nog op de AMR over daisycon video plaatsen en verder uitleggen er over net zo als je dat over paypro ook deed in je video cursus

 16. Dag Jacko,

  Is dat mogelijk op een website meer dan een producten te promoten? Of is dat zo dat voor elke product apparte website moet gemaakt worden?

 17. Dag Jacko,
  Inmiddels heb je toch al veel AMR cursussen verkocht? Kan je ons een idee geven hoeveel % van de verkochte pakketten ook daadwerkelijk van start gaan met de AMR? Ik neem aan dat een deel van de mensen niet echt voldoende onderlegd zijn om dit zelf-bouw-pakket goed op te zetten? Zelf ben ik wel overtuigd aangezien de cursus toch wel knap in elkaar zit.

 18. Ik zou graag iemand anders die al veel nieuwsbrieflezers heeft in dezelfde branche willen benaderen. Zodat zij mij bijv kan promoten. Heb jij hier ervaring mee? En weet je wat een goed percentage/voorstel zou zijn? Of betaal ik haar dan een paar cent per nieuwsbrief inschrijving die ik krijg via haar nieuwsbrief/site?

 19. Hoi Jacko,

  Is er toevallig ook een mogelijkheid om in contact te komen met mede cursisten? Zodat je samen stap voor stap je website op te bouwen? Ik ben wel degelijk erg gemotiveerd en ben van nature een hele harde werker, maar het is best lastig als je er niet bekend mee bent.

  1. Wat een goede van je, daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht! En ik ben al heel lang bevriend met jouw op facebook. Nou het zal me gaan lukken hoor, ik ben een van die kleine 4 a 5 leerlingen in een klas van 100 die het wel lukt aan het einde van de rit!

 20. Hoi jacko je zoekwoorden vind je bij zoekwoord planner maar dit zijn meestal korte zoekwoorden met hege volume en veel concurrentie.
  Ook een idee waar ik de longterm zoekwoorden kan vinden met lagere concurrentie

 21. Hoi Jacko,
  Als je voor een domeinnaam kiest die een exacte een zoekterm is maar je voegt er nog een woord aan toe, vind Google je dan ook omdat je deels toch een exacte zoekterm erin heb zitten?

  Alvast bedankt!!
  Jolanda

 22. Hoi Jacko

  Weet jij een plek waar je kwalitatieve logo’s kunt kopen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Ik heb wat slechte ervaringen met Fiverr vanwege de lage kwaliteit

 23. Heb je al verdere ideeën voor de AMR in de toekomst om toe te passen ben zeker tevreden over de cursus ik combineer het met seo van mark van tuel

 24. Mijn laatste vraag :), als je je eerste pagina van je website maak moet je die altijd Home noemen? Verder geweldige webinar!

 25. Jacko, ik vond dit zeer interresant! Dit geeft me weer een boost om verder te gaan 🙂

  Ik hoop dat je dit vaker doet 🙂

 26. Hoi Jacco, bedankt voor je antwoorden. En hier komt nog mijn vraag, zoals altijd na de hand. Maar… ik zoek wel wat mensen die met mij samen, bv. via Skype, affilate website willen bouwen…om eindelijk vooruit te komen, want hoe je dat wendt of keert, de motivatie om wat te doen en daadwerkelijk een resultaat te boeken, gaat beter met z’n tweeën.
  Zou ik hier voor degenen, die interesse hebben en naar jou webinar vandaag geluisterd hebben,mijn skypenaam achter mogen laten? (Ik begrijp ook als je het liever niet hebt via deze weg…maar als je er nog geen facebookgroep voor hebt ingericht, lijkt mij dat iets dat vele zouden verwelkomen)… En vooral ik, absolute beginneling…

 27. Hee Jacko, heb je webinar even op Youtube gekeken.

  Maar wat is volgens jou het ideale aantal bezoekers voor een website om een aantal verkopen op een dag te kunnen halen.

  Snap dat dit heel erg verschillend is per onderwerp en website, maar uit jouw ervaringen ongeveer een gemiddelde.?

  Groeten Jeroen

  1. Hoi Jeroen,

   Dat is afhankelijk van zo enorm veel verschillende factoren, daar is geen relevant antwoord op te geven.
   Stel je hebt 1000 bezoekers per dag, maar van die 1000 bezoekers moeten bezoekers van je website naar je verkooppagina. Stel je verkooppagina is gewoon heel slecht, dan ga je geen tot weinig verkopen hebben.

   Stel dat, aan de andere kant, je een heel goede verkooppagina hebt en op je website kun je bezoekers makkelijk naar je verkooppagina sturen, dan kun je weer wel wat verkopen krijgen.

   Is maar één manier om er achter te komen, en dat is door te gaan testen, testen en nog eens testen.

   Succes!

 28. Hoi Jacco,

  Je schrijft dat je je geld verdient met affiliate marketing.
  Kun je ook laten zien met welke websites jij je inkomsten haalt met affiliate marketing?

  Ik lees veel algemene zaken om geld te verdienen maar geen concrete voorbeelden van wat je zelf daadwerkelijk gedaan hebt.

  Alvast bedankt

 29. Wat een heerlijke site is dit. Heel veel nieuws en nuttige informatie. Hoop dat deze site nog veel meegaat. Mensen hebben hier veel baat bij. Ik hoop dat ik bij de club mag horen. Ik ga mijn vrienden op de hoogte stellen van deze site. Groetjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *