Opnames WordPress SEO Webinar april (must watch!)

Gisteren organiseerde ik een gratis live WordPress SEO webinar waarin ik allerlei tips en adviezen gaf om je website hoog in Google te laten scoren.

Dit webinar duurde ruim anderhalf uur en bevat enorm veel waardevolle informatie die je vandaag nog kunt toepassen op jouw website!

Omdat veel mensen het webinar gemist hadden, en veel mensen het webinar wilde terugzien om alle informatie nóg een keer te bekijken, heb ik besloten om de opname op Internet Succes Gids.nl te zetten.

Het webinar vind je hieronder!

Tip: Bekijk de video in fullscreen! Ook raad ik aan om de video in HD te bekijken. Dat kun je doen door rechtsonder op het tandwieletje te klikken en bij ‘kwaliteit’ 1080p te selecteren.

Artikelen die bij het webinar horen

In het webinar verwijs ik enkele keren naar artikelen op Internet Succes Gids.nl. Voor het gemak heb ik die even hieronder gezet. Ook vind je hier blogberichten die bij zoekmachine optimalisatie te maken hebben, en dus sowieso interessant zijn om te lezen!

De belangrijkste stap blijft altijd nog wel dat je zelf actie moet ondernemen. Ga na het kijken van het webinar direct aan de slag met jouw website.

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? Laat het dan even weten in de reacties hieronder :).

Vond je dit webinar waardevol? Een like/share wordt zeer gewaardeerd!

2 reacties

  1. Avatar
    • Avatar

Laat een reactie achter