Opnames WordPress SEO Webinar april (must watch!)

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Gisteren organiseerde ik een gratis live WordPress SEO webinar waarin ik allerlei tips en adviezen gaf om je website hoog in Google te laten scoren.

Dit webinar duurde ruim anderhalf uur en bevat enorm veel waardevolle informatie die je vandaag nog kunt toepassen op jouw website!

Omdat veel mensen het webinar gemist hadden, en veel mensen het webinar wilde terugzien om alle informatie nóg een keer te bekijken, heb ik besloten om de opname op Internet Succes Gids.nl te zetten.

Het webinar vind je hieronder!

Tip: Bekijk de video in fullscreen! Ook raad ik aan om de video in HD te bekijken. Dat kun je doen door rechtsonder op het tandwieletje te klikken en bij ‘kwaliteit’ 1080p te selecteren.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Artikelen die bij het webinar horen

In het webinar verwijs ik enkele keren naar artikelen op Internet Succes Gids.nl. Voor het gemak heb ik die even hieronder gezet. Ook vind je hier blogberichten die bij zoekmachine optimalisatie te maken hebben, en dus sowieso interessant zijn om te lezen!

De belangrijkste stap blijft altijd nog wel dat je zelf actie moet ondernemen. Ga na het kijken van het webinar direct aan de slag met jouw website.

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? Laat het dan even weten in de reacties hieronder :).

Vond je dit webinar waardevol? Een like/share wordt zeer gewaardeerd!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Opnames WordPress SEO Webinar april (must watch!)

  1. heey jacko

    goed dat je het webinair online hebt gezet+artikelen
    dit is echt iets dat ik je volg. je bent meedenkend met de mens
    dat zie je bij de meeste niet hier kunnen internet goeroes wat van leren:)

    mvg julien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *