Geld verdienen met PayPro: in 7 stappen geld verdienen!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
geld verdienen met paypro

Geld verdienen met PayPro? Dat is de droom voor veel mensen.

Als jij straks geld kunt gaan verdienen met PayPro, betekent dit dat je geld kunt verdienen via het internet.. iets wat veel mensen wel zien zitten.

Maar hoe kun je nou geld verdienen met PayPro? En wat doet PayPro nou eigenlijk precies?

Op deze pagina vertel ik je mijn methode om in 7 stappen geld te verdienen met PayPro. Het is niet moeilijk; het enige wat jij nodig hebt is de kennis en het doorzettingsvermogen.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is PayPro?

Goed, laat me je eerst vertellen wat PayPro nou eigenlijk is.

PayPro is een affiliate netwerk. Dit houdt in dat je de producten die je in PayPro ziet staan kunt promoten in ruil voor commissie – elke keer als er iemand via jouw affiliate link het product wat je promoot koopt, krijg je daar commissie voor.

Daarnaast kun je als product-eigenaar je producten voor affiliates beschikbaar stellen. Hierdoor kunnen affiliates (mensen die producten promoten) ook jouw product(en) promoten, en dus commissie verdienen als ze dit succesvol doen.

PayPro regelt er voor dat de commissie wordt uitbetaald en doet verder alle ’technische zaken’.

Heb je nog geen PayPro account? Dan kun je via deze link een gratis account aanmaken.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geld verdienen met PayPro: hoe werkt het?

Je weet nu dus wat PayPro is, en ik kan me voorstellen dat je nu wilt weten hoe je er (zo snel mogelijk) geld mee kunt verdienen.

Hieronder zal ik de 7 stappen bespreken waarmee jij geld kunt verdienen met PayPro.

Belangrijk om te weten is dat je hier wel doorzettingsvermogen voor nodig hebt; niets gaat vanzelf, en je zult actie moeten ondernemen. Er is geen ‘magische knop’ waarmee je vandaag ineens geld gaat verdienen.

Stap #1: Kies het product wat jij wilt gaan promoten

Het eerste wat we moeten gaan doen is een product uitkiezen wat we gaan promoten.

Ga naar het PayPro Affiliate Campagne Overzicht; hier vind je alle producten die je kunt gaan promoten. Als je nog geen verdere ervaring met affiliate marketing hebt raad ik aan om een product te kiezen waar jij enigszins interesse in hebt, en waar je zelf ook wat over kunt vertellen.

Ben je bijvoorbeeld een echte klusser, dan kun je Fred’s Bouwtekeningen promoten. Ben je meer bezig met gezonde voeding en afvallen, dan kun je bijvoorbeeld FitChef promoten.

Ik raad aan om een product op de eerste vijf pagina’s van PayPro te promoten. Ga je verder dan zie je dat producten onder de 100 punten scoren; deze verkopen vaak niet zo veel en niet zo goed. Hoe hoger de score, hoe beter het product verkoopt, maar ook hoe meer concurrentie er is. Ideaal is een product op de 2-3e pagina – alhoewel er natuurlijk altijd uitzonderingen zijn.

Stap #2: Registreer een domeinnaam en hosting

Nu je weet welk product je wilt gaan promoten is het tijd om een domeinnaam en hosting te registeren.

Dit kun je doen bij bijvoorbeeld Neostrada.nl.

Belangrijk is dat je een domeinnaam kiest die met het onderwerp van het product wat je gaat promoten kiest. Ga je bijvoorbeeld Fred’s Bouwtekeningen promoten, dan kun je een domeinnaam kiezen als ‘klusplek.nl’ (of iets in die richting).

Probeer je domeinnaam zo kort mogelijk te houden, zodat je er een merk van kunt maken en de website een autoriteit status krijgt. Een EMD-domein is tegenwoordig niet meer slim.

Qua hosting kun je beginnen met de goedkoopste; naarmate je meer websites en meer bezoekers krijgt, je altijd kiezen om een duurdere hosting te nemen – je kunt dit altijd upgraden.

Stap #3: Installeer WordPress en stel deze juist in

wordpress logo klein

Als je een domeinnaam en webhosting hebt geregistreerd, is het tijd om WordPress te installeren en deze goed in te stellen.

WordPress is een eenvoudig – maar uitgebreid – systeem waarmee je in een handomdraai websites kunt maken, en ook kunt beheren. Hoe je WordPress kunt installeren leg ik je hier uit: WordPress installeren handleiding.

Wanneer dit gelukt is, is het belangrijk om een aantal instellingen goed te zetten.

Op de WordPress SEO checklist vertel ik je waar je op moet letten. Het belangrijkste is dat je de permalink structuur aanpast en dat je de Yoast SEO plugin installeert.

Ga niet te veel met het thema spelen; het draait uiteindelijk allemaal om de teksten en de kwaliteit van de teksten die je gaat publiceren, en daar komen we nu op.

Stap #4: Schrijf en plaats relevante artikelen die te maken hebben met het product wat je promoot

Het belangrijkste om geld te verdienen met PayPro is dat je goede, kwalitatieve teksten gaat schrijven. Hierdoor ga je gratis bezoekers via Google krijgen, en daar draait het om.

Eerst ga je op zoek naar onderwerpen om teksten over te schrijven. Dit is uiteraard afhankelijk van het product dat je promoot.

Promoot je bijvoorbeeld Fred’s Bouwtekeningen, dan kun je artikelen schrijven over het in elkaar zetten van tuinhuisjes en tuinmeubelen (etc etc). Promoot je FitChef, dan kun je artikelen schrijven over gezonde voeding, sporten, afvallen en alles wat er mee te maken heeft.

Via de Google Zoekwoord Planner, Google Suggest (zelf in Google gaan zoeken) en SEMRush.com kun je aan relevante zoekwoorden komen. Belangrijk is dat je teksten minimaal 1000 woorden moeten zijn, en dat je regelmatig nieuwe teksten toe blijft voegen.

Voeg dus niet op één dag tien teksten toe, en dan een maand niks. Verdeel die over de maand; één tekst van 1000 woorden per week is voldoende.

Onthoud dat je teksten altijd behulpzaam moeten zijn en dat mensen er wat aan moeten hebben.

Stap #5: Converteer je bezoekers in kopers

Je wilt natuurlijk wel geld verdienen met je website; en dus gaan we nu het verdienmodel toevoegen en dat doen we op de volgende manier.

Aan het eind van het artikel (nadat je de tekst hebt geschreven) verwijs je in een alinea van ongeveer 100 woorden naar het product wat je promoot, en daar plaats je jouw affiliate link.

Mensen komen dan via Google op je website, lezen je tekst en worden zo door het eind van je tekst warm gemaakt om meer over het product wat je promoot te lezen.

Niet iedereen zal op je affiliate link klikken, en al zeker niet iedereen zal het product wat je promoot gaan kopen, maar een klein percentage zal dit wel doen – en daar moet je er zoveel mogelijk van hebben.

Stap #6: Bouw een mailinglijst op

Wanneer je aan de slag gaat met de bovenstaande stappen, ga je een constante stroom aan gratis, relevante bezoekers naar je website krijgen.

Dit zijn bezoekers die directe interesse hebben in het product wat jij promoot; ze zoeken tenslotte op zoektermen die met het product wat je promoot te maken hebben.

De volgende stap is dan ook om een gerichte mailinglijst op te bouwen. Zo verzamel je de naam en mailadressen van alleen maar mensen die interesse hebben in het product wat jij promoot.

Je kunt een mailinglijst opbouwen door bijvoorbeeld een landingspagina te maken of (exit) pop-ups te tonen. De software die je hier voor nodig hebt bespreek ik in mijn internet marketing software artikel.

Wanneer je een mailinglijst opbouwt is het verstandig om hier een autoresponder aan te hangen; zodat je leads (= mensen die op je mailinglijst staan continu geautomatiseerde mails krijgen.

Stap #7: Herhaal dit proces elke keer opnieuw

Wanneer je elke week goede, relevante artikelen van minimaal 1000 woorden plaatst, zal je website telkens hoger in Google komen, en krijg je na ongeveer 1-2 maanden zo’n 50 bezoekers per dag.

Dit is nog niet zo gek veel, maar dit moet toch wel goed zijn voor zo’n 200-300 euro per maand. Doe dit een jaar, en je verdiend zo’n 1000 euro per maand, per website.

Als je dan ook nog eens een gerichte mailinglijst opbouwt, en er een goede autoresponder aanhangt + regelmatig een mailing er uit doet, kan dit makkelijk oplopen tot 1500-2000 euro per maand… genoeg om je baan op te zeggen.

winst grafiek
Als je continu nieuwe websites blijft bouwen, en je bestaande websites blijft uitbreiden met nieuwe content, ga je elke maand meer geld verdienen.

Wanneer je het proces eenmaal door begint te hebben, en begint met geld verdienen met PayPro (en dus affiliate marketing), dan is het een kwestie van dit proces continu te herhalen.

Bouw meer sites. Bouw meer mailinglijsten op. Hoe meer sites je hebt, hoe meer geld je gaat verdienen.

Opschalen is hierin de sleutel.

Stap voor stap instructievideo’s om geld te verdienen

Ik heb je nu verteld hoe je geld kunt verdienen met PayPro en ik kan me goed voorstellen dat je zo snel mogelijk wilt beginnen.

Om je op weg te helpen heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt waarin ik je exact laat zien hoe ik een winstgevende website opzet.

Het enige wat je hoeft te doen is mijn stappen na te doen en te kopiëren.

Je hebt geen technische kennis of (voor)opleiding nodig en kunt direct beginnen.

Klik hier voor mijn stap voor stap instructievideo’s om direct te beginnen met geld verdienen op internet >>

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *