PayPro, wat is het en hoe kun je er geld mee verdienen?

Het logo van PayPro en direct aanmeldenWanneer je een beetje actief bent op het internet en met internet marketing, zul je de term PayPro ongetwijfeld een paar keer voorbij zien komen.

Maar wat is PayPro nou eigenlijk precies? En wat kun je er allemaal mee doen?

Is het alleen een manier om informatieproducten te betalen, of kun je er nog veel meer mee doen?

In dit artikel zal ik precies uitleggen wat PayPro is, en hoe je hier geld mee kunt verdienen.

Wat is PayPro?

In principe is PayPro een manier om online betalingen te kunnen te kunnen doen; als een soort tussenpersoon. PayPro biedt de mogelijkheid voor product-eigenaren om hun product te koop zetten, waardoor klanten via bijvoorbeeld iDeal of PayPal het product kunne kopen.

Hierdoor hoeft de eigenaar van het product zelf geen koppeling met de bank te maken, en gaat het dus allemaal via PayPro.

In ruil hiervoor vraagt PayPro natuurlijk wel een bepaald percentage van het verkoopbedrag.

PayPro is voornamelijk geschikt voor informatieproducten. Dit wil zeggen: e-books en videotrainingen (eigenlijk alles wat digitaal verkocht kan worden).

Als product-eigenaar is het heel makkelijk om je product te koop zetten, waardoor het aankoopproces geautomatiseerd kan worden. De koper krijgt dan direct na betaling zijn product (of logincodes) digitaal opgestuurd.

Wat vooral erg interessant is voor internet marketeers, is dat PayPro ook een ideale manier is om affiliate marketing in te zetten. Op PayPro is er namelijk een groot overzicht van aanwezige producten beschikbaar, welke affiliates eventueel kunnen promoten in ruil voor commissie.

Daarnaast krijgt ieder product een eigen PayPro score mee, welke aangeeft hoe goed een product verkoopt. Als een product dus een hoge PayPro score heeft, dan is de conversie (dus het aantal mensen wat uiteindelijk het product koopt) groot.

Hoe kun je geld verdienen met PayPro?

Er zijn twee manieren om geld te verdienen met PayPro, namelijk:

 • Met je eigen product
 • Door producten van anderen te promoten

Als je een eigen e-book, videotraining of ander informatieproduct hebt, kun je dat eenvoudig via PayPro verkopen. Je maakt simpelweg het product aan door alle verkoopgegevens in te vullen (verkooppagina, verkoopprijs etc.) en je product is klaar om te verkopen.

In dit artikel leg ik uit hoe je een product in PayPro kunt aanmaken.

Je kunt in PayPro instellen dat wanneer iemand de betaling voltooid heeft, direct het gekocht e-book of trainingsprogramma via de mail krijgt opgestuurd. Dit kan aan de hand van inloggegevens voor een beveiligd leden-gedeelte (door een koppeling met de WordPress plugin Wishlist), maar ook door het bestand via de mail op te sturen.

Heb je zelf geen product? Dan kun je geld verdienen door het promoten van andere producten.

Je kunt namelijk in het PayPro product overzicht (onder het menu Affiliate campagnes) andermans producten vinden. Hier staat ook jouw unieke affiliate link. Plaats je die link op bijvoorbeeld je website, klikt iemand er op en koopt die persoon het vervolgens? Dan krijg je daar een bepaald bedrag commissie op.

PayPro producten (dus informatieproducten) promoten is erg aantrekkelijk, omdat het dus precies weergeeft hoe goed een product scoort en converteert. Daarnaast is de commissie ook erg hoog op informatieproducten, vaak is dit meer dan 30,- euro.

Benieuwd hoe meer geld met affiliate marketing kunt verdienen? Lees dan deze affiliate marketing tips en deze 7 PayPro tips.

Dit is eigenlijk kort uitgelegd wat PayPro nou eigenlijk is. Ben je benieuwd geworden en wil je het zelf uitproberen? Dan kun je het gewoon zelf uitproberen. Aanmelden is volledig gratis.

Meld je hier gratis aan voor PayPro (dit is een affiliate link).

Ik ben overigens erg benieuwd naar jouw ervaringen met PayPro. Heb jij er inmiddels al geld mee verdiend?

Laat het even hieronder weten!

Zelf geld verdienen met PayPro?

Ontdek nog meer gratis tips om (veel) geld te verdienen met PayPro.

Lees hoe ik dagelijks minimaal zo’n 200,- euro binnenhaal door PayPro op de juiste manier in te zetten.

 • Geen technische kennis nodig
 • Geen eigen product
 • Geen advertentiekosten
 • Geen opleiding nodig
 • Direct beginnen

Klik hier en begin zelf met minimaal 200,- euro per dag te gaan verdienen met PayPro

14 reacties

 1. Avatar
  • Avatar
 2. Avatar
 3. Avatar
 4. Avatar
  • Avatar
 5. Avatar
  • Avatar
 6. Avatar
 7. Avatar

Laat een reactie achter