In de tijd dat ik actief ben in de wondere wereld van internet marketing, hou ik mezelf graag bezig met het opbouwen van mijn online imperium.
Nu klinkt dit spannender dan dat het daadwerkelijk is, maar ik ben er heilig van overtuigd dat je als ondernemer een bron van passieve inkomsten moet hebben.
Het maakt het leven in ieder geval een stuk makkelijker als je weet dat er elke maand (of elk jaar) een bepaald bedrag binnen komt, en dat je daar de volgende maand (of het volgende jaar) weer opnieuw kunt rekenen.
In dit artikel (en video) zal ik je een goede methode vertellen die je kunt gebruiken om voorzichtig je online imperium op te bouwen, waarmee je maandelijks wederkerende inkomsten kunt hebben.
Welk verdienmodel past het beste bij jou?
Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.Wat is een online imperium?
Voordat ik uit ga leggen hóé je een online imperium kunt opbouwen, zal ik je eerst even vertellen wat ik hier precies mee bedoel.
Een online imperium is een groot netwerk aan websites, die in verschillende markten actief zijn.
Dit hoeven niet per sé authority websites (grote websites) te zijn, maar dit kunnen ook kleine niche websites zijn.
Ook starten met geld verdienen online?
Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.
Waarom een online imperium opbouwen?
Ik ben van mening dat het belangrijk is om online vastgoed in bezit te hebben.
Dit kan enorm waardevol zijn voor je cashflow.
Je moet het zo zien:
Stel, je hebt vijf huizen in je bezit welke je alle vijf verhuurt aan drie personen (studenten).
Elke student betaald per maand 400,- euro. Dat is dus 3 X 400,- euro per huis; dus 1200,- euro.
Omdat je vijf huizen in je bezit hebt, brengt jou dat dus elke maand 6000,- euro op.
Daar hoef je dan vrijwel niks meer voor te doen, behalve de huizen onderhouden.
Zo werkt het in principe ook met online vastgoed, alleen is online vastgoed veel goedkoper en kan iedereen makkelijk een online imperium opbouwen.
Hoe bouw je een online imperium op?
Omdat het via tekst wat lastig is om dit uit te leggen, heb ik onderstaande video opgenomen waarin ik je uitleg hoe je een online imperium op kunt bouwen.
Zoals ik in de video ook al aangeef is dit niet iets wat je vandaag of morgen al geld opbrengt; dit is echt iets voor de lange termijn.
Wanneer je begint met het opbouwen van jouw internet imperium- en deze websites ook bezoekers krijgen – zul je zien dat je langzamerhand kleine inkomsten zult krijgen, welke alleen maar groter zullen worden naarmate je meer websites én meer bezoekers krijgt.
Succes!
Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Laat het dan even weten in de reacties hieronder!
Lees ook:
- Stappenplan: Hoe bouw je een succesvolle online business?
- 5 Tips om je website hoger in Google te krijgen
- Website verkopen? Ontdek waar en hoe je dit goed kunt doen!
Nice vid (en artikel) Jacko 🙂
Is de tijd van niche-websites niet een beetje voorbij?
Het kan nog best wat opbrengen anno 2014,
Maar of je het tegenwoordig red met 5 artikelen? I don’t know.
Google slaps your ass if she knows what you’re up to
Nog een kleine toevoeging die misschien wel handig is:
De concurrentie kolom in de zoekwoordplanner gaat over de AdWords-concurrentie.
Dus niet om het aantal mede marketeers die ook willen ranken op jouw zoekterm
Tip om wel een indicatie te krijgen van het tweede genoemde. Typ dit in Google:
Alle websites met zoekterm in de meta title –> allintitle: ‘zoekterm’
Alle websites met zoekterm in de url –> allinurl: ‘zoekterm’
Thanks voor je reactie Tjalling!
Helemaal mee eens wat betreft de 5 pagina’s; daarom zeg ik ook dat ik eens per maand (of soms wat meer) een nieuw artikel laat toevoegen.
De concurrentie kolom is inderdaad wat AdWords betreft, maar vaak kun je dit ook in lijn met de concurrentie in de organische zoekresultaten zien; het zijn niet echt zoekwoorden met veel concurrentie en hier is relatief makkelijk op te scoren.
Zeker de moeite waard!
Leuk artikel!!
Ik zoek altijd domeinnamen op peew.de, hier kan je precies zien of er goede .nl domeinnamen vrijkomen en/of al vrij zijn. Ik zoek dan de domeinnamen met veel zoekresultaten en registreer ik deze direct bij versio.nl . Dit kost dan ongeveer 5 euro. Is goed koper dan domeinnamen kopen middels sitedeals.
Mvg
Bedankt voor je tip, Jeroen!
In het filmpje vertel je dat je in Google zoekwoordplanner liefst ziet dat de concurrentie ‘laag’ is, maar volgens mij wil je net het omgekeerde. Weinig concurrentie wil hier zeggen dat er weinig adverteerders zijn die betalen voor kliks op dit woord. Ideaal zoek je dus naar voldoende volume en hoge concurrentie …
Hey Stefan!
Je kunt er op twee manieren naar kijken: is de concurrentie hoog, dan is er meer geld mee te verdienen en verdien je vaak meer per klik. Echter is dit moeilijker ranken. Is de concurrentie laag, dan scoor je hier veel sneller mee.
En wanneer je minimaal 1000 maandelijkse zoekopdrachten op je ‘hoofd zoekwoord’ hebt, kun je hier een behoorlijk aantal bezoekers naar toe krijgen. Zeker wanneer je ook nog meerdere zoekwoorden ’target’.
Onthoud dat er hier geen ‘foute’ of ‘goede’ manier is. In de video vertel ik je mijn methode; deze werkt goed voor mij en natuurlijk zijn er varianten op mogelijk.
Succes!
bedankt voor het delen van dit geweldig artikel jacko:)
weer een goed verdienmodel waar we echt weer wat aan hebben beter dan wat die internet guru,s zeggen die houden geen rekening met seo
Thanks Julien! Succes er mee!