Nieuw: Tools en Resources pagina op ISG!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Sinds vanochtend heeft Internet Succes Gids.nl een nieuwe pagina er bij; namelijk de Tools- en Resources pagina.

Op deze pagina zie je de tools en resources waar ik fan van ben en actief gebruik voor mijn website(s).

Ik merkte namelijk dat er veel vraag naar zo’n pagina is; bijna elke dag kreeg ik wel mails met daarin vragen als “welke software raad jij aan voor het maken van landingspagina’s?”, of “welke email marketing software gebruik jij?”.

Beste software en diensten op een rij

Vandaar dat je dus vanaf nu in het menu rechtsboven een menuknop vind die je naar deze Tools- en Resources pagina brengt.

Deze pagina is overigens gemaakt met LeadPages, een tool die ik ook op de Tools- en Resources pagina van harte aanraad om te gebruiken.

Op de betreffende pagina geef ik een klein stukje uitleg over de software en/of diensten, gevolgd door mijn affiliate link. Dit houdt in dat wanneer je op deze link klikt, en je vervolgens besluit om ook deze dienst en/of software te gebruiken, ik hiervoor commissie krijg.

Wees gerust, jij betaald dus niks extra’s. Sterker nog; mijn affiliate links verwijzen je juist vaak naar speciale korting pagina’s die alleen via die links te bereiken zijn.

Zoals het hoort

Ik besteed veel tijd in het uitkiezen van de software en diensten die ik gebruik; deze moeten namelijk gewoon goed en de beste in hun soort zijn.

Internet marketing is mijn business, en mijn full time inkomen. Hierdoor is het belangrijk dat ik alleen maar het beste van het beste gebruik en ik mijn software en diensten met grote zorg uitkies.

Ik sta dan ook 100% achter de software en diensten die ik aanraad.

In veel gevallen kun je de software en diensten die ik aanraad de eerste 30 dagen gewoon gratis uitproberen, dus je munt altijd kijken of het wat voor jou is, anders zeg je het gewoon op.

Wil jij een full time inkomen via het internet genereren? Dan is het verstandig om te investeren in goede software en diensten. Ze zullen je dubbel en dwars terugbetalen, in zowel tijd als geld.

Klik hier om naar de Tools- en Resources pagina te gaan >>

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

2 reacties op “Nieuw: Tools en Resources pagina op ISG!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]