LeadPages: alles over deze must-have internet marketing tool!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
leadpages logo

LeadPages is een geniale tool die ik dagelijks gebruik om mijn opt-in, verkoop- en webinar pagina’s te maken.

Daarnaast gebruik ik LeadPages voor het maken van zogenaamde LeadBoxes en voor het splittesten van mijn landingpagina’s.

Kortom: een tool die voor mij absoluut niet meer weg te denken is en waarvan ik de groei van mijn business mede door te danken heb.

Want waar ik eerst nog uren of misschien wel dagen bezig was met het maken van een mooie, goed converterende opt-in pagina’s, zo heb ik die nu een paar minuten gemaakt.

In dit artikel wil ik verder in gaan op alle mogelijkheden die LeadPages te bieden heeft (check hier overigens mijn LeadPages videoreview)

Klik Hier Om LeadPages Gratis Uit Te Proberen!

Landingpagina’s maken was nog nooit zo makkelijk dankzij LeadPages

LeadPages is een tool waarmee je zonder enige technische kennis of gedoe landingpagina’s (zoals opt-in pagina’s, verkooppagina’s en webinar pagina’s) en LeadBoxes kunt maken.

En als ik zeg “zonder technische kennis”, dan is het ook echt zonder technische kennis.

Je hoeft geen regel code aan te maken, het is echt ‘what you see is what you get’.

tekst aanpassen in LeadPages
Je selecteert simpelweg de tekst die je wilt veranderen, en typt de ‘nieuwe’ tekst.

Het mooie van LeadPages is dat voordat je een landingpagina gaat maken, je kunt kiezen uit enorm veel templates. Als je een template hebt gekozen (en echt, er zijn er enorm veel), hoef je simpelweg nog maar de tekst en afbeeldingen aan te passen, en je bent ready te go.

Je kunt simpelweg de tekst selecteren die je anders wilt, en in de ‘live editor’ kun je de tekst veranderen. Het mooie hiervan is dat eventuele afbeeldingen gewoon mee vershuiven. Je hoeft je dus nooit geen zorgen meer te maken over de opmaak.

Daarnaast kun je elke landingpagina integreren met jouw email marketing software, dus als je een opt-in pagina maakt kun je het zo instellen dat alle mailadressen in jouw e-maillijst komen te staan, zonder dat je code hoeft aan te passen of hoeft toe te voegen.

Ook enorm tof: je kunt in LeadPages sorteren op conversieratio. Zo weet je welke pagina’s goed converteren en kun je hier je voordeel mee doen. LeadPages gebruikt namelijk de data van alle landingpagina’s die door klanten gebruikt worden.

Als je een landingpagina gemaakt hebt, kun je deze super simpel live zetten door direct je kant-en-klare LeadPages URL te gebruiken, de LeadPages plugin te gebruiken op jouw WordPress website, of hem te exporteren naar HTML en via de FTP naar je website te uploaden.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

LeadBoxes voor mega hoge conversies

Om duidelijk te maken wat een LeadBox is, is het denk ik stukken makkelijker om het simpelweg aan je te laten zien:

leadbox

Zoals je ziet klik ik op een normale tekstlink, en opent er een pop-up waar ik mijn naam en mailadres kan invullen.

Dit is een mega goede manier om veel email adressen te verzamelen. Mensen hebben namelijk al de (eerste) stap gezet om – in dit geval – de gratis videotraining te bekijken, en willen dan ook de tweede stap zetten.

We zijn namelijk graag consistent bezig.

Naast een LeadBox als tekstlink, kun je dit ook met afbeeldingen of buttons doen; dit werkt echt super simpel.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Super klantvriendelijke support

Een andere reden waarom ik LeadPages zo enorm tof vind, is hun klantenservice.

Deze is namelijk echt van een compleet ander niveau.

De mensen die bij LeadPages werken zijn super vriendelijk en doen er alles aan om je zo goed (en vriendelijk) mogelijk te helpen.

Ze helpen je als je vragen hebt of als je iets niet snapt en staan altijd voor je klaar. Klinkt misschien een beetje cliché, maar daarom niet minder waar.

Constante vernieuwing

Bij LeadPages zijn ze constant aan nieuwe features en landingpagina’s bezig.

Bijna elk kwartaal komt er wel een nieuwe feature bij, een bijna wekelijks verschijnt er een nieuwe (gratis) template die je kunt gebruiken voor het maken van een landingpagina.

Daarnaast bevat de LeadPages blog ook enorm veel waardevolle informatie, en word je regelmatig uitgenodigd voor een speciaal klanten webinar waarin de oprichters een nieuwe techniek delen.

Het is dus absoluut niet zo dat wanneer je eenmaal LeadPages klant bent, je dan nooit meer wat van hun hoort of geen vernieuwingen meer krijgt; integendeel zelfs!

LeadPages zelf uitproberen

Als jij een serieuze internet marketeer en/of ondernemer bent, is LeadPages een must-have tool die je absoluut niet mag missen.

In dit artikel bespreek ik slechts een aantal mogelijkheden van LeadPages, en heb ik het nog niet eens gehad over LeadDigits (mensen via SMS op je mailinglijst krijgen) of de Template Importer (templates van andere sites gebruiken).

Daarom wil ik je ook echt aanraden om met LeadPages aan de slag te gaan. Je kunt het sowieso 30 dagen uitproberen, en vind je het niks dan kun je gewoon je geld terugvragen, geen probleem!

Klik hier om zelf een LeadPages account te maken.

Klik Hier Om LeadPages Gratis Uit Te Proberen!
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *