VOOR WIE ZIJN DEZE TOOLS?

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een online business op te zetten en daarmee een passief inkomen op te bouwen. Het heeft tijd nodig. Door de juiste tools te gebruiken kun je echter een hele hoop tijd besparen. Hieronder heb ik alle tools en resources opgezet die mijn enorm geholpen hebben (en die ik nog steeds gebruik) om mijn online business op te zetten. Doe er je voordeel mee!

MUST-HAVE TOOLS

LeadPages

LeadPages is ongetwijfeld de nummer één internet marketing tool. Met LeadPages kun je in een handomdraai hoog converterende landingpagina's maken, zonder maar één regel code aan te hoeven raken. LeadPages heeft mijn hoogste aanbeveling en ik weet zeker dat het jou een heleboel kopzorgen en tijd gaat schelen.

KLIK HIER OM LEADPAGES UIT TE PROBEREN
GetResponse

GetResponse maakt van email marketing kinderspel, en laat email marketing nu net één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle online business zijn. Met GetResponse kun je super simpel je email lijsten beheren, mailings versturen en gedetailleerde statistieken bekijken. Je kunt GetResponse via onderstaande link 30 dagen gratis uitproberen, en je krijgt 25,- dollar gratis tegoed.

KLIK HIER OM GETRESPONSE UIT TE PROBEREN
TransIP

Internet Succes Gids.nl staat gehost bij TransIP en daar ben ik trots op. TransIP biedt mega snelle hosting aan, en ik heb het serieus nog nooit meegemaakt dat mijn website een keer down is geweest. Daarnaast is de klantenservice super snel, en heb je bijna altijd binnen een half uur al antwoord van een expert. Aanrader!

KLIK HIER OM TRANSIP UIT TE PROBEREN
Sucuri

Mijn websites zijn mijn business... en mijn full time inkomen. Ik wil natuurlijk niet dat er 'inbrekers' op mijn websites komen om hier misbruik van te maken. Daarom gebruik ik Sucuri om mijn websites te beveiligen, zodat er niemand behalve ik aanpassingen op kan maken. Sucuri is een geweldige dienst die je een veilig gevoel geeft.

KLIK HIER OM SUCURI UIT TE PROBEREN
AffPlayBook.com

Inside tips en geheimen van de beste affiliates ter wereld. Super affiliates delen hier hun campagnes en laten niks achter. Inclusief gedetailleerde succes verhalen van affiliates die meer dan 100.000 euro in een maand verdienen. Een exclusief forum waar je absoluut lid van moet worden als je succesvol affiliate marketeer wilt zijn.

KLIK HIER OM NAAR AFFPLAYBOOK.COM TE GAAN
ThemeForest.net

Op zoek naar een goed WordPress thema? Op ThemeForest.net vind je duizenden professionele thema's voor maar een paar tientjes. Daarnaast krijg je bij de meeste thema's levenslange support en updates. Keuze en mogelijkheden genoeg!

KLIK HIER OM NAAR THEMEFOREST.NET TE GAAN