100K Club - Jouw Mastermind naar de 100K

Til je huidige business naar het volgende level in de 100K Club

Heb je al een mooie business? Verdien je al commissies? In de 100K Club omring je jezelf onder leiding van Jacko Meijaard met alleen maar gelijkgestemden en ga je samen naar het volgende level met je business.

Plan je intake gesprek in via deze link! 

Alle kennis waarmee ik in 10 jaar de miljonair lifestyle heb gerealiseerd leer je van mij in minder dan 1 jaar...

Beste ondernemer,

Toen ik tien jaar geleden met affiliate marketing begon, had ik nooit verwacht dat ik het leven zou realiseren wat ik vandaag de dag leef.

Als ik iets koop; hoef ik niet naar het prijskaartje te letten.

Ik kan letterlijk alles kopen wat ik wil.

Dit zeg ik niet om op te scheppen, want dat doe ik niet graag. Ik blijf graag bij mijn roots als nuchtere Zeeuw.

Het zit 'm ook in de kleine dingen, zoals het niet hoeven kijken naar wat dagelijkse boodschappen bij de supermarkt kosten, of bij het uit eten gaan, niet naar de prijs te hoeven kijken.

In de afgelopen jaren is mijn business enorm gegroeid. Waar ik ooit begon met als ultieme doel om 7500 euro per maand te verdienen, zo verdien ik nu vaak het tienvoudige...

... en dat allemaal zonder er harder voor te hoeven werken.

Beter nog: ik ben sinds de zomer van 2019 MINDER gaan werken, en neem elke middag vrij om leuke, inspirerende dingen te gaan doen, met de mensen die ik leuk vind.

Soms vragen mensen wel eens aan me waar ik naar op vakantie ga. Als ik dan zeg dat mijn leven één grote vakantie is, kijken ze me vaak een beetje raar, en lacherig aan.

Ik heb namelijk ook altijd vakantie. Ik leef zo vrij als een vogel, kan alles doen en laten wat ik wil, en dankzij mijn business die elke maand groei, leef ik ook nog eens de miljonairs lifestyle.

Dit heb ik zeker allemaal niet in één dag opgezet. Ik heb hier hard voor moeten werken. De eerste paar jaar van mijn leven als affiliate marketeer, waren zeker niet de makkelijkste jaren.

Door mijn skills die ik in de afgelopen tien jaar als ondernemer zijnde heb opgebouwd, ben ik echter wel waar ik vandaag de dag ben.

Want begrijp me goed: de Jacko die je vandaag ziet, is niet meer de Jacko van tien jaar geleden. Dat is een compleet ander persoon...

... een persoon die ik niet meer graag zou willen zijn.

Ik was toen nog geen inspiratie voor andere mensen. Ik was eerder een lachertje voor mensen.

Door het bouwen van karakter, een ijzersterke mindset, het opbouwen van gewoontes en het opbouwen van een vaste structuur voor mijn business, ben ik waar ik vandaag de dag ben.

Als ik één skill zou opnoemen die mij in de afgelopen jaren heeft gemaakt wie ik vandaag de dag ben, dan is dat leren van andere mensen. Succesvolle ondernemers die daar al zijn, waar ik wil zijn.

Hoe cliché dit ook klinkt, ik geloof er echt in dat je pas groeit als je ZIET wat je kunt zijn.

Dat je leert van de beste.

Ik ben altijd een wat introvert persoon geweest, en hou er niet zo van om de spotlights te staan. Je ziet mij dan ook niet pronken met mijn auto of met mijn huis. Dat is niet wie ik - als nuchtere Zeeuw ben, en hoe ik het ook niet door mijn ouders geleerd ben.

Omdat ik weet dat het toch zo waardevol voor mensen kan zijn, en ik hier ook behoorlijk wat verzoeken voor kreeg, heb ik besloten om toch een compleet nieuw programma op te zetten.

Ik ben hier enthousiast over om de volgende redenen:

  • Ik weet dat dit enorm veel mensen kan helpen om X10 te gaan met hun business
  • Mensen die deze Mastermind volgen, zullen als persoon enorm hard groeien en een inspiratiebron worden voor mensen uit hun directe omgeving
  • Deze Mastermind zal er voor zorgen dat mensen vrij worden van hun bedrijf, en compleet vrij worden doordat hun business helemaal voor hun werkt
  • Binnen de Mastermind worden er vriendschappen en connecties opgebouwd die van onbetaalbare waarde zijn

Om je een voorbeeld te geven:

Eind 2018 kwam ik in contact met een succesvolle ondernemer. Het kostte me flink wat geld om deze ondernemer te ontmoeten, maar één simpele ontmoeting en lunch (van pakweg 2-3 uur) heeft heel mijn leven veranderd. Hier betaalde ik een bedrag voor wat voor veel mensen een jaarinkomen is en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Dit heeft het namelijk 1000 keer opgeleverd, zowel in geld als in persoonlijke groei.

Ik ben er van overtuigd dat de Mastermind wat ik heb opgezet zo enorm waardevol is, dat iedereen die dit gaat volgen naar dezelfde resultaten als ik zal gaan.

Daarom noem ik dit programma ook 'de 100K Club'.

Wat leer je in de 100K Club?

Kort gezegd gaan we je leren hoe je van je huidige business een 100K business maakt. Deze 100K moet je niet te letterlijk nemen, maar het staat voor vrijheid.

De ene persoon heeft 100K per jaar nodig om vrij te leven, en de ander 500K per jaar.

Het doel van de 100K Club is om je (affiliate) business zo te gaan maken, dat je deze net als ik zo heb neergezet, dat je ten eerste alles hebt uitbesteed, en ten tweede enorm veel geld voor je verdiend.

Zo gaan we kijken naar de processen die je momenteel in je business hebt, en welke we moeten veranderen, elimineren en verplaatsen naar processen die je business X10 laten gaan. Dit kunnen soms hele kleine aanpassingen zijn, maar soms ook hele grote structuur processen.

Ik ga me persoonlijk in jouw (affiliate) business verdiepen en analyseren wat we moeten gaan aanpassen om naar die spreekwoordelijke 100K te gaan.

Je krijgt alles om je huidige obstakels te overwinnen en te groeien.

Hoe ziet de 100K Club er uit?

Dit is waar ik zo enorm enthousiast over ben, want de 100K Club is een unieke Mastermind.

De 100K Club is een gezelschap van een select, klein groepje mensen. Ik wil het expres kleinschalig halen, omdat ik iedereen zo goed mogelijk wil helpen, en om de volgende reden...

... we gaan namelijk vier keer per jaar een offline tweedaagse houden.

Dat betekent dat we vier keer per jaar, voor twee dagen bijeenkomen in een luxe locatie in Nederland, waar we heel je business onder de loep gaan nemen en ik je business ga bekijken om hier stap voor stap een 100K business van te maken.

Ik doe al tien jaar affiliate marketing, heb honderden mensen geholpen om vrij te worden met affiliate marketing, en weet dus hoe het werkt.

Daarnaast komen er tijdens de 100K Club tweedaagse passende gastsprekers en mede (winnaar)ondernemers die meedenken met je business.

Ook word je uitgenodigd voor de 100K Club groep WhatsApp, waar we 24/7 in contact met elkaar staan.

Wat is de investering?

Je begrijpt dat de 100K Club niet gratis zal zijn en dat je hierin zal moet investeren. Om je een goed beeld te kunnen geven van de prijs zal de toegang van de 100K Club niet minder dan 15.000 euro zijn. Doordat de 100K Club nieuw is, vragen we nog niet de volle prijs. Je gaat dan namelijk een casestudy van de Mastermind worden, waarin we je zullen vragen naar je resultaten. In ruil daarvoor krijg je een flinke korting op de 100K Club.

Hoe doe je mee aan de 100K Club?

De 100K club is voor een specifiek ondernemer/persoon. Het moet langs beide kanten matchen. Vandaar dat we in een intakegesprek kijken of dit matcht.

Je kunt daarom je intake gesprek aanvragen via de knop hieronder. We kunnen je hier ook meer informatie geven over de 100K Club.

Dit is de 100K Club in grote lijnen

  • Elk kwartaal een tweedaagse Mastermind - We spreken af in een luxe hotel en inspirerende omgeving waar we twee dagen lang persoonlijk je business onder de loep gaan nemen (maximaal 5 personen)
  • Gastsprekers over uiteenlopende onderwerpen - Elk Mastermind weekend komt er een unieke gastspreker die expert is op een bepaald vakgebied.
  • Til je ondernemerskills naar het volgende niveau - De 100K Club is niet alleen affiliate marketing, maar ook ondernemerschap. Hoe je volledig vrij kunt worden in je bedrijf en alsnog next level kan gaan. Denk hierbij ook aan advies over investeringen, belastingen en meer over ondernemerschap.
  • 24/7 WhatsApp groep - Sta in contact met mede-ondernemers en krijg persoonlijke hulp van Jacko
  • Eens per kwartaal een Zoom sessie met Jacko - Zo blijf je scherp en kijk ik mee naar je website(s) en business

Van 10K naar 100K per maand

Afgelopen jaar ben ik met mijn business van 10K naar 100K per maand gegroeid.

Dit allemaal door niet MEER, maar MINDER te gaan werken.

Ik vind het tof om mensen hier ook mee te gaan helpen, en om mede ondernemers te helpen grote stappen met hun business te gaan maken.

In de 100K Club ga ik jou begeleiden, motiveren en coachen om bizarre stappen in je business én persoonlijke leven te maken.

Jacko Meijaard - Eigenaar Meijaard Media