Hoe je jouw dromen werkelijkheid kunt laten worden

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Ieder mens heeft bepaalde dromen. Iedereen heeft wel dingen die hij of zij graag gedaan of bereikt wilt hebben in het leven.

Zo wilt de ene persoon bijvoorbeeld graag op wereldreis, of wilt de andere persoon graag zijn of haar eigen bedrijf opstarten.

Veel mensen zullen echter hun droom nooit uit laten komen omdat ze een bepaalde angst hebben. Ze durven er bijvoorbeeld niet 100% voor te gaan, en blijven liever in hun oude vertrouwde ‘comfort-zone‘ zitten.

Hierdoor zullen ze nooit hun dromen uit laten komen en zullen ze later altijd maar “had ik maar” denken.

En dat is zo jammer. Stel je eens voor dat je later op je leven terugkijkt en dat je jezelf blijft afvragen wat er gebeurd zou zijn als je toch die ene kans had aangegrepen.

Dat wil je toch niet ;)?

Laat jij jouw dromen uitkomen? Of blijf jij ook liever in je comfort-zone?

Ben jij bang voor succes?

Het klinkt misschien een beetje raar, maar als het er op neer komt zijn veel mensen eigenlijk bang voor succes. Ze durven dan niet de stappen te ondernemen die nodig zijn, omdat ze bang zijn dat ze zullen falen.

Zet je over je angst heen.

Denk niet dat je gaat falen, maar denk dat je hoe dan ook succes zult behalen.

Bekijk hieronder even een erg motiverende video.

Natuurlijk is het logisch dat je bang bent om te falen.

Angst is namelijk enorm sterk.

Het is makkelijker om iets niet te doen, dan wel.

Het is belangrijk om direct actie te ondernemen en niet langer te wachten. Wacht niet op het ‘juiste’ moment, want dat komt niet. Er komt nooit geen juist moment en de beste tijd om te beginnen om je dromen uit te laten komen is nu.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Je dromen werkelijkheid laten worden

Voor mensen is het dus makkelijker om geen actie te ondernemen en altijd maar in de oude vertrouwde comfort-zone te zitten. Daar is natuurlijk niets mis mee, en als je dat voor jezelf goed vind, moet je gewoon zo blijven leven.

Maar als je je leven wilt veranderen en je dromen werkelijkheid wilt laten worden, zul je toch actie ondernemen.

Dit kun je doen door de volgende stappen te ondernemen:

  • Maak een zo’n gedetailleerd mogelijke beschrijving van je droom en schrijf deze op papier
  • Schrijf daaronder alle voordelen die je gaat behalen wanneer je jouw droom hebt gerealiseerd. Zoals bijvoorbeeld ‘meer geld’, ‘meer vrijheid’ enzovoorts.
  • Schrijf daaronder een lijst van alle angsten die je hebt die je tegenhouden om te beginnen. Wat kan er bijvoorbeeld allemaal mis gaan?
  • Ga vervolgens alle angsten af en bedenk hoe je deze angsten kunt wegnemen. Bedenk een oplossing voor je angst.
  • Maak een stappenplan met daarin hoe je jouw droom gaat verwezenlijken. Welke stappen moet je nemen? Begin bij het moment waarop je jezelf moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel, en eindig bij het punt waarin je jouw droom gerealiseerd hebt.

Als je de bovenstaande dingen op papier hebt gezet, heb je een veel beter beeld van wat je nou eigenlijk wilt, en hoe je dit wilt gaan bereiken.

Ook heb je zodoende de eerste stap gezet om je droom tot een realiteit te maken ;)!

Kom uit je comfort-zone en start met nieuwe dingen. Je leert er alleen maar van.

Lees 16 tips die je vandaag al kunt toepassen om je leven (positief) te veranderen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef nooit op

Het klinkt misschien een beetje cliché maar het is zo belangrijk om nooit op te geven.

Ook al zit het even niet mee, ook al heb je 99 keer gefaald: ga altijd door.

Vaak heb je nog maar één poging nodig om daadwerkelijk succesvol te worden. De meest succesvolle mensen in het leven zijn juist zo succesvol geworden omdat ze nog één keer zijn doorgegegaan.

Het kan misschien moeilijk zijn om door te blijven gaan en het nóg een keer te proberen, maar de beloning die je krijgt is zo groot.

Stel je eens voor hoe jouw leven er uit zou zien als je jouw droom tot een realiteit hebt gemaakt?

Motivatie nodig? Lees deze 5 inspirerende quotes om geïnspireerd te blijven.

Alles is het waard toch?

Begin daarom vandaag nog aan het verwezenlijken van jouw droom en zorg er voor dat niets of niemand jou tegenhoudt.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *