5 Inspirerende quotes om gemotiveerd te blijven

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Steve Jobs heeft genoeg inspirerende quotes

Soms kan het wel eens lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Als ik ook zo’n moment heb dan helpt het voor mij heel erg om inspirerende quotes te lezen.

Vraag me niet waarom, maar om de één of andere manier wordt ik daarna super geïnspireerd en heb ik daarna het gevoel alsof ik de hele wereld aan kan.

Omdat iedereen wel eens een moment heeft waar motivatie en inspiratie ver te zoeken is, heb ik besloten om mijn top 10 inspirerende quotes te delen.

Hopelijk geven ze jou net zoveel inspiratie en motivatie als dat ze mij geven.

De onderstaande quote is van Richard Branson (een groot voorbeeld en inspiratiebron voor mij).

You don't learn to walk by following rules. You learn by doing, and by falling over.

Richard Branson

Het is zo ongelofelijk belangrijk om nieuwe dingen te ondernemen en ook echt te doen. Het is niet erg om te falen. Je leert er alleen maar van, zodat je de volgende keer deze fout niet nog een keer maakt.

Ook de onderstaande quote vind ik erg pakkend.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Formal education will make you a living; self-education will make you a fortune.

Jim Rohn

Veel mensen denken dat succes zomaar komt aanwaaien. Dat is natuurlijk niet zo. Het is belangrijk om als het ware je ‘eigen succes te maken‘.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Formula for success: rise early, work hard, strike oil.

Paul Getty

Ik raad echt aan om vroeg op te staan. In de vroege uren kun je zoveel meer voor elkaar krijgen.

Hier heb ik pas nog een blog over geschreven: Waarom je moet werken terwijl andere mensen slapen.

Sleep, sleep is for those people who are broke. I don’t sleep, I might miss the opportunity to make a dream become a reality.

50 Cent

Toegegeven: ik ben geen fan van de muziek van 50 Cent. Desondanks vind ik de bovenstaande quote erg motiverend.

Natuurlijk heeft iedereen slaap nodig en ook 50 Cent slaapt, maar wat hij probeert te zeggen is dat hij niet niks zit te doen. Hij zit niet stil. Hij kijkt s’avonds geen nutteloze TV…

Iedereen heeft namelijk de kans om zijn of haar droom werkelijkheid te laten worden. Je moet er alleen wel wat voor doen!

Door te slapen zal dat nooit lukken.

Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.

Steve Jobs

Dit is misschien wel de meest heftigste quote.

Steve Jobs heeft dit gezegd nadat bekend was geworden dat hij een zeldzame vorm van kanker had, en eigenlijk niet meer kon genezen.

Als je weet dat je niet meer lang te leven hebt vallen alle onbelangrijke dingen weg, en focus je jezelf alleen nog op de dingen die er echt toe doen. Je hebt als het ware niks meer te verliezen.

Het is zo belangrijk om te doen wat je écht leuk vind. Als je iets doet wat je eigenlijk helemaal niet leuk vind, zul je er nooit gelukkig van worden.

Inspirerende video

De onderstaande video vind ik erg inspirerend. Het gaat er echt om dat je er alles aan doet om daadwerkelijk succes te behalen.

Ik raad je echt aan om de onderstaande video te bekijken.

Hopelijk vind je de bovenstaande quotes en video net zo inspirerend als mij, en motiveren ze je om verder te gaan, en succesvol te worden.

Heb je zelf nog inspirerende quotes? Laat ze dan hieronder achter! Ik ben erg benieuwd :)!

PS: naast deze inspirerende quotes vind je hier de meest inspirerende video’s.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *