Inspirerende video’s? Deze zullen je leven gaan veranderen!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Bekijk de meest inspirerende video's.

Je kunt soms wel eens van die momenten hebben dat je even wat motivatie en inspiratie nodig hebt. Als ik zo’n moment heb, dan lees ik vaak inspirerende quotes of inspirerende video’s.

Hierdoor word ik geïnspireerd om weer nieuwe dingen te ondernemen of weer door te gaan met waar ik aan bezig was; terwijl mijn motivatie eerst ver te zoeken was.

Hieronder heb ik een aantal inspirerende video’s neergezet, zodat ook jij – wanneer je inspiratie of motivatie zoekt – deze video’s kunt bekijken om zodoende gemotiveerd te worden.

Persoonlijk vind ik de boodschap in de inspirerende video’s erg sterk. Het gaat er om dat je – wat er ook gebeurd – door blijft gaan en nooit, maar dan ook nooit opgeeft.

Inspirerende video’s:

Ben jij bereid om door te gaan. Wat er ook gebeurd? Ben jij bereid om actie te ondernemen en je dromen waar te maken?

In mijn ogen zijn er twee soorten mensen:

  • De eerste soort hoopt liever dat alles vanzelf beter word
  • De andere soort is bereid om werk te verzetten om hun leven te veranderen

Tot welke soort hoor jij?

Als jij in de komende drie jaar precies hetzelfde doet als wat je vandaag doet, dan zal jouw leven er over drie jaar precies hetzelfde er uit zien als nu.

Durf jij echter verandering in je leven te brengen en nieuwe dingen te ondernemen, dan zal jouw leven er anders (positief gezien) uitzien dan nu.

Het is zo belangrijk om vaarwel te zeggen tegen je oude (negatieve) gewoontes en juist nieuwe dingen te doen. Heb jij een droom? Doe er dan alles aan om die droom werkelijkheid te laten worden.

Wat mij overigens ook enorm heeft geholpen is om vaarwel te zeggen tegen vrienden en kennissen die toch niet in je geloven en die een negatieve invloed op je hebben. Ga juist om met mensen die een positieve invloed hebben en die net als jou er alles aan willen doen om hun dromen uit te laten komen.

Ik ben erg benieuwd naar wat jij van de bovenstaande inspirerende video’s vind. Misschien heb je zelf ook nog wel een inspirerende video? Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *