Eigen bedrijf starten? Deze 5 ideeën zijn absoluut GOUD!

Denk je er aan om een eigen bedrijf op te starten, maar heb je geen idee van wat voor bedrijf je wilt beginnen? Geen nood!

Op deze pagina deel ik namelijk 5 ideeën om een bedrijf te beginnen. Iedereen kan hiermee aan de slag, en je kunt al direct beginnen, zonder dat je al te veel startbudget nodig hebt.

#1: Begin een webshop

Een webshop beginnen was nog nooit zo makkelijk. Dankzij handige tools kun je in een mum van tijd je eigen webshop beginnen.

Een webshop beginnen is dan ook zeker niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is goed de producten inkopen, vindbaar zijn (zorgen dat je webshop bereikbaar is) en vervolgens de producten verkopen.

In speciale cursussen zoals de Bol.com Masterclass word je stap voor stap uitgelegd hoe je succesvol een online webshop kunt beginnen en hier veel geld mee kunt verdienen.

#2: Start een slijterij

Veel Nederlanders smullen van speciale bieren en dranken. Een slijterij beginnen is daarom helemaal niet zo’n slecht idee. Als jij je goed specialiseert in dranken en het ook nog eens leuk vind om te doen, kun je hier veel geld mee verdienen.

Er zit namelijk ook best een hoge marge op alcoholische dranken. Daarnaast kun je je makkelijk specialiseren in bijvoorbeeld bieren, wijnen of whiskey’s – of andere dranken natuurlijk.

#3: Begin met affiliate marketing

Affiliate marketing is naar mijn idee het meest ideale verdienmodel wat er is.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissies. Iedereen kan hiermee beginnen. Je hebt er geen speciale opleiding voor nodig, net als geen budget. Alleen een website is voldoende.

Ik ben zelf op 18 jarige leeftijd met affiliate marketing begonnen en verdien hier nu een full time passief inkomen mee. Daarnaast kun je dit lekker vanuit huis, of een zonnig adres doen. Alleen een laptop + internet verbinding is genoeg.

#4: Beleggen in aandelen

Dit kun je misschien niet echt zien als een bedrijf starten, maar als een inkomen verdienen. Door te beleggen in aandelen kun je namelijk behoorlijk wat geld verdienen. Als je er goed in bent natuurlijk.

Je kunt namelijk ook flink wat geld verliezen door te beleggen in aandelen als je het fout doet.

Zorg er dus eerst voor dat je flink wat kennis hebt en dat je goed weet wat je doet voordat je geld gaat beleggen in aandelen.

#5: Wordt YouTuber!

Waarom zou je moeilijk doen, als het ook veel makkelijker kan? Er zijn immers jochies van 16 die tonnen per maand met YouTube verdienen.

Met YouTube beginnen is super makkelijk en goedkoop. Het enige wat je nodig hebt is een YouTube account en een goede camera natuurlijk.

Je kunt een YouTube kanaal beginnen over iets wat je leuk vind. Hier maak je dan continu filmpjes over. Je YouTube kanaal zal dan flink gaan groeien en je krijgt een following, waardoor je dus geld gaat verdienen met advertentie inkomsten.

Vergis je niet: het inkomen van een goede YouTuber is niet mis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]