Review: Bol Masterclass 2.0 + Jia Ruan ervaringen

Werkt deze GOUDEN (?) Methode van Jia Ruan of niet?

jia ruan bol masterclass review ervaringen

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar reviews en ervaringen over de Bol.com Masterclass van Jia Ruan.

Je bent waarschijnlijk op Google gaan zoeken naar reviews en ervaringen, en kwam zo deze pagina tegen.

Geloof me, je bent niet alleen. Per maand zijn er zo’n 1500 mensen die op Google zoeken naar zoektermen die met Jia Ruan en de Bol.com Masterclass te maken hebben. Jia is populair, en doet het erg goed. En dat is natuurlijk niet voor niets.

Op deze pagina vertellen we je er alles over.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Inhoudsopgave

Wie is Jia Ruan?

Laten we het eerst over Jia Ruan hebben. Want, wie is hij nou eigenlijk?

Jia is de oprichter en eigenaar van de Bol.com Masterclass. Jia was een paar jaar geleden nog krantenverkoper op straat, maar heeft zich verdiept in ecommerce, en daar een flinke boterham mee verdient.

Omdat Jia het leuk vind om dit ook aan andere mensen te leren – om succes te hebben met ecommerce – heeft Jia een cursus gemaakt, genaamd de Bol.com Masterclass. Hier legt hij uit hoe je geld kunt verdienen met Bol.com en ecommerce.

jia ruan instagram seminar

Naast de Bol.com Masterclass heeft Jia ook een nummer 1 Podcast in iTunes gehad, en heeft hij ook verschillende mindset trainigen en video’s. Hij heeft een populair YouTube kanaal en ook een Instagram account waar hij op moment van schrijven zo’n 20K volgers heeft.

Bol.com Masterclass ervaringen en review

Hieronder zal ik je mijn ervaringen en review vertellen over de Bol Masterclass. Ik zal je ook laten zien wat de resultaten zijn van mensen die de Bol Masterclass hebben gevolgd.

Producten inkopen en verkopen via Bol.com

Wat je in de Bol Masterclass gaat leren is om producten uit het buitenland (China) in te kopen, en via Bol.com te verkopen.

Dit is eigenlijk in grote lijnen hoe het werkt.

In de training leer je natuurlijk de details, en de technieken en methoden om dit op een goede manier te doen, zodat je het winstgevend kunt maken. Je leert onder andere:

 • Wat zijn goede producten om in te kopen?
 • Waar moet je op letten bij het inkopen van producten?
 • Hoe haal je de producten zo goedkoop mogelijk naar Nederland?
 • Hoe je kun je de producten op Bol.com verkopen?
 • Hoe kun je opschalen zodat je veel winst kunt maken?

In theorie leer je zo om een huis ecommerce imperium op te bouwen. Een echt bedrijf waar je trots op kunt zijn, en heel erg goed van kunt leven.

Resultaten van Jia’s cursisten

Jian deelt regelmatig resultaten van cursisten. In het Leden-gedeelte van de Bol Masterclass zijn er ook genoeg resultaten en recensies te lezen. Hieronder een greep van een aantal resultaten.

 • Iemand die inmiddels 4 maanden in de ‘Tribe’ zit, zegt dat hij gemiddeld zo’n 25 bestellingen per dag heeft. Stel dat hij een marge van 10,- euro per verkoop heeft, dan is dat zo’n 250 euro per dag (inclusief btw en belastingen)
 • Iemand die twee maanden bezig is laat een screenshot zien van 2000 euro per maand
 • Een jongen van 19 laat een screenshot zien van een uitbetaling van 3000 euro (in 1 maand)
 • Iemand die vier maanden bezig is zegt dat hij ontslag heeft genomen en op 2000 euro netto per maand zit
 • Een vrouw die drie maanden bezig is zegt dat ze nu lekker vanuit huis een ecommerce business heeft opgestart waarmee ze netto 4500 euro per maand (!) binnenhaalt
 • Rianne (20 jaar) is sinds begin juni 2019 bezig en zit nu aan de 3K (winst) per maand. Ze verkoopt sieraden die ze goedkoop inkoopt, en dus op Bol.com weer met winst doorverkoopt.

Op het internet zijn er genoeg andere ervaringen en resultaten te vinden van mensen die aan de slag zijn gegaan met de training Jia. 

Podcast met Vince Ruiter

Een Podcast die ik erg inspirerend vind is de Podcast die Jia met Vince Ruiter had. Hier zie je ook wat er mogelijk is, en hoe open en eerlijk Jia is. 

In de Tribe (het Leden-gedeelte van de Masterclass) sta je er overigens ook nooit alleen voor.

Iedereen helpt elkaar, ook het team van Jia Ruan staat dagelijks voor je klaar. Voor elke vraag is dus een oplossing.

Ik heb Jia geïnterviewd!

Dit is best wel uniek. Vandaag heb ik namelijk een interview gedaan met Jia Ruan zelf! Ik vroeg hem te gast voor de ISG Podcast en dat hebben we dus zojuist opgenomen.

In de onderstaande Podcast, van ruim driekwartier ga ik met Jia in gesprek over zijn miljoenenbusiness, haters, zijn missie en nog veel meer. 

Luister de Podcast hieronder.

Een erg inspirerende Podcast waar je ongetwijfeld hele waardevolle inzichten uit gaat halen.

Is de Masterclass betrouwbaar?

Je vraagt jezelf nu misschien af of de Bol Masterclass betrouwbaar is.

Het antwoord hierop is uiteraard een volmondige JA: de Bol Masterclass is zeer betrouwbaar.

Zoals je kunt zien worden er daadwerkelijk mooie resultaten behaald, en is de Masterclass van Jia Ruan 100% echt. Na aanmelding krijg je direct toegang, en krijg je direct toegang tot het Leden-gedeelte waar je alle video’s kunt bekijken, en in contact kunt komen met Team Unstoppable + duizenden andere cursisten.

Je hoeft dus niet te twijfelen aan de echtheid van de Bol Masterclass.

Hoeveel kost de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass kost momenteel 997,- euro.

Voor dit bedrag krijg je dus toegang tot het gehele pakket en kun je direct aan de slag. Daarnaast krijg je toegang tot de community en is de toegang levenslang. Dit is dus als het ware een all-in prijs.

Als je de prijs vergelijkt met de kosten van een studie, of ander leergeld, is het natuurlijk niet veel geld. Kijk dan naar de resultaten en als je net als Jia en zijn succesvolle cursisten ook dezelfde resultaten gaat krijgen, is het helemaal peanuts en bespaar je jezelf een paar dure beginnersfouten.

Conclusie + Bol Masterclass kopen

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg positief over de Bol Masterclass van Jia Ruan.

De cursus is zeer compleet; je krijgt dan ook alle tools en informatie om aan de slag te gaan om jouw ecommerce business op te zetten. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen, maar dat vertelt Jia er ook zeker bij. Dit is voor action-takers.

Naast de informatie die je in de video’s krijgt over ecommerce, bevat de Masterclass ook enorm veel Mindset video’s. Daarnaast is de community en de leden-webinars de prijs op zich al meer dan waard. Via de knop hieronder ga je naar de kortingspagina. 

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Bol Masterclass
Review door Jacko Meijaard op 2019-04-09
Beoordeling: 5

Één reactie op “Review: Bol Masterclass 2.0 + Jia Ruan ervaringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *