Cursus WordPress? Leer zelf professionele websites maken!

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
Cursus WordPress. Leer zelf professionele websites maken.

Op zoek naar een cursus WordPress? Wil je zelf leren hoe je een professionele website kunt maken én onderhouden? Zonder dat je enige technische kennis nodig hebt? Dan kan ik je helpen.

Ik ben de afgelopen maanden namelijk erg druk bezig geweest met het maken van een volledige stap-voor-stap WordPress videotraining.

Bekijk de speciale actie-pagina van de WordPress videotraining >>

Iedereen kan met WordPress werken

De reden waarom ik deze cursus WordPress heb gemaakt, is omdat WordPress simpelweg zo’n geweldig systeem is, waarmee je enorm veel geld kunt besparen als je er een beetje handig in bent.

Echter merk ik dat veel mensen moeite hebben om met WordPress te beginnen, en zien ze soms door de bomen het bos niet meer; misschien herken je jezelf hier wel in.

Dit ‘probleem’ hoop ik met mijn cursus WordPress op te kunnen lossen, zodat je gaat ontdekken hoe WordPress werkt, en hoe je zelf – binnen 1 uur – een prachtige, professionele website kunt opbouwen. Zonder dat je daar enige vorm van technische kennis of ervaring voor nodig hebt.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is WordPress?

Voor de mensen die niet weten wat WordPress is, zal ik eerst even uitleggen wat dit is.

WordPress is systeem waarmee je super simpel en snel een professionele website kunt maken én onderhouden.

In de beginjaren was WordPress meer een systeem om puur en alleen op te bloggen, maar door de jaren heen is het gegroeid naar een volwaardige manier om websites mee te bouwen.

WordPress is dan ook wereldwijd het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld.

Internet Succes Gids.nl is overigens ook gemaakt met WordPress.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Waarom WordPress?

Persoonlijk vind ik WordPress echt een geniaal systeem wat iedereen zou moeten gebruiken, maar naast de gebruiksvriendelijkheid heeft WordPress natuurlijk nog vele andere voordelen, zoals:

  • ‘Google vriendelijke’ code. Google houdt van WordPress!
  • Je kunt alles naar eigen wens instellen en aanpassen
  • Duizenden (zo niet miljoenen) plugins beschikbaar die je website meer functionaliteiten en mogelijkheden geven.
  • Naast de duizenden plugins kun je ook kiezen uit duizenden thema’s om het uiterlijk van je website aan te passen
  • Enorm grote community die dagelijks werkt om WordPress beter te maken
  • En nog veel en veel meer!

Pasgeleden heb ik een webinar gehouden waarin uitleg hoe je met een WordPress website eenvoudig hoog in Google kunt scoren. Bekijk de opname van dit webinar hieronder.

Wat houdt de cursus WordPress precies in?

Nu je wat achtergrond informatie over WordPress weet, wil ik je graag wijzen op de cursus WordPress.

Dit is een high quality videotraining waarin ik echt stap voor stap voordoe hoe je een professionele WordPress website opbouwt.

We beginnen met het installeren van WordPress, en eindigen met het goed beveiligen van je website, zodat je nooit bang hoeft te zijn dat je website het doelwit wordt van hackers en je dus met een gerust hart kunt gaan slapen :).

Het mooie van deze cursus WordPress is dat je alle video’s echt op je eigen tempo kunt kijken, en alle stappen live na kunt doen.

Bekijk de speciale actie-pagina van de WordPress videotraining >>

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? Laat je vraag dan achter in de reacties hieronder.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *