Geen zorgen. Ik geloof in mijn producten en hanteer een
  30 dagen niet goed geld terug garantie.

 

Wat Ga Ik Precies Leren?

We beginnen met het installeren van WordPress en eindigen we het beveiligen van je website, zodat je nooit bang hoeft te zijn dat je website gehackt gaat worden.

Deze videotraining is enorm uitgebreid, en laat je alles zien wat je nodig hebt voor het bouwen én onderhouden van een perfecte WordPress website, die ook nog eens goed geoptimaliseerd is voor Google, zodat je website hoog in de zoekresultaten terecht komt.

Iedere website die tegenwoordig niet goed vindbaar is in Google, loopt enorm veel klanten en omzet mis.

Je gaat leren hoe je de homepage goed op kunt zetten, hoe je contactformulieren kunt aanmaken zodat mensen direct met jouw kunnen opnemen, hoe je Google Analytics kunt instellen zodat je exact kunt zien waar je bezoekers vandaan komen, en nog veel, veel en veel meer.

Deze training is zo enorm uitgebreid, dat ik durf te wedden dat je eigenlijk veel meer gaat leren dan eigenlijk nodig is.

Dat is natuurlijk niet erg, want je kunt beter te veel leren, dan te weinig ;-)!

En wie weet ben jij over een kleine zes maandjes wel een heuse WordPress expert en gaan mensen jou betalen om hun website te maken!

Stel je eens voor wat je vrienden en familie hierop zouden reageren...

Video's Bekijken Wanneer Jij Er Zin In Hebt

Maak gebruik van handige video’s met duidelijke uitleg, die je kijkt wanneer jij wilt. Volg de instructies die je ontvangt, stel eventueel vragen via email en bouw je WordPress website eenvoudig zelf op. 

Heb je geen ervaring met Wordpress of het bouwen van een eigen website? Geen probleem, je leert tijdens de video’s alles wat je nodig hebt om direct op de goede manier van start te gaan, zonder dat je ook maar een moment technische kennis nodig hebt.

Beeld je eens in hoeveel geld je hiermee je gaat besparen.

Weet je nog wat het inhuren van een webbureau kost? Vaak ben je al 1000,- euro kwijt om de website te ontwikkelen, laat staan om de website te onderhouden!

Dit kan jij dus allemaal straks zelf!

 

Hopelijk Zie Ook Jij Hier In Dat Je Hier Enorm Veel Geld En Gedoe Gaat Besparen

 

In deze videotraining leer je dus niet alleen hoe je zelf een complete - professioneel ogende - website kunt maken én onderhouden, je bespaart er ook nog eens een hoop geld mee.

Hopelijk zie je dit in en ben je niet als al die andere mensen die nog steeds belazerd worden door al die webbureau's.

De videotraining vind je in een geheim online ledengedeelte, waar je straks na betaling direct toegang tot zal krijgen.

Hierdoor kun je dus gewoon in het ene venster de video's bekijken, en in het andere venster de stappen nadoen. Je kunt echt alles één op één kopieëren, mocht je dat willen ;-).

Natuurlijk blijft het ledengedeelte voor altijd online staan, en kun je dus gewoon dag en nacht, jaar na jaar de video's bekijken. Overigens worden deze video's ook regelmatig geüpdatet en zal ik ook nieuwe video's toevoegen.

Deze Videotraining is Voor Iedereen!

Je wilt zelf je eigen website maken

 

Dankzij deze handige Wordpress videotraining bouw je zelf je eigen website, zonder hulp van anderen. Je hebt er geen programmeur bij nodig, je kunt gewoon zelf aan de slag met de verschillende handige video’s. Aan het eind van de training heb je een Wordpress website staan die technisch goed in elkaar zit, de inhoud bevat die je wenst, goed vindbaar is in Google, werkt met de sociale media en bovendien snel en veilig is.

 

 

 

Je wilt Wordpress snel installeren en opzetten

 

 

Tijdens de videocursus Wordpress leer je hoe je kunt starten met Wordpress en wat daarbij komt kijken. Je gebruikt de video’s om Wordpress op te zetten en alles zo in te stellen, dat je hier vervolgens eenvoudig gebruik van kunt maken.

 

Je wilt maximaal vindbaar zijn met je website

De videotraining voor Wordpress helpt je optimaal gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie. Je maakt je website optimaal vindbaar binnen de zoekresultaten, waardoor zoveel mogelijk bezoekers je website uiteindelijk zullen vinden en je hier dus geld mee gaat verdienen.

Je wilt gebruik maken van de sociale media

De video’s leren je hoe je gebruik kunt maken van de sociale media, zodat je berichten op Wordpress ook op bijvoorbeeld Youtube, Facebook en Twitter terecht zullen komen. Op die manier creëer je een maximale buzz en wordt je website een groot succes.

Is dat alles? Nee, je krijgt daarnaast een aantrekkelijke bonus. Bekijk video’s waarmee je je Wordpress website uitstekend kunt beveiligen en waarmee je ervoor zorgt dat je website razendsnel is!

De 3 Grootste Voordelen Op Een Rij:

1: Professionele WordPress website met alle functionaliteiten

 
Je leert tijdens de videotraining WordPress een professionele website op te zetten, met alle functionaliteiten die je daarvan mag verwachten. Na afronding van je website functioneert deze uitstekend en kun je zorgen voor een innovatieve ontvangst van je bezoekers. Daarnaast kun je de website zelf eenvoudig beheren.

 

2: Je bouwt de website volledig in eigen tempo op

 
Ten derde bouw jij de website in je eigen tempo op. Bekijk de verschillende videotrainingen wanneer het jou uitkomt en volg de lessen uiteraard in je eigen tempo. Ging een van de lessen wat te snel? Kijk deze dan nog eens terug, of zelf de training even op pauze om na te gaan hoe je de informatie het best toe kunt passen.
 

3: Je bespaart enorm veel geld

Het laten maken van een website kost je al gauw 1000,- euro. Door zelf je website te maken kun je enorm veel geld besparen. Je betaald alleen eenmalig een kleine toegangsbijdrage voor deze videotraining, en daarna kun je levenslang gratis websites maken én onderhouden.
 
 

 

 

 

Wat Zeggen Andere Mensen?


"Ik had al langer een WordPress site. Ooit gebouwd door een website bouwer. Maar ik wilde er graag nog enkele websites bij. Ik had geen verstand van hosting en WordPress installaties. Vond het maar moeilijk. Door de duidelijke trainingsvideo's van Jacko kan ik nu zelf WordPress installeren, weet ik hoe ik een thema en een plug-in installeer. De training is duidelijk opgebouwd: gesplitst in hoofdonderwerpen. En daar per deelonderwerp een of meer korte video's. Hierdoor kun je gemakkelijk iets terugzoeken of opnieuw bekijken als je het even niet meer weet. Social media mag niet ontbreken op je website dus ook Facebook en een Google+ auteursfoto is onderdeel van de training. Sterk punt vind ik dat Jacko je ook direct uitlegt hoe je je Wordpress site kunt beveiligen. Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan."

Robert Mares

Eigenaar en oprichter van LunchWebinar en LunchwebinarClub.nl

"Deze handige videotraining van Jacko raad ik iedereen die een WordPress website wil opzetten aan. Naast de installatie krijg je namelijk ook tips en advies om je website vindbaar te maken in zoekmachines en social media. Mij heeft het enorm veel geholpen!"

Christian Slagter

Eigenaar en oprichter van content marketing bureau Slagter Media


"Wanneer je geen kennis hebt van WordPress, is deze training een aanrader en vormt het een goede basis om zelf te beginnen met het maken van een website in WordPress. Jacko legt vanaf het begin tot eind de basis van WordPress goed uit. Zo begint de training met de uitleg van de installatie en daarna worden alle facetten behandeld. Installeren van thema’s, het aanmaken van een pagina, een bericht, het installeren van plugins (een stukje extra functionaliteit om je website gemakkelijker/veiliger en/of aantrekkelijker te maken) etc. Na het volgen van deze training ben je zeker in staat om zélf in WordPress een website te bouwen en plugins toe te voegen."

Jan Bolhuis

Eigenaar en oprichter van ExcelXL.nl

Dit Is Waar Je Straks Toegang
Tot Gaat Krijgen

  • Hoe je WordPress binnen 2 minuten geïnstalleerd kan hebben (makkelijker en sneller kan niet!)
  • Hoe je jouw WordPress website kunt opzetten die volledig geoptimaliseerd is voor Google, en waardoor je dus super goed gevonden gaat worden
  • Waar je allemaal op moet letten bij het opzetten van je WordPress website (inside tips en tricks die niemand anders je gaat vertellen)
  • Je gaat leren hoe je een professionele website op gaat bouwen waar webbureaus meer dan 2000,- euro voor durven te vragen.
  • Straal een echte autoriteit uit door social media makkelijk en snel te integreren op je website (ook weer goed voor je positie in Google!)
  • Waar je de mooiste (gratis) thema's voor je WordPress website kunt vinden. Tover je website om in één van de mooiste websites die er is!
  • Hoe je een website kunt maken die geld voor jou gaat opleveren! Een website die bezoekers converteert in klanten.
  • Ontdek hoe je jouw website op en top kan beveiligen zodat je je nooit zorgen hoeft te maken voor hackers.
  • Hoe je jouw website razendsnel kunt maken zodat bezoekers langer op jouw website blijven, je hoger in Google gaat komen en dus meer geld gaat verdienen.
  • En nog veel, veel en veel meer!

Nog Steeds Niet Overtuigd?

Geen Zorgen. De Training Komt Met Een

30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie!

Ik ben zo zeker van deze videotraining dat ik een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie hanteer. Ga direct met de training aan de slag, en bekijk zelf om de training wat voor je is. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stort ik zonder vragen je geld terug op je bankrekening. Geen lastige vragen, en even goede vrienden. 100% Geld-Terug Garantie.

PS: Niet om je bang te maken, maar omdat ik persoonlijke e-mail support geef, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen vrij. Grijp je kans dus nu het nog kan.

 

PPS: De prijs van 147,- euro is de tijdelijke introductieprijs. Over een maand zal de prijs omhoog gaan naar 287,- euro. Doe er dus je voordeel mee :-).

 

Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te mogen begroeten in het geheime ledengedeelte.

Bedankt,

Jacko Meijaard