CTR Tip: Maand in Title-tag met de Yoast SEO plugin

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Je Click Through Rate op een simpele manier verhogen? Simpel! Gebruik dan de tip die ik hieronder met je ga delen.

Door onderstaande tip te delen ga je namelijk op een heel eenvoudige manier, meer bezoekers uit Google naar je website krijgen.

We weten natuurlijk allebei dat hoog in Google staan niet genoeg is om veel bezoekers te krijgen; je SEO-snippets moeten ook aantrekkelijk voor de ‘zoeker’ zijn om er daadwerkelijk op te klikken.

Een simpele methode om dit te doen is om de huidige maand in de SEO-titel te laten verschijnen. Hierdoor ‘voelt’ de zoeker dat de content actueel is, en zal de zoeker sneller naar jouw website gaan.

Maar hoe doe je dat?

Automatisch de maand in de SEO-titel

De huidige maand in de SEO-titel krijgen is super simpel. Het enige wat je hoeft te doen is de Yoast SEO plugin te installeren, en daar waar je de SEO-titel invult, deze ’tag’ invoegen: %%currentmonth%%

Dit zal er als volgt uitzien:

maand in seo titel en meta omschrijving

Zoals je ziet kun je de code ook in de META-omschrijving zetten.

De maand zal dan elke maand automatisch ‘bijgewerkt’ worden in de Titel en META-omschrijving.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Video:

Om je nog meer uitleg te geven en het wat beter in beeld te brengen, heb ik onderstaande video opgenomen.

Voeg dus %%currentmonth%% toe in je SEO Titel en/of META-omschrijving, en de Yoast SEO plugin doet de rest.

Zo heb je er zelf geen omkijken naar en zal je Click Through Rate ongetwijfeld omhoog gaan.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “CTR Tip: Maand in Title-tag met de Yoast SEO plugin

  1. Dit is een goede tip en ik heb deze gelijk toegepast, Ik merk wel dat %%currentmonth%% de engelse versies van de maanden worden ingevoerd. In maart zal je dus “March” in je post hebben staan i.p.v. Maart.

    Greetz

    Quincy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *