Wat is een goed Bitonic alternatief? 3 Beste Nederlandse alternatieven!

bitonic alternatief

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor Bitonic? Vast wel, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Bitonic is een prima bedrijf om Bitcoins mee te kopen, maar wat als je hier om de één of andere reden niet wilt kopen, en je op zoek bent naar een alternatief?

Gelukkig zijn er nog meerdere bedrijven waar je Bitcoins – en andere cryptomunten – kunt kopen. De beste hiervan zal ik hieronder bespreken.

Waarom Bitonic?

Bij Bitonic kun je prima, makkelijk en snel Bitcoins met iDeal kopen. Het grootste ‘nadeel’ van Bitonic is dat je er ook alleen Bitcoin kunt kopen, en geen andere cryptomunten zoals NEO, Ripple, Gulden en Ethereum. 

Omdat Bitonic super gebruiksvriendelijk is, goede prijzen hanteert en ook snel levert, is het een prima bedrijf om hier Bitcoins te kopen.

Ik koop er altijd mijn Bitcoins, en raad het iedereen van harte aan.

Bitcoins bij Bitonic kopen doe je via deze link!

Satos (alleen Bitcoin)

Als je toch op zoek bent naar een Bitonic alternatief, dan raad ik je Satos aan.

Satos is een Nederlands bedrijf en levert ook alleen Bitcoins – hier kun je ook met iDeal betalen.

Bij Satos kun je super makkelijk, snel en veilig Bitcoins kopen. Deze worden ook snel geleverd en staan vrijwel direct in de Wallet naar je ze naar toe hebt gestuurd. Net als Bitonic heeft Satos ook een uitstekende klantenservice waar je fijn geholpen word.

Litebit.eu (meerdere cryptomunten)

Als je op zoek bent naar een Nederlands bedrijf waar je met iDeal meerdere cryptomunten kunt kopen, dan is Litebit een goed alternatief. 

Hier vind je naast Bitcoin ook munten als Ethereum en Ripple. 

Litebit hanteert iets hogere prijzen, maar kent ook een super snelle levering. Daarnaast kun je Litebit ook direct als online wallet gebruiken, zodat je geen andere wallet nodig hebt. Je kunt ze dan ook direct vanuit je Litebit wallet verkopen voor euro’s – mocht je dat willen.

AnycoinDirect (meerdere cryptomunten)

Een ander Bitonic alternatief waar je meerdere cryptomunten kunt kopen is AnycoinDirect. Dit is een Nederlands bedrijf en hier kun je dan ook met iDeal betalen.

Net als bij Litebit kun je hier ook munten als Ethereum, NEO en Gulden kopen.

AnycoinDirect levert snel, en de prijzen zijn iets goedkoper dan bij Litebit. 

Het nadeel is dat er bij AnycoinDirect momenteel geen nieuwe mensen zich kunnen aanmelden – dit komt door de grote drukte en de vele aanmeldingen die het bedrijf in korte tijd krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *