Bitonic Review & Ervaringen: Beste manier om snel en veilig Bitcoins te kopen?

bitonic review ervaringen

Bitonic is al sinds het begin van het ‘Bitcoin tijdperk’ een partij waar je Bitcoins via iDeal kunt kopen – maar hoe zijn de ervaringen en reviews over Bitonic?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je er aan zit te denken om Bitcoins via Bitonic te kopen. Waarschijnlijk ben je via Google gaan zoeken naar reviews en ervaringen over Bitonic, en ben je zodoende op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed ook!

Enkele maanden geleden heb ik ook voor het eerst Bitcoins via Bitonic gekocht, en op deze pagina vertel ik je mijn eerlijke bevindingen.

Is Bitonic een betrouwbare partij om Bitcoins te kopen? En zo ja: hoe snel en veilig is Bitonic? Je leest het in mijn review!

Snel en Veilig Bitcoins kopen bij Bitonic doe je via deze link!

Wat is Bitonic?

Laat me je eerst vertellen over wat Bitonic precies is, en wie de oprichters zijn.

Bitonic is opgericht in 2012 en richt zich vooral op Nederlandse klanten; kortom, Nederlanders die eenvoudig Bitcoin willen kopen.

Wanneer je namelijk niet veel verstand van de technische werking van de Bitcoin hebt, en al helemaal niet over het minen van Bitcoin, dan is het nog best lastig om aan Bitcoin te kopen.

Om eenvoudig aan Bitcoins te komen is door Michiel Biersteker Bitonic opgericht; hiermee kun je dus met iDeal (en Bancontact en MyBank) Bitcoins kopen en deze direct naar je Bitcoin Wallet sturen.

Bitonic kantoor en locatie

Bitonic is een betrouwbare organisatie en is ook eenvoudig te bereiken. Ze hebben twee kantoren, en zijn ook per telefoon/chat/mail te bereiken.

Zo hebben ze een kantoor in Baarn en in Amsterdam.

Op de contactpagina van Bitonic vind je alle mogelijke manieren om met ze in contact te komen. Ik heb dit wel eens geprobeerd, en ze reageren altijd mega snel en adequaat. Hier is dus niks aan de hand en doet het vertrouwen natuurlijk stijgen.

Bitcoins kopen bij Bitonic: hoe werkt dat?

Goed, ik zal je nu vertellen hoe het werkt als je Bitcoins bij Bitonic wilt gaan kopen.

Als eerste ga je natuurlijk naar de website van Bitonic. (klik alvast).

Hier zie je al direct de mogelijkheid om Bitcoins te kopen. 

In het venster (waar ik hieronder even een screenshot van heb gezet) kun je direct aangeven hoeveel Bitcoins – of voor hoeveel euro – je aan Bitcoins wilt kopen.

bitcoins kopen bij bitonic

Wanneer je hebt aangegeven hoeveel Bitcoins je wilt kopen kom je in het volgende scherm.

bitonic afrekenen

Bitonic rekent dus automatisch om hoeveel euro/Bitcoins het kost, en je kunt direct betalen.

Belangrijk is dat je bij ‘uw bitcoinadres’ uiteraard je Wallet-adres doorgeeft. Dit is namelijk het Bitcoin adres waar Bitonic de Bitcoins naar toe stuurt. Als je hier een verkeerd nummer invult, worden de Bitcoins naar een ongeldig (of een ander) Bitcoin adres dan dat van jouw verzonden.

Een Bitcoin adres kun je dus zien als jouw Bitcoin rekeningnummer – het nummer wat aan jouw portemonnee is gekoppeld om Bitcoins te kunnen ontvangen/verzenden. Via BlockChain.info kun je een Wallet aanmaken als je dat nog niet gedaan hebt.

Wanneer je het Bitcoinadres hebt ingevuld, en betaald hebt, gaat Bitonic direct aan de slag en duurt het normaal gesproken zo’n vijf-tien minuten voordat je je Bitcoins in je Wallet ziet verschijnen.

bitcoins verzonden

Bitonic Review & Ervaringen: Snel en veilig

Je weet nu dus hoe Bitonic werkt.

Mijn ervaringen en review zijn dan ook super positief. Je kunt eenvoudig bij Bitonic via iDeal Bitcoins kopen, en de Bitcoins zijn normaal gesproken binnen vijf-tien minuten binnen op je Bitcoin Wallet.

Het hele proces is duidelijk en wanneer je Bitcoins hebt gekocht, zie je ook precies de status van je bestelling, en zie je ook direct hoelang het nog duurt voordat de Bitcoins zijn verzonden – en wat hier de status van is.

Daarnaast is het natuurlijk een goed en veilig gevoel dat je de support van Bitonic eenvoudig kunt bereiken, en dat ze snel en adequaat voor je klaarstaan.

Bitoinc krijgt van mij dan ook vijf van de vijf sterren, en ik raad iedereen aan die eenvoudig, snel en veilig Bitcoins wilt kopen, Bitonic van harte aan.

Snel en Veilig Bitcoins kopen bij Bitonic doe je via deze link!

Bitonic
Review door Jacko Meijaard op 2017-11-16
Beoordeling: 5

2 reacties op “Bitonic Review & Ervaringen: Beste manier om snel en veilig Bitcoins te kopen?

  1. belangrijker is hoeveel geld bitonic er tussenuit haalt in de spread.. wat is het percentage aan kosten gemiddeld per aankoop? meer dan 10%zou me niet verbazen…

    Groeten van Herbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *