Satos Review & Ervaringen: Veilig en snel Bitcoin met iDeal kopen?

satos review ervaringen - logo

Satos is één van de bekendste Nederlandse sites om Bitcoins mee te kopen.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat jij ook van Satos gehoord hebt, en dat je er aan zit te denken om Bitcoins bij Satos te kopen.

Je bent echter nog eerst even op Google gaan zoeken of Satos wel écht zo goed (en veilig) is als wordt beweerd – en bent zodoende op deze review terecht gekomen. En dat is maar goed ook!

Ik koop al jaren mijn Bitcoins bij Satos, en zal je op deze pagina mijn review & ervaringen delen. 

Is Satos een goede, veilige, snelle en betrouwbare dienst op Bitcoins te kopen? Lees snel verder!

Veilig & Snel Bitcoins kopen bij Satos doe je via deze link!

Over Satos

Ik zal je eerst een stukje achtergrond informatie over Satos vertellen.

Satos is net als Bitonic een Nederlands bedrijf, gevestigd in Lelystad. Het bedrijf is opgericht door vrienden en is in korte tijd gegroeid. 

Het bedrijf is eenvoudig te bereiken via de mail of telefoon, en geeft ook informatieavonden over cryptocurrency. Zo kun je ook gewoon bij hun naar binnen lopen om meer informatie op te doen over Bitcoin en andere cryptomunten. 

Hun missie luidt dan ook: “Onze missie is digitale valuta eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen in Europa.”

Een mooie missie dacht ik zo!

Bitcoins kopen bij Satos: Veilig, betrouwbaar en snel?

Via de website van Satos kun je direct Bitcoins kopen.

Wanneer je naar hun website gaat, kun je op de homepage al direct aan de slag. Je ziet dan het venster om Bitcoins te kopen.

Dit ziet er als volgt uit:

bitcoins kopen bij Satos

Je kunt dus invullen voor hoeveel euro je Bitcoins kunt kopen. Vervolgens geef je je betaalmethode aan. Zoals je ziet kun je gewoon met iDeal betalen. 

Wanneer je op ‘Plaats bestelling’ klikt, kun je de bestelling bevestigen. Dit ziet er als volgt uit.

bestelling bevestigen bij Satos

Hier vul je jouw email adres in, en natuurlijk nog belangrijker, je ontvangstadres. Dit is het ontvangstadres van je Bitcoin wallet – waar de Bitcoins naar toe moeten worden verzonden.

Wanneer je hierna op Bevestig klikt, kom je in het betaalproces. Hierna kom je op een pagina waar je de status van je bestelling kunt zien, en worden de Bitcoins naar je Wallet verzonden.

Dit gaat altijd erg snel. Vaak heb je ze binnen een kwartier al binnen. Per mail krijg je ook een bevestiging en een bestelnummer. Mocht er dus iets mis gaan, dan kun je altijd contact opnemen met de support van Satos.

Dit is dus een heel eenvoudig proces waardoor je super snel en simpel, veilig Bitcoins kunt kopen met iDeal. Je hebt dus geen creditcard nodig en hoeft je niet te registreren.

Bitcoins verkopen bij Satos

Naast dat je veilig, makkelijk en snel Bitcoins kunt kopen bij Satos, kun je er ook Bitcoins verkopen.

Dit werkt hetzelfde als dat je Bitcoins koopt.

Consultancy en support

Zoals ik in het begin van deze review aangaf geeft Satos ook trainingen en support. Je kunt er dus ook trainingen over Bitcoin en andere cryptocurrency volgen. 

Zo leer je meer over de Blockchain en alles wat er bij komt maken.

Ook de support is mega snel en adequaat. Je wordt altijd fijn en snel geholpen als er iets is, en de support weet waar ze het over hebben. Dit geeft mij een zeer veilig en ook goed gevoel.

Satos review en ervaringen: Conclusie

Zoals je in mijn review hebt kunnen lezen ben ik zeer tevreden over Satos en kun je hier makkelijk, veilig en snel Bitcoins kopen – en ook nog met iDeal. 

Het koopproces spreekt voor zich en je hebt de Bitcoins altijd snel binnen. Daarnaast kun je je bestelling volgen en krijg je ook een bestelnummer. De support reageert altijd mega snel en adequaat. Mocht er dus iets mis gaan, of mocht je vragen hebben, dan kun je altijd bij de support terecht voor vragen.

Het feit dat je ook zomaar bij Satos binnen kunt lopen, dat het een Nederlands bedrijf is en dat ze ook workshops geven, maakt het voor mij een complete en veilige partner om Bitcoins te kopen.

Veilig & Snel Bitcoins kopen bij Satos doe je via deze link!

Satos
Review door Jacko Meijaard op 2017-12-11
Beoordeling: 5

Één reactie op “Satos Review & Ervaringen: Veilig en snel Bitcoin met iDeal kopen?

  1. Als ik naar satos wil gaan via deze link word deze direct als onveilig beschouwd en toegang er tot verlenen kunnen mijn gegevens kosten naar onbetrouwbare partijen.

    Dit geeft natuurlijk direct een veilig gevoel…

    Ben opzoek naar een alternatief voor bitonic maar dit lijkt me toch wel allemaal wat vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *