Litebit Review & Ervaringen: Beste en veiligste site om cryptomunten te kopen?

litebit review logo

Litebit is één van de grootste spelers als het gaat om het kopen en verkopen van cryptocurrency, zoals de Bitcoin en Ethereum.

Maar is Litebit ook de beste (en veiligste) keuze om cryptocurrency te kopen, verkopen en zelfs om ze in vast te houden?

Ik kreeg veel vragen van mensen om eens een uitgebreide review over Litebit, en dus ook mijn ervaringen en bevindingen te schrijven; dus besloot ik dit te doen.

Twijfel je nog om Bitcoins (of andere crypto) te kopen/verkopen via Litebit, of om Litebit als Wallet te gebruiken? Op deze pagina vertel ik je mijn eerlijke review, mening en ervaringen!

Snel en Veilig Crypto kopen doe je via deze link!

Wat is Litebit?

Litebit is een dienst waarmee je vrijwel alle cryptocurrency kunt kopen, waarvan de bekendste natuurlijk de Bitcoin is, dit is ook direct hetgeen wat Litebit zo onderscheid van anderen. Bij andere diensten moet je vaak eerst Bitcoin kopen, voordat je andere munten kunt kopen.

Bij Litebit kun je dus met iDeal vrijwel alle cryptocurrency kopen, en deze ook direct in een ‘Wallet’ bij Litebit opslaan. 

Daarnaast kun je bij Litebit natuurlijk ook weer je cryptocurrency verkopen, mocht je dat willen.

Litebit is één van de bekendste spelers op de markt, en heeft door de jaren heen ook een grote (en goede) naam opgebouwd. Dit komt onder andere door de snelle support, en de snelle levering van cryptocurrency

Contact en kantoor van Litebit

Litebit staat ook gewoon bij de KvK ingeschreven en is het zowel per mail als telefoon eenvoudig te bereiken.

Hun kantoor is gevestigd op: 

LiteBit.eu – 2525 Ventures B.V.
Bleiswijkseweg 37c 
2712PB Zoetermeer, Nederland 

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je hier met één of andere vage partij te maken heeft; ik gebruik Litebit al jaren en krijg altijd netjes mijn coins en vragen worden super snel beantwoord.

Bitcoins (en andere crypto) kopen bij Litebit – hoe werkt dat?

Ik zal je uitleggen hoe het werkt als je Bitcoins (of andere cryptocurrency) wilt kopen bij Litebit. 

Als eerste ga je naar de officiële website van Litebit en maak je een account aan (doe dat via deze link) – een account maken is zo gedaan.

Wanneer je dit hebt gedaan, kun je aan de slag en vrijwel elke crypto kopen die je wilt. Dit spreekt eigenlijk voor zich.

ethereum kopen bij litebit

Op de website geef je aan welke crypto je wilt kopen, en vult in hoeveel je er van wilt kopen. Vervolgens geef je het ontvangstadres van je Wallet in, en kies je je betaalmethode.

Litebit berekent dus zelf hoeveel munten je voor een bepaald bedrag in euro’s krijgt.

Hierna betaal je, en worden je munten naar het ontvangstadres gestuurd.

Leuk weetje is dat Litebit sinds 18 februari creditcard betalingen accepteert. Zonder gedoe, eenvoudig en snel cryptocurrencies kopen.

Wallet maken in Litebit

Het is dus wel belangrijk dat je het juiste ontvangstadres invult. Als je nog geen Wallet ontvangstadres hebt, kun je deze aanmaken in Litebit zelf. Dit doe je door in te loggen en naar ‘Mijn Wallet’ te gaan.

Hier scroll je naar de cryptomunt die je wilt hebben, en klik je op de rechterkant op ‘Storten’. Hier kun je dan een Wallet adres aanmaken – waar je dus je crypto naar toe moet sturen.

wallet adres maken in Litebit

Zo kun je dus makkelijk en snel een Wallet-adres maken voor vrijwel iedere cryptomunt.

Litebit betrouwbaar?

Hopelijk heb je na het lezen van deze review wel door dat Litebit een betrouwbare partij is. 

De coins die je koopt krijg je mega snel binnen, en hun support reageert altijd super snel. Mocht er dus iets mis gaan dan kun je de support altijd eenvoudig en snel bereiken. 

Litebit Review & Ervaringen: Makkelijk, snel, veilig én compleet

Zoals ik al aangaf koop ik al jaren mijn cryptomunten bij Litebit, en werkt dit ook super.

Crypto kopen bij Litebit is snel, veilig, makkelijk én ook nog eens erg compleet; omdat je eigenlijk niks anders meer nodig hebt. Je kunt je gekochte munten zo direct in je Litebit wallet zetten. 

Daarnaast is Litebit ook erg snel, en heb je vaak al binnen een kleine tien minuten je gekochte cryptomunten binnen. Tel daarbij op dat de support (Nederlands!) altijd snel en adequaat reageert, en je hebt de ideale partij om crypto te kopen!

Snel en Veilig Crypto kopen doe je via deze link!

2 reacties op “Litebit Review & Ervaringen: Beste en veiligste site om cryptomunten te kopen?

  1. Ik heb een bitWallet. Heb coins gekocht bij Bitoning en daaraan gekoppeld de Wallet. Als ik ripple koop kan ik deze dan ook naar deze wallet sturen of moet ik een aparte wallet aanmaken bij litebit?

  2. Niet hier kopen! Litebit is belachelijk duur, de klantenservice is super slecht ( na 30x bellen op een werkdag ) word je nog steeds niet opgenomen. Ook met het sturen van crypto altijd gezeik. Ik moet zelf ook nog achter een leuk bedrag aan die dus weer niet is bijgeschreven. Transacties met meer dan 10% transactie kosten. Belachelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *