#5 [CASESTUDY] Geld verdienen met een affiliate website – Overview en Mailinglijst opbouwen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het is nu een paar dagen geleden dat ik een nieuwe video heb gemaakt (check hier de vorige) en het leek me wel tof om een update te geven.

Vandaar ook dat ik deze onderstaande video heb opgenomen.

In deze video geef ik een korte update over de casestudy, en laat ik een manier zien om snel en eenvoudig een (niche) mailinglijst op te bouwen.

Bekijk de video hieronder!

Wat nu?

Het is nu een kwestie van telkens meer content op de website plaatsen.

Daarom wordt er ook elke dag een nieuw artikel op de website geplaatst, om zo een goed gevulde website te krijgen die hoog in Google gaat scoren.

Wanneer er (meer) bezoekers komen, wordt er ook telkens meer op de affiliate links geklikt, wat weer resulteert in (meer) affiliate verkopen.

Later ga ik ook nog een autoresponder aan de e-mail campagne toevoegen, maar daarvoor wil ik eerst meer bezoekers naar de website en mensen op mijn mailinglijst.

Geen video missen? Abonneer je dan even op het Internet Succes Gids.nl YouTube-kanaal.

Overigens zou ik het ook erg tof vinden als je een reactie achter zou laten :-)!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “#5 [CASESTUDY] Geld verdienen met een affiliate website – Overview en Mailinglijst opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *