#4 [CASESTUDY] Geld verdienen met een affiliate website – Content schrijven

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Waar we in de vorige video content onderzoek hebben gedaan, gaan we nu eindelijk content op de website zetten.

In de onderstaande video zie je precies hoe ik de content schrijf, en waar je allemaal op moet letten om de teksten te optimaliseren voor Google.

Daarnaast installeer ik Google Analytics en meld ik de website aan in de Google Webmaster Tools.

Check de video hieronder!

Wat nu?

We zijn nu bij de stap aangekomen dat de website helemaal opgevuld met content word opgevuld – dit doe ik door te bloggen.

In de bovenstaande video heb ik je laten zien hoe ik dat met één artikel doe; dit ga ik nu met alle berichten en pagina’s doen.

Ik probeer elke dag een artikel toe te voegen, zodat er regelmatig nieuwe content wordt toegevoegd en de website langzamerhand gaat ranken in Google.

Ook hou ik goed rekening met de interne links, om zo alles aan elkaar te kunnen linken (wat weer enorm goed is voor je positie in Google).

Wanneer de website goed met content is opgevuld, neem ik een nieuwe video op.

Vergeet je niet te abonneren op het YouTube-kanaal van Internet Succes Gids.nl, zo zie je vanzelf wanneer er een nieuwe video wordt geüpload.

Tot dan!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “#4 [CASESTUDY] Geld verdienen met een affiliate website – Content schrijven

  1. Hoi Jacko,

    Ik zie in je video dat je berichten aanmaakt over de belangrijke zoektermen, maar zit er seo technisch een verschil tussen een pagina en een bericht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *