#3 [CASESTUDY] Geld verdienen met een affiliate website – Content Marktonderzoek en Banner plaatsen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Nu we in de vorige video uit de videoreeks de basis van de website hebben opgezet, gaan we verder met content marktonderzoek.

Zo kunnen we bepalen welke content we op de website gaan plaatsen, om zo bezoekers te krijgen en hoog in Google te komen.

Door zoekwoorden te ’targetten’ waar (redelijk) veel op gezocht word, en die een lage concurrentie hebben, kunnen we in relatief korte tijd bezoekers krijgen.

Check hieronder de video, waarin ik dit allemaal uitleg en voordoe!

Wat nu?

We weten nu welke content er op de website geplaatst moet worden, het is nu de taak om deze content te schrijven om de website op te vullen

Wanneer er relevante content op de affiliate website staat, is de website in principe zo goed als af, is het een kwestie van bezoekers krijgen.

In de volgende video gaan we de content voor de website schrijven.

Vind je dit nou toffe video’s? Abonneer je dan even op mijn YouTube-kanaal, zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe video’s!

Ik zou het overigens ook enorm tof vinden als je hieronder even een relatie achter laat.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *