#2 [CASESTUDY] Geld verdienen met een affiliate website – WordPress installeren en thema aanpassen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het is enorm tof om te zien dat de casestudy –  waar ik gister aan begonnen ben – goed ontvangen word.

Ik krijg enorm veel positieve reacties, en mensen vinden het leuk om te volgen. Daar doe ik het natuurlijk voor :-)!

Om je niet langer te laten wachten heb ik hieronder de tweede video uit de videoreeks geplaatst.

In de onderstaande video ga ik verder waar ik in de eerste video gebleven was – logisch natuurlijk!

Je ziet hoe ik WordPress installeer, en de website ‘bezoekers-ready’ maak door een WordPress thema te installeren, en deze goed in te stellen.

Check de video hieronder!

Wat nu?

De basis van de affiliate website staat nu. Het is nu de bedoeling dat de website opgevuld gaat worden met content.

Hiervoor moet eerst goed onderzoek gedaan worden welke content er op de website moet komen te staan.

Dat ga ik dan ook in de volgende video doen.

Vergeet niet om je te abonneren op het Internet Succes Gids.nl YouTube-kanaal, dan zie je automatisch wanneer er een nieuwe video is geplaatst.

Veel kijkplezier!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “#2 [CASESTUDY] Geld verdienen met een affiliate website – WordPress installeren en thema aanpassen

  1. Ik zie dat je de site echt simpel wilt houden, zonder al te veel afleidingen. Ha..ha.. je moet altijd oppassen dat je niet te veel weghaalt. Toen ik pas voor het eerst een wordpress site in elkaar zette aan de hand van een youtube tutorial, heb ik een keer iets weggehaald, waardoor mijn hele site naar de klote was.

    Gelukkig heb ik sinds die tijd een beetje bijgeleerd.

    Kijk uit naar de volgende video,

    Q

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *