Waarom wij internet marketeers nooit meer voor een baas kunnen werken

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Waarschijnlijk klinkt de titel je een beetje raar in de oren, maar ik kan je verzekeren dat ik hier niet overdrijf. Wanneer je eenmaal (veel) geld op het internet verdiend, kun je nooit meer voor een baas werken.

Je bent dan simpelweg veel te veel verwend om ooit nog een negen tot vijf baan te hebben, en slechts aan het eind van iedere maand hetzelfde salaris betaald te krijgen.

En wanneer je nou eenmaal anders gewend bent, wil én kún je nooit meer anders.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Slapend geld verdienen

Ja, wanneer je goede internet marketing campagnes hebt opgezet, zul je slapend geld verdienen.

Wat ik hiermee bedoel is dat je verkopen realiseert, zonder dat jij daar daadwerkelijk wat voor hoeft te doen.

Je hebt het verkoopproces opgezet, en dat blijft dag en nacht voor jou werken. Of je nou achter je computer zit, of niet.

Zo kan het maar al te vaak voorkomen dat op het moment dat jij wakker word en je mail checkt, je geld hebt verdiend terwijl je lag te slapen.

En geloof me, dat is een heerlijk gevoel!

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

250+ euro dagen hebben

Het komt regelmatig voor dat ik een 250,- euro dag (of meer) heb.

Wat ik hiermee bedoel is dat ik op sommige dagen simpelweg 250,- euro (of meer) op een dag verdien.

Wanneer je dit met een negen tot vijf baan wil realiseren, moet je wel een hele mooie baan hebben.

Zeker als je je realiseert dat deze inkomsten eigenlijk puur geautomatiseerd zijn, en ik hier op dat moment vrijwel niks voor hoef te doen.

Natuurlijk is “een 250+ euro dag” maar een voorbeeld, zo heb ik afgelopen zomer een keer ruim 17.000 euro verdiend in slechts drie dagen!

Dit zeg ik niet om op te scheppen, maar puur om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het internet.

The sky is the limit!

Vrijheid!

Natuurlijk is al dat geld leuk; maar waar ik het meeste waarde aan hecht is toch wel de vrijheid die met internet marketing komt kijken.

Doordat ik geld verdien op internet kan ik simpelweg zelf bepalen waar en wanneer ik werk.

Ik kan mijn eigen tijden bepalen en moet aan niemand verantwoording leggen.

Zo kan ik zelf weten wanneer ik vrij neem en wanneer ik op vakantie ga. En vaak wanneer ik terugkom van mijn vakantie, heb ik de vakantie alweer terugverdiend, omdat ik het op vakantie natuurlijk ook niet kan laten om campagnes aan te zetten ;-).

Ik geloof niet dat er een enkele baan is, die zoveel vrijheid kan evenaren.

En vrijheid in het leven is toch wel het allerbelangrijkste.

Anyway, ik hoop dat je door dit artikel begrijpt waarom het als internet marketeer nooit meer mogelijk is om voor een baas te hoeven werken.

We zijn gewoon té verwend ;-).

Succes, en vergeet niet om tijdens de rit enorm veel plezier te hebben!

PS: Weten hoe je een heuse ‘internet marketing lifestyle’ kunt realiseren? Lees dan even dit:

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

4 reacties op “Waarom wij internet marketeers nooit meer voor een baas kunnen werken

 1. Weet je wat ik denk? Dat het werken voor een baas er langzamerhand gewoon uit gaat. Steeds meer mensen willen gewoon zelf hun tijd bepalen en het eigen heft in handen nemen. Of dit nu ondernemen via internet is of op een andere manier zelfstandig ondernemen. Er zijn de laatste tijd zoveel banen verloren gegaan, dat de meeste toch gaan zoeken naar een andere manier van geld verdienen i.p.v. het hebben van een baan. En het ondernemen via internet biedt inderdaad nieuwe kansen.

  1. Thanks voor je reactie Diana!

   Blijft inderdaad een interessante ontwikkeling om in de gaten te houden! Leuk is wel dat er tegenwoordig steeds meer ‘locatie onafhankelijke vacatures’ verschijnen. Bedrijven gaan inzien dat werknemers niet alleen geld willen, maar ook vrije tijd; en dit laatste misschien nog wel meer.

   Succes!

 2. Beste Jacko
  Ik las jouw adviezen voor het maken van een Facebook pagina maar weet niet precies hoe ik dat het beste kan doen Wij hebben een chalet dat ik verhuur en wil dat graag op facebook zetten Het succesboek waarvdat misscchien in staat kan ik om een of andere reden niet downloaden
  Kun je mij zeggen hoe ik dat dan moet doen?
  Veel dank
  vriendelijke groeten Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *