Met Spaarprogramma’s geld verdienen? Gebruik dit handige stappenplan!

spaarprogramma's geld verdienen

Geld verdienen met spaarprogramma’s is een term waar ik elke maand behoorlijk wat vragen over krijg.

En dat is niet gek ook; geld verdienen met spaarprogramma’s klinkt natuurlijk wel leuk, en dat je het lekker vanuit huis kunt doen zou voor veel mensen ideaal zijn.

Maar hoe werkt het? Hoe kun jij – want jij wilt hier meer over weten, anders las je dit niet – nou geld verdienen met spaarprogramma’s.

Eigenlijk is het vrij simpel, maar er zijn wel een paar dingen die je moet weten voordat je gaat beginnen, en voordat je gaat beginnen met het aanmelden bij spaarprogramma’s.

Op deze pagina vertel ik je waar je allemaal op moet letten, en hoe jij vandaag al kunt beginnen om je eerste euro’s te gaan verdienen.

First things first: meld jezelf aan bij Euroclix of andere spaarprogramma’s

euroclix tips

Voordat je kunt gaan beginnen met geld verdienen met spaarprogramma’s, is het natuurlijk nodig om jezelf aan te melden bij een spaarprogramma.

Het bekendste spaarprogramma is Euroclix, en via deze link kun je jezelf gratis aanmelden, en krijg je direct al je eerste clix (verdiensten).

Voordat je dus verder leest is het belangrijk dat je jezelf even aanmeld bij Euroclix, dan hoef je dit later niet meer te doen, en kun je gelijk gaan beginnen.

Wat spaarprogramma’s eigenlijk zijn

Spaarprogramma’s zijn online programma’s waarmee je geld kunt verdienen door het sparen van punten.

Hoe de punten heten, verschillen natuurlijk per spaarprogramma’s. Zo heten ze bij Euroclix simpelweg ‘Clix’, maar bij andere spaarprogramma’s heten ze natuurlijk anders.

Het principe van spaarprogramma’s is dat je langzamerhand punten verzamelt door mee te doen in de acties, zoals bijvoorbeeld het openen van mails die je krijgt.

Dit is dan hoe het werkt.

Adverteerders (bijvoorbeeld Bol.com) betalen het spaarprogramma 0,02 euro voor elke persoon die op een link in een verzonden mail klikt. De persoon die op de link klikt, krijgt dan van het spaarprogramma 0,01 euro.

De adverteerder krijgt extra exposure, het spaarprogramma verdiend zo geld, en jij als deelnemer verdiend ook geld.

Denk altijd lange termijn

Besef dat je niet al vanaf de eerste dag duizenden euro’s gaat verdienen.

Per ‘actie’ verdien je namelijk niet zo heel erg veel. Het gaat er echter om dat je het volhoud, en dat je er telkens handiger in word.

Denk daarom altijd lange termijn.

Ik ben al minimaal vijf jaar met Euroclix bezig, en verdien daar nu een mooi inkomen bij. In het begin verdiende ik echter maar een tientje per maand.

Wanneer je bereid bent hier écht voor te gaan, en er tijd en energie in te steken, dan kun je hier best wel wat geld mee verdienen, en het leuke is dat je dit natuurlijk gewoon lekker vanuit huis kunt doen. Je kunt hier dus vanaf thuis geld verdienen.

Hoeveel kun je gaan verdienen?

Hoeveel je gaat verdienen is dus afhankelijk van jouw inzet.

Hoe meer tijd je er in steekt, hoe meer geld je ook gaat verdienen.

Zo zijn er mensen die er een tientje per maand mee verdienen, maar zo zijn er ook mensen die er duizenden euro’s per maand mee verdienen.

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Hoe kun je geld gaan verdienen met spaarprogramma’s?

Goed, laten we het nu hebben over hoe je dan geld kunt verdienen met spaarprogramma’s.

Gelukkig is dit niet echt moeilijk, want de spaarprogramma’s zijn er voor gemaakt om geld te verdienen. Of je er goed en succesvol in word is echter het volgende.

Gebruik daarom onderstaande tips.

#1: Reclame mails openen en klikken

De makkelijkste manier om geld te verdienen met spaarprogramma’s is door de reclame mails die je krijgt te openen en op de links te klikken.

Wat je het beste kunt doen in het spaarprogramma instellen dat je zoveel mogelijk mails wilt ontvangen, en dat je er per dag een kwartiertje voor uittrekt om in één keer alle mails te openen en op de links te klikken.

Zo ben je er niet de hele dag mee bezig en hoef je er niet mega veel tijd in te steken.

#2: Leden aanbrengen

Een andere manier waarmee je (flink) wat geld met spaarprogramma’s kunt verdienen is door andere leden aan te brengen. Dat is wat ik ook doe.

Per aangebracht lid krijg je bij Euroclix 150 ‘Clix’, wat op zich best veel is.

Daarnaast krijg je ook nog eens een percentage over de Clix die de door jou aangebrachte leden hebben verdiend. Dit is dus puur passief en hoef je verder niks voor te doen.

#3: Bij meerdere spaarprogramma’s aanmelden

Meld je jezelf aan bij meerdere spaarprogramma’s, dan heb je ook meer manieren om geld te verdienen.

Het is dan een kwestie van verdubbelen, of verdriedubbelen.

Stel je verdiend een tientje per maand bij Euroclix, dan kun je je natuurlijk ook bij een ander spaarprogramma aanmelden, om daar precies hetzelfde mee te doen.

Om ook daar de mails te openen en te klikken, om daar ook mensen aan te brengen, en om ook daar mee te doen met enquetes.

Het is wel meer werk, maar je gaat ook meer geld verdienen.

#4: Pak alle mogelijkheden aan

Elk spaarprogramma heeft wel verschillende manieren en mogelijkheden om geld te verdienen.

Zo kun je bij Euroclix bijvoorbeeld meedoen bij een loterij, of kun je extra geld verdienen door via Euroclix bij Bol.com te shoppen – en zo extra clix te verdienen.

Wil je meer geld verdienen? Pak dan zoveel mogelijk verdienmodellen aan.

Hoe meer je met spaarprogramma’s bezig bent, hoe meer geld je zult gaan verdienen.

Begin vandaag en geef niet op!

De beste manier om zo snel mogelijk geld te verdienen met spaarprogramma’s, is door vandaag te beginnen.

Hoe langer je wacht, hoe langer het zal duren voordat je geld gaat verdienen.

Meld je dus nu aan bij Euroclix, en verdien je eerste clix.

Onthoud echter wel dit: geef niet op. Nooit niet. In het begin zul je misschien helemaal niet zoveel verdienen, maar als je een tijdje bezig bent, zul je zien dat je inkomen elke maand gaat groeien.

Succes!

Één reactie op “Met Spaarprogramma’s geld verdienen? Gebruik dit handige stappenplan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]