thuis geld verdienenThuis geld verdienen is voor veel mensen een droom. Lekker vanuit huis, in de woonkamer, geld verdienen zonder er de deur voor uit te hoeven.

Niet meer s’ochtends in de file staan en zelf bepalen wanneer je ‘werkt’.

Ik ben Jacko Meijaard, 28 jaar oud en ik verdien vanuit huis zo’n 10.000 euro per maand; dankzij het internet en gewoon vanuit mijn woonkamer, bed of op vakantie.

Op deze pagina zal ik je vertellen hoe ik lekker vanuit uit geld verdien, en hoe jij dit ook kunt doen.

Thuis geld verdienen: wat heb je nodig?

Het mooie van thuis geld verdienen is dat je in principe helemaal niks nodig hebt behalve een internetverbinding en een laptop of computer.

Als je dat hebt, kun je al aan de slag met mijn methode om ongeveer 250,- euro per dag te verdienen.

Je hebt geen auto nodig, geen starters budget of andere gekkigheden: als je maar een internetverbinding en een laptop/computer hebt, kun je al van start.

Heb je dit? Dan kun je verder lezen.

Waarom zou je dit willen?

Voor veel mensen is thuis werken de ideale uitkomst. Dit om de volgende redenen.

 • Je werkt gewoon lekker vanuit huis!
 • Je hoeft geen rekening te houden met anderen
 • Je kan werken op de tijdstippen dat het jou uitkomt
 • Je hoeft niet in de file te staan
 • Je hebt niet te maken met vervelende collega’s

Daarnaast heeft iedereen natuurlijk zo zijn eigen redenen.

Mijn voornaamste reden om lekker vanuit huis te werken was dat ik mijn eigen tijden in kon delen, en niet op vaste tijden hoef te werken.

Motivatie

Om je wat extra motivatie te geven heb ik zojuist een nieuwe Podcast opgenomen.

Luister eerst deze Podcast voordat je verder gaat met lezen. Ik bespreek hierin wat er nodig is om vanuit huis geld te verdienen.

Voordat je begint: een basisuitleg

Ok, je wilt dus thuis geld gaan verdienen en je bent er klaar voor. Voordat we gaan beginnen is het natuurlijk wel handig om te weten wat we gaan doen.

Ik verdien mijn geld op het internet met affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot. Hiervoor heb je dus GEEN eigen producten nodig. Je hoeft dus geen producten op voorraad te hebben of op de post te doen. Ook hoef je niet aan klantenservice te doen.

Je promoot simpelweg andere producten. Denk bijvoorbeeld aan iPhone’s, cursussen, verzekeringen of wat dan ook. Het is geen MLM (Multi Level Marketing) en je hoeft GEEN andere leden aan te brengen.

Ik zal je even uitleggen hoe het werkt.

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is dus dat je andermans producten promoot. Dit werkt (bijvoorbeeld) als volgt.

Stel: jij hebt een website over de iPhone. Op deze website vergelijk je iPhone prijzen. Dit hoef je niet zelf te doen, want er zijn handige tools voor die dit automatisch doen en de prijzen dus bijhouden.

Iemand zoekt in Google op ‘goedkope iPhone kopen’ en komt vervolgens op jouw website terecht.

Eenmaal op jouw website klikt de bezoeker op jouw unieke affiliate link en gaat naar de website naar www.kpn.nl toe.

Wanneer deze persoon binnen 100 dagen een toestel of abonnement bij KPN.nl aanschaft, krijg jij daar commissie over.

De koper ziet dit niet en weet niet eens dat er een affiliate (jij dus) heeft tussen gezeten.

Dit kun je dus volledig anoniem doen. Daarnaast zit er geen limiet aan en loopt dit 24/7 door. Je kunt dus letterlijk geld verdienen terwijl je slaapt; dit omdat er dag en nacht bezoekers naar je website komen en jij voor een verkoop niks hoeft te doen.

Starten met affiliate marketing vanuit huis

Je weet nu de basics en weet hoe affiliate marketing werkt. Je weet ook dat je dit 100% vanuit huis kunt doen, want je hebt alleen maar een computer en een internetverbinding nodig. Meer niet!

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een kantoor te huren en om vanuit daar te werken, maar aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, neem ik aan dat je dit niet wilt. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos.

Om te beginnen gaan we ons eerst aanmelden bij een affiliate netwerk. Op een affiliate netwerk vind je producten die je kunt promoten. Hier krijg je ook op uitbetaald.

Nederlandse affiliate netwerken zijn bijvoorbeeld PayPro en Daisycon. Hier kun je jezelf gratis aanmelden. Doe dit dan ook en kom dan bij dit artikel terug. Als je pas nieuw bent met affiliate marketing raad ik je aan om jezelf eerst alleen even bij PayPro aan te melden; dat werkt wat makkelijker en dat ga ook op deze pagina behandelen.

Wanneer je bent aangemeld bij PayPro ga je naar de Affiliate Campagnes (Campagne Overzicht). Hier vind je de producten die je kunt promoten.

De best verkochte producten hebben de hoogste score, en zo loopt de ‘hitlijst’ naar onder af. Ik raad aan om een product te kiezen wat op de eerste vijf pagina’s staat en dan met voorkeur een product waar je enigszins zelf interesse in hebt.

Jouw unieke affiliate link (belangrijk)

Wanneer je een product hebt gevonden wat je wilt promoten, is het tijd om jouw unieke affiliate link te pakken. Dit is mega belangrijk en cruciaal als je geld wilt verdienen.

Je affiliate link meet namelijk wanneer er iemand via jouw website of campagne heeft gekocht. Mensen MOETEN op jouw affiliate link klikken als jij geld wilt verdienen.

Wanneer er een verkoop heeft plaatsvonden, weet het affiliate netwerk (in dit geval PayPro) dus dat de verkoop via jou heeft plaatsgevonden aan de hand van jouw affiliate link.

Je kunt je affiliate link verkrijgen door in te loggen op PayPro, naar het Campagne Overzicht te gaan en dan op het product te klikken wat je wilt promoten. Je ziet daar het venster ‘jouw affiliate link’. Deze moet je hebben en op je website plaatsen als je het product gaat promoten.

Eventueel zou je de affilate link in een Word documentje op je computer kunnen opslaan zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Marktonderzoek: waar wordt op gezocht en wat is populair?

Nu je weet welk product je gaat promoten en waar je je affiliate link kunt vinden, is het tijd om marktonderzoek te doen. Dit hebben we namelijk nodig om een domeinnaam te registreren en een website op te bouwen.

Hiervoor gebruiken we de Google Zoekwoord Planner.

Ga naar de Google Zoekwoord Planner en vul daar termen in die met je product te maken hebben. Promoot je bijvoorbeeld het product ‘Freds Bouwtekeningen’, vul dan in de Zoekwoord Planner termen in als ‘bouwtekeningen kopen’ en ‘bouwtekeningen tuinhuisje’.

Een beetje je gezonde verstand gebruiken kan geen kwaad om tot ideeën te komen ;-).

Google komt dan met allemaal relevante termen en je ziet precies hoeveel keer er per maand op een term word gezocht.

Als een zoekterm per maand ongeveer minimaal 500 zoekopdrachten hebben, kun je de term gebruiken om een domeinnaam te registeren (kom ik zo op terug).

Belangrijk is wel dat de term echt te maken heeft met je product, en het kopers aantrekt.

Als je bijvoorbeeld Fred’s Bouwtekeningen promoot, dan wil je mensen die op zoek zijn naar bouwtekeningen, en niet de mensen die op zoek zijn om goedkoop hout te kopen (om maar wat te noemen). De zoekterm ‘bouwtekeningen kopen’ zou dus een goede zijn, maar ‘hout kopen’ niet – of je moet een webshop promoten die hout verkoopt.

Snap je wat ik bedoel? Relevantie dus!

Domeinnaam kopen: nu gaat het ECHT gebeuren!

Als je op dit punt aangekomen bent, moet je een zoekterm hebben die je wilt gebruiken. Voor deze zoekterm gaan we een domeinnaam registeren.

Heb je bijvoorbeeld de zoekterm ‘bouwtekeningen kopen’, dan gaan we naar versio.nl en kijken of die domeinnaam vrij is.

Is je zoekterm vrij, dan kun je deze registreren. Let er wel op dat het echt om een .nl of .com domeinnaam moet gaan. Andere extensies zijn niet relevant en zullen niet snel hoog in Google gaan scoren. Zoek dus net zo lang naar een zoekterm waarvan de .nl of .com vrij is én waar maandelijks minimaal 500 keer op word gezocht.

Heb je die gevonden? Dan registreer je deze domeinnaam met een hosting. Nu ben je in totaal ongeveer iets van vijftien euro per jaar kwijt, dus dat is bijna niks. Dit is dan ook de enige ‘investering’ die je hoeft te doen.

Als je een fysieke winkel gaat starten, ben je heel wat meer geld kwijt ;-).

Je website maken is zo gedaan

Je hebt nu dus een domeinnaam en een webhosting geregistreerd. Normaal gesproken duurt het 1-2 uur voordat deze werkend zijn, maar wanneer je zover bent, kun je van start.

Nu kunnen we namelijk aan de slag om je website écht te maken, zodat je daadwerkelijk van start kunt met thuis geld verdienen.

We beginnen met het installeren van WordPress; hiermee kun je namelijk makkelijk en gratis een website maken. Je hosting biedt de mogelijkheid om WordPress te installeren via CPanel of DirectAdmin. Vraag even aan je hosting hoe je dit kunt doen als je er niet uitkomt. Dit verschilt namelijk per hosting.

Wanneer je WordPress hebt geïnstalleerd gaan we eerst van thema veranderen. Bij iedere WordPress installatie krijg je namelijk het standaard WordPress thema, maar deze gaan we veranderen naar ‘Sparkling’.

Ga dus naar je WordPress beheerderspaneel en verander het thema naar Sparkling.

Vervolgens installeren we de Yoast SEO Plugin en veranderen we de permalink structuur. Dit doe je door naar de Instellingen te gaan, en dan op Permalinks te klikken. Hier kies je voor ‘Berichtnaam’.

Nu maak je twee pagina’s aan, namelijk ‘Home’ en ‘Blog’.

Ga naar Instellingen en klik op ‘Lezen’. Hier stel je je Home pagina in als ‘homepage’ en je Blog pagina als Berichten pagina.

Gelukt? Mooi! Dan zit het ‘lastige gedeelte’ er al op ;-).

Teksten schrijven – je homepage optimaliseren

Mijn methode is gebaseerd om gratis bezoekers via Google te krijgen. Het is dan ook de bedoeling dat je website hoog in Google gaat ranken en dat je dus elke dag gratis (gerichte) bezoekers naar je website gaat krijgen.

Hiervoor moeten we je website gaan optimaliseren voor Google.

Dit begint bij het plaatsen van teksten op je website. Onthoud dat het ALTIJD de bedoeling is om voor mensen te schrijven. Wanneer je bezoekers je website en teksten goed en waardevol vinden, vind Google dit ook.

Verplaats je altijd in een website bezoeker. Mensen komen bijvoorbeeld op jouw website door op de term ‘bouwtekeningen kopen’ te zoeken. Vind de bezoeker dan op jouw website waar hij/zij op gezocht heeft?

We beginnen met het schrijven je Home pagina. Deze moet geoptimaliseerd worden voor je domeinnaam.

Een aantal tips:

 • Gebruik je focus zoekterm (in dit geval je domeinnaam) in de eerste alinea.
 • Maak je tekst minimaal 500 woorden
 • Gebruik kopteksten (tussenkopjes)
 • Zet een afbeelding linksboven in de tekst en optimaliseer je afbeelding voor Google
 • Schrijf goede, correct Nederlandse teksten
 • Plaats regelmatig enters. Net als in dit artikel (wat je nu aan het lezen ben) zie je dat ik na ongeveer 2-3 regels of zelfs 1 regel al een witregel plaats. Dit zorgt voor rust.

Aan het eind van je tekst werk je toe naar het product wat je promoot. Hier gebruik je ongeveer 100 woorden voor. Hier plaats je natuurlijk ook je affiliate link, zodat mensen naar het product gaan wat je promoot.

In de bovenstaande video laat ik je precies zien hoe je content moet schrijven.

Blijf continu nieuwe content toevoegen

Wanneer je homepage staat ben je al een heel eind. Je kunt zo bezoekers naar je website krijgen, en mensen kunnen daadwerkelijk op je affiliate link klikken en het product wat je promoot kopen.

Maar je bent er nog niet ;-).

Het is de bedoeling dat je elke week minimaal één nieuw bericht toevoegt door te bloggen. Je berichten komen op de Blog pagina en zorgen er voor dat je website ‘vers’ blijft en op telkens meer zoektermen gevonden gaat worden.

Dit is goed voor je positie in Google.

Google houdt namelijk van een website die telkens wordt voorzien van nieuwe content. Je website wordt er sterker van en ook telkens groter.

Via de Zoekwoord Planner van Google kun je op zoek naar relevante zoektermen. Je vult simpelweg je eerste trefwoord in (je domeinnaam) en kijkt zo waar er veel opgezocht word, en welke termen er relevant zijn.

Hier schrijf je dan weer teksten over met dezelfde opzet als je homepage. Aan het eind van de tekst verwijs je naar het product wat je promoot.

Onthoud dat je ALTIJD waarde moet toevoegen en dat je teksten dus van goede kwaliteit zijn.

Je doet er goed aan om in een enkel artikel helemaal niks te promoten; om zo het vertrouwen van Google te houden.

Je zult zien dat je na 1-2 maanden telkens meer bezoekers gaat krijgen, en dat je ook al verkopen gaat krijgen.

Vergroot je internet imperium

Wanneer je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd weet je hoe je vanuit thuis geld kunt verdienen. Je hebt nu één website opgebouwd die jou continu, elke maand, geld kan opleveren.

Hoe meer websites je bouwt, hoe meer geld je gaat verdienen op het internet.

Je kunt dus je internet ‘imperium’ gaan uitbreiden, door bovenstaande stappen nogmaals uit te voeren, en een nieuwe website op te starten aan de hand van bovenstaande stappenplan.

Met één website is makkelijk 100-150 euro per maand te verdienen, dus als je er tien hebt zit je al aan de duizend euro inkomsten per maand vanuit huis.

Dat is toch mooi meegenomen en makkelijk verdiend :-).

Denk altijd lange termijn

Je gaat niet vanaf de één op de andere dag duizenden euro’s vanuit huis geld verdienen. Daar heb je (veel) geduld voor nodig.

Het is daarom belangrijk dat je de kracht van lange termijn denken gaat begrijpen.

Denk niet in wat iets je in een paar dagen kan opleveren, maar denk langer. Besef dat als je hiermee aan de slag gaat, je over een paar jaar een stabiele X/K per maand business hebt opgebouwd. Dit heeft tijd nodig, maar is heel goed nodig.

Het mooie hiervan is dat je dit ook helemaal op eigen tempo (en lekker vanuit huis) kunt opbouwen, en er aan kunt werken wanneer jij wilt.

Je hebt dan ook niets te verliezen en alles te winnen.

Ik denk ook dat het goed is om de onderstaande ISG Podcast eens te beluisteren. Daarin vertel ik wat er mogelijk is als je een lange termijn visie hebt.

Geld verdienen met inpakken, of iets anders, zal in het begin ongetwijfeld meer verdienen, maar je bouwt er niks mee op, en het is niet op te schalen.

Het is daarom veel interessanter om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Naast het feit dat je dit ook lekker vanuit huis kunt doen, geeft het je veel meer vrijheid dan andere verdienmodellen.

Stap voor stap videoinstructies om geld te verdienen vanuit huis

Ik kan me voorstellen dat je van bovenstaande stappen liever stap voor stap videoinstructies hebt, zodat je precies weet wat je moet doen en hoe je dit moet doen.

Om die reden en om jou op weg te helpen heb ik een volledige stap-voor-stap videotraining gemaakt. In meer dan 40 video’s laat ik je EXACT zien hoe ik een winstgevende website opbouw, en hoe ik geld verdien.

Je kunt mijn stappen 1-op-1 kopiëren en kunt me precies nadoen.

Je hebt geen technische kennis nodig, en kunt gelijk van start.

Het mooie is dat je me ALTIJD om hulp kunt vragen, zodat ik je persoonlijk kan helpen met thuis geld verdienen.

Klik hier om naar de videotraining te gaan en minimaal 7.500 euro per maand te verdienen >>

Succes!

PS: Heb je nog vragen? Dan kun je die in de reacties hieronder stellen :-).