Thuis geld verdienen? Gebruik mijn methode voor 250 euro per dag!

thuis geld verdienen

Thuis geld verdienen is voor veel mensen een droom. Lekker vanuit huis, in de woonkamer, geld verdienen zonder er de deur voor uit te hoeven.

Niet meer s’ochtends in de file staan en zelf bepalen wanneer je ‘werkt’.

Ik ben Jacko Meijaard, 29 jaar oud en ik verdien vanuit huis zo’n 10.000 euro per maand; dankzij het internet en gewoon vanuit mijn woonkamer, bed of op vakantie. Ik heb zelfs sinds pas de beslissing gemaakt dat ik alleen nog maar in de ochtenden werk, en de middagen vrij neem.

Op deze pagina zal ik je vertellen hoe ik lekker vanuit uit geld verdien, en hoe jij dit ook kunt doen. Je zult er achter komen dat thuis geld verdienen makkelijker is dan dat je denkt.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Thuis geld verdienen: wat heb je nodig?

Het mooie van thuis geld verdienen is dat je in principe helemaal niks nodig hebt behalve een internetverbinding en een laptop of computer.

Als je dat hebt, kun je al aan de slag met mijn methode om ongeveer 250,- euro per dag te verdienen.

Je hebt geen auto nodig, geen starters budget of andere gekkigheden: als je maar een internetverbinding en een laptop/computer hebt, kun je al van start.

Heb je dit? Dan kun je verder lezen.

Waarom zou je dit willen?

Voor veel mensen is thuis werken de ideale uitkomst. Dit om de volgende redenen.

 • Je werkt gewoon lekker vanuit huis!
 • Je hoeft geen rekening te houden met anderen
 • Je kan werken op de tijdstippen dat het jou uitkomt
 • Je hoeft niet in de file te staan
 • Je hebt niet te maken met vervelende collega’s

Daarnaast heeft iedereen natuurlijk zo zijn eigen redenen.

Mijn voornaamste reden om lekker vanuit huis te werken was dat ik mijn eigen tijden in kon delen, en niet op vaste tijden hoef te werken.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Motivatie

Om je wat extra motivatie te geven heb ik zojuist een nieuwe Podcast opgenomen.

Luister eerst deze Podcast voordat je verder gaat met lezen. Ik bespreek hierin wat er nodig is om vanuit huis geld te verdienen.

Voordat je begint: een basisuitleg

Ok, je wilt dus thuis geld gaan verdienen en je bent er klaar voor. Voordat we gaan beginnen is het natuurlijk wel handig om te weten wat we gaan doen.

Ik verdien mijn geld op het internet met affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot. Hiervoor heb je dus GEEN eigen producten nodig. Je hoeft dus geen producten op voorraad te hebben of op de post te doen. Ook hoef je niet aan klantenservice te doen.

Je promoot simpelweg andere producten. Denk bijvoorbeeld aan iPhone’s, cursussen, verzekeringen of wat dan ook. Het is geen MLM (Multi Level Marketing) en je hoeft GEEN andere leden aan te brengen.

Ik zal je even uitleggen hoe het werkt.

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is dus dat je andermans producten promoot. Dit werkt (bijvoorbeeld) als volgt.

Stel: jij hebt een website over de iPhone. Op deze website vergelijk je iPhone prijzen. Dit hoef je niet zelf te doen, want er zijn handige tools voor die dit automatisch doen en de prijzen dus bijhouden.

Iemand zoekt in Google op ‘goedkope iPhone kopen’ en komt vervolgens op jouw website terecht.

Eenmaal op jouw website klikt de bezoeker op jouw unieke affiliate link en gaat naar de website naar www.kpn.nl toe.

Wanneer deze persoon binnen 100 dagen een toestel of abonnement bij KPN.nl aanschaft, krijg jij daar commissie over.

De koper ziet dit niet en weet niet eens dat er een affiliate (jij dus) heeft tussen gezeten.

Dit kun je dus volledig anoniem doen. Daarnaast zit er geen limiet aan en loopt dit 24/7 door. Je kunt dus letterlijk geld verdienen terwijl je slaapt; dit omdat er dag en nacht bezoekers naar je website komen en jij voor een verkoop niks hoeft te doen.

Starten met affiliate marketing vanuit huis

Je weet nu de basics en weet hoe affiliate marketing werkt. Je weet ook dat je dit 100% vanuit huis kunt doen, want je hebt alleen maar een computer en een internetverbinding nodig. Meer niet!

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een kantoor te huren en om vanuit daar te werken, maar aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, neem ik aan dat je dit niet wilt. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos.

Om te beginnen gaan we ons eerst aanmelden bij een affiliate netwerk. Op een affiliate netwerk vind je producten die je kunt promoten. Hier krijg je ook op uitbetaald.

Nederlandse affiliate netwerken zijn bijvoorbeeld PayPro en Daisycon. Hier kun je jezelf gratis aanmelden. Doe dit dan ook en kom dan bij dit artikel terug. Als je pas nieuw bent met affiliate marketing raad ik je aan om jezelf eerst alleen even bij PayPro aan te melden; dat werkt wat makkelijker en dat ga ook op deze pagina behandelen.

Wanneer je bent aangemeld bij PayPro ga je naar de Affiliate Campagnes (Campagne Overzicht). Hier vind je de producten die je kunt promoten.

De best verkochte producten hebben de hoogste score, en zo loopt de ‘hitlijst’ naar onder af. Ik raad aan om een product te kiezen wat op de eerste vijf pagina’s staat en dan met voorkeur een product waar je enigszins zelf interesse in hebt.

Jouw unieke affiliate link (belangrijk)

Wanneer je een product hebt gevonden wat je wilt promoten, is het tijd om jouw unieke affiliate link te pakken. Dit is mega belangrijk en cruciaal als je geld wilt verdienen.

Je affiliate link meet namelijk wanneer er iemand via jouw website of campagne heeft gekocht. Mensen MOETEN op jouw affiliate link klikken als jij geld wilt verdienen.

Wanneer er een verkoop heeft plaatsvonden, weet het affiliate netwerk (in dit geval PayPro) dus dat de verkoop via jou heeft plaatsgevonden aan de hand van jouw affiliate link.

Je kunt je affiliate link verkrijgen door in te loggen op PayPro, naar het Campagne Overzicht te gaan en dan op het product te klikken wat je wilt promoten. Je ziet daar het venster ‘jouw affiliate link’. Deze moet je hebben en op je website plaatsen als je het product gaat promoten.

Eventueel zou je de affilate link in een Word documentje op je computer kunnen opslaan zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Marktonderzoek: waar wordt op gezocht en wat is populair?

Nu je weet welk product je gaat promoten en waar je je affiliate link kunt vinden, is het tijd om marktonderzoek te doen. Dit hebben we namelijk nodig om een domeinnaam te registreren en een website op te bouwen.

Hiervoor gebruiken we de Google Zoekwoord Planner.

Ga naar de Google Zoekwoord Planner en vul daar termen in die met je product te maken hebben. Promoot je bijvoorbeeld het product ‘Freds Bouwtekeningen’, vul dan in de Zoekwoord Planner termen in als ‘bouwtekeningen kopen’ en ‘bouwtekeningen tuinhuisje’.

Een beetje je gezonde verstand gebruiken kan geen kwaad om tot ideeën te komen ;-).

Google komt dan met allemaal relevante termen en je ziet precies hoeveel keer er per maand op een term word gezocht.

Als een zoekterm per maand ongeveer minimaal 500 zoekopdrachten hebben, kun je de term gebruiken om een domeinnaam te registeren (kom ik zo op terug).

Belangrijk is wel dat de term echt te maken heeft met je product, en het kopers aantrekt.

Als je bijvoorbeeld Fred’s Bouwtekeningen promoot, dan wil je mensen die op zoek zijn naar bouwtekeningen, en niet de mensen die op zoek zijn om goedkoop hout te kopen (om maar wat te noemen). De zoekterm ‘bouwtekeningen kopen’ zou dus een goede zijn, maar ‘hout kopen’ niet – of je moet een webshop promoten die hout verkoopt.

Snap je wat ik bedoel? Relevantie dus!

Domeinnaam kopen: nu gaat het ECHT gebeuren!

Als je op dit punt aangekomen bent, moet je een zoekterm hebben die je wilt gebruiken. Voor deze zoekterm gaan we een domeinnaam registeren.

Heb je bijvoorbeeld de zoekterm ‘bouwtekeningen kopen’, dan gaan we naar versio.nl en kijken of die domeinnaam vrij is.

Is je zoekterm vrij, dan kun je deze registreren. Let er wel op dat het echt om een .nl of .com domeinnaam moet gaan. Andere extensies zijn niet relevant en zullen niet snel hoog in Google gaan scoren. Zoek dus net zo lang naar een zoekterm waarvan de .nl of .com vrij is én waar maandelijks minimaal 500 keer op word gezocht.

Heb je die gevonden? Dan registreer je deze domeinnaam met een hosting. Nu ben je in totaal ongeveer iets van vijftien euro per jaar kwijt, dus dat is bijna niks. Dit is dan ook de enige ‘investering’ die je hoeft te doen.

Als je een fysieke winkel gaat starten, ben je heel wat meer geld kwijt ;-).

Je website maken is zo gedaan

Je hebt nu dus een domeinnaam en een webhosting geregistreerd. Normaal gesproken duurt het 1-2 uur voordat deze werkend zijn, maar wanneer je zover bent, kun je van start.

Nu kunnen we namelijk aan de slag om je website écht te maken, zodat je daadwerkelijk van start kunt met thuis geld verdienen.

We beginnen met het installeren van WordPress; hiermee kun je namelijk makkelijk en gratis een website maken. Je hosting biedt de mogelijkheid om WordPress te installeren via CPanel of DirectAdmin. Vraag even aan je hosting hoe je dit kunt doen als je er niet uitkomt. Dit verschilt namelijk per hosting.

Wanneer je WordPress hebt geïnstalleerd gaan we eerst van thema veranderen. Bij iedere WordPress installatie krijg je namelijk het standaard WordPress thema, maar deze gaan we veranderen naar ‘Sparkling’.

Ga dus naar je WordPress beheerderspaneel en verander het thema naar Sparkling.

Vervolgens installeren we de Yoast SEO Plugin en veranderen we de permalink structuur. Dit doe je door naar de Instellingen te gaan, en dan op Permalinks te klikken. Hier kies je voor ‘Berichtnaam’.

Nu maak je twee pagina’s aan, namelijk ‘Home’ en ‘Blog’.

Ga naar Instellingen en klik op ‘Lezen’. Hier stel je je Home pagina in als ‘homepage’ en je Blog pagina als Berichten pagina.

Gelukt? Mooi! Dan zit het ‘lastige gedeelte’ er al op ;-).

Teksten schrijven – je homepage optimaliseren

Mijn methode is gebaseerd om gratis bezoekers via Google te krijgen. Het is dan ook de bedoeling dat je website hoog in Google gaat ranken en dat je dus elke dag gratis (gerichte) bezoekers naar je website gaat krijgen.

Hiervoor moeten we je website gaan optimaliseren voor Google.

Dit begint bij het plaatsen van teksten op je website. Onthoud dat het ALTIJD de bedoeling is om voor mensen te schrijven. Wanneer je bezoekers je website en teksten goed en waardevol vinden, vind Google dit ook.

Verplaats je altijd in een website bezoeker. Mensen komen bijvoorbeeld op jouw website door op de term ‘bouwtekeningen kopen’ te zoeken. Vind de bezoeker dan op jouw website waar hij/zij op gezocht heeft?

We beginnen met het schrijven je Home pagina. Deze moet geoptimaliseerd worden voor je domeinnaam.

Een aantal tips:

 • Gebruik je focus zoekterm (in dit geval je domeinnaam) in de eerste alinea.
 • Maak je tekst minimaal 500 woorden
 • Gebruik kopteksten (tussenkopjes)
 • Zet een afbeelding linksboven in de tekst en optimaliseer je afbeelding voor Google
 • Schrijf goede, correct Nederlandse teksten
 • Plaats regelmatig enters. Net als in dit artikel (wat je nu aan het lezen ben) zie je dat ik na ongeveer 2-3 regels of zelfs 1 regel al een witregel plaats. Dit zorgt voor rust.

Aan het eind van je tekst werk je toe naar het product wat je promoot. Hier gebruik je ongeveer 100 woorden voor. Hier plaats je natuurlijk ook je affiliate link, zodat mensen naar het product gaan wat je promoot.

In de bovenstaande video laat ik je precies zien hoe je content moet schrijven.

Blijf continu nieuwe content toevoegen

Wanneer je homepage staat ben je al een heel eind. Je kunt zo bezoekers naar je website krijgen, en mensen kunnen daadwerkelijk op je affiliate link klikken en het product wat je promoot kopen.

Maar je bent er nog niet ;-).

Het is de bedoeling dat je elke week minimaal één nieuw bericht toevoegt door te bloggen. Je berichten komen op de Blog pagina en zorgen er voor dat je website ‘vers’ blijft en op telkens meer zoektermen gevonden gaat worden.

Dit is goed voor je positie in Google.

Google houdt namelijk van een website die telkens wordt voorzien van nieuwe content. Je website wordt er sterker van en ook telkens groter.

Via de Zoekwoord Planner van Google kun je op zoek naar relevante zoektermen. Je vult simpelweg je eerste trefwoord in (je domeinnaam) en kijkt zo waar er veel opgezocht word, en welke termen er relevant zijn.

Hier schrijf je dan weer teksten over met dezelfde opzet als je homepage. Aan het eind van de tekst verwijs je naar het product wat je promoot.

Onthoud dat je ALTIJD waarde moet toevoegen en dat je teksten dus van goede kwaliteit zijn.

Je doet er goed aan om in een enkel artikel helemaal niks te promoten; om zo het vertrouwen van Google te houden.

Je zult zien dat je na 1-2 maanden telkens meer bezoekers gaat krijgen, en dat je ook al verkopen gaat krijgen.

Vergroot je internet imperium

Wanneer je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd weet je hoe je vanuit thuis geld kunt verdienen. Je hebt nu één website opgebouwd die jou continu, elke maand, geld kan opleveren.

Hoe meer websites je bouwt, hoe meer geld je gaat verdienen op het internet.

Je kunt dus je internet ‘imperium’ gaan uitbreiden, door bovenstaande stappen nogmaals uit te voeren, en een nieuwe website op te starten aan de hand van bovenstaande stappenplan.

Met één website is makkelijk 100-150 euro per maand te verdienen, dus als je er tien hebt zit je al aan de duizend euro inkomsten per maand vanuit huis.

Dat is toch mooi meegenomen en makkelijk verdiend :-).

Denk altijd lange termijn

Je gaat niet vanaf de één op de andere dag duizenden euro’s vanuit huis geld verdienen. Daar heb je (veel) geduld voor nodig.

Het is daarom belangrijk dat je de kracht van lange termijn denken gaat begrijpen.

Denk niet in wat iets je in een paar dagen kan opleveren, maar denk langer. Besef dat als je hiermee aan de slag gaat, je over een paar jaar een stabiele X/K per maand business hebt opgebouwd. Dit heeft tijd nodig, maar is heel goed nodig.

Het mooie hiervan is dat je dit ook helemaal op eigen tempo (en lekker vanuit huis) kunt opbouwen, en er aan kunt werken wanneer jij wilt.

Je hebt dan ook niets te verliezen en alles te winnen.

Ik denk ook dat het goed is om de onderstaande ISG Podcast eens te beluisteren. Daarin vertel ik wat er mogelijk is als je een lange termijn visie hebt.

Geld verdienen met inpakken, of iets anders, zal in het begin ongetwijfeld meer verdienen, maar je bouwt er niks mee op, en het is niet op te schalen.

Het is daarom veel interessanter om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Naast het feit dat je dit ook lekker vanuit huis kunt doen, geeft het je veel meer vrijheid dan andere verdienmodellen. Daarnaast bouw je echt een inkomen op en groeit je inkomen elke maand opnieuw. Hierdoor heb je elke maand een groeiend, passief inkomen – en dat lekker vanuit huis.

Wie wilt nou niet vanuit huis geld verdienen?

Stap voor stap videoinstructies om geld te verdienen vanuit huis

Ik kan me voorstellen dat je van bovenstaande stappen liever stap voor stap videoinstructies hebt, zodat je precies weet wat je moet doen en hoe je dit moet doen.

Om die reden en om jou op weg te helpen heb ik een volledige stap-voor-stap videotraining gemaakt. In meer dan 40 video’s laat ik je EXACT zien hoe ik een winstgevende website opbouw, en hoe ik geld verdien.

Je kunt mijn stappen 1-op-1 kopiëren en kunt me precies nadoen.

Je hebt geen technische kennis nodig, en kunt gelijk van start.

Het mooie is dat je me ALTIJD om hulp kunt vragen, zodat ik je persoonlijk kan helpen met thuis geld verdienen.

Klik hier om naar de videotraining te gaan en minimaal 7.500 euro per maand te verdienen >>

Succes!

PS: Heb je nog vragen? Dan kun je die in de reacties hieronder stellen :-).

47 reacties op “Thuis geld verdienen? Gebruik mijn methode voor 250 euro per dag!

 1. Hoi Jacko,

  Leuk dat je weer een webinar geeft!
  Ik had een vraag: mijn droom is om net als jou gewoon vanaf thuis geld te verdienen. Ik ben al bezig met affiliate marketing, maar ik vraag me af wat er beter is: een grote affiliate site starten, of een kleineren (satelliet) website.

  Ik hoor graag je mening! Bedankt alvast!

 2. Hi, je had in een van de laatste blog posts over split-testing. Uhm, mn vraag is welke kleur of kleuren heb jij ervaring mee die een hoog CTR hebben op de CTA. Of welke woorden gebruik je specifiek om de bezoeker tot handelen aanzetten.

 3. hoeveel mensen die bij jou de affiliate hebben gekocht verdienen zoveel geld dat ze er nu van kunnen leven?
  En hoelang duurt het voordat je dat bereikt?
  groetjes

 4. Jacko, bedankt voor deze livechat, ik heb al jaren een droomauto, deze kost me ongeveer 50.000 euro. Is het mogelijk om deze in een half jaar te kunnen verdienen

  Groetjes

 5. He Jacko,
  Tof dat we hier onze vragen kunnen stellen!
  Ik ben van start gegaan met het bouwen van een mailinglist.
  Geef je de voorkeur aan een single optin/bedankt pagina of gebruik je een double optin?

 6. Dankje Jacko,

  The next Question:

  Ik heb afgelopen 3 weken mijn eerste officele affiliate winst binnen. En dat heeft me 7 maanden gekost. Ik was zo blij, dat ik uren lang ging staren naar die transactie. Wat ik wil vragen is hoevaak moet ik blogposten. En speelt de lengte van de artikel een groot rol bij Google? De eerste transactie kwam via een artikel binnen, daarvan wou ik het even vermelden. 🙂

 7. Hoe zou jij op dit moment leads verzamelen voor een fysiek product van 500- 1000 euro via internet? Facebook? Ook met een leadpage + opt in > mailing lijst etc?

  En zou je misschien wat meer kunnen vertellen over remarketing/ leads?

 8. Hey ik weer 😉 de dvd die ik kan bestellen op de website, bevat die al de informatie die moet weten over de affiliate marketing of zijn er nog dingen waar ik me over moet informeren?
  Dank je

 9. Nog een vraagje,

  Hoe kan je het best analiseren, waar een bezoekje op heeft geklikt, binnen de pagina/bericht. Daar wil ik dan als het mogelijk is, niet te overdreven een banner plaatsen.

 10. Sorry voor deze misschien domme vraag maar, wat is nu eigenlijk de bedoeling van affiliate marketing? Moet ik een website maken en andere websites of producten beoordelen zonder dit aan de website of producent te vragen of, ja, hoe werkt het eigenlijk

 11. Een laatste vraag 🙂

  Uhm.. Ik zie heel mooi onder je artikels, hoe je mensen aanzet tot een reactie d.m.v een heel sociaal vraag zoals: vond je dit een nuttig artikel of juist niet? Reageer hier onder je ervaring/mening?

  Mijn vraag is, ik wil een tool zetten waardoor de bezoekers een cijfer of een sterren-rating kunnen geven als het mogelijk is. Welke plug-in zou je aanraden?

 12. Ik weet dat “Sociale autoriteit” op het internet tegenwoordig erg belangrijk is. Welke tips zou je iemand geven die net begint met z’n eigen merk?

 13. Dus in plaats van 1 website te maken maak je er veel, en elke website heeft specifiek te maken met een product?
  Nogmaals, bedankt

 14. Ik zag dat je veel “anti bot” en anti spam plugins gebruikte voor je wordpress sites. Welke kan ik hier het beste voor gebruiken? Ik gebruik dit namelijk nog niet.. 🙂

 15. Jacko ik wil je bedanken voor deze kans, ik ben een paar keer gescamed geweest en geloofde niet meer in wat jij deed maar nu wil ik het een kans geven, dank je. Kan ik je met eventuele vragen later nog bereiken via je email?

 16. Kwam heel ff naar boven 🙂

  Ik heb pas een opt-in pagina gemaakt. En ik wil deze pagina adverteren op Facebook. Ik geef een Gratis E-book weg. Welke dagen of hoeveel dagen adverteren helpt? Ik weet wat mijn doelgroep is. Ik heb een budget maar hoeveel investering helpt weet ik niet.

 17. Is het mogelijk voor iedereen om dit te doen, zelfs al ben je (nog) niet zo goed met artiekels schrijven? En stel ik begin vandaag en werk elke dag 4 uurtjes aan dit, wanneer zou dit mijn recente job kunnen vervangen zodat ik me volledig op de website(s) kan focussen?

 18. ook al is t geen vraag ….ik wil wel mn respect uiten dat je zoveel mensen helpt…tevens dank op antwoorden op mn vraag…ik ben overtuigd en ga zeker een poging wagen

 19. kan er in zo een website ook een webwinkel toegevoegd worden en als ik dat pakket van 47 euro neem wat heb ik dan precies aan u ?

  staat u mij dan bij? want ik heb hier nul ervaring in en ben bereid hier heel wat uren aan te spenderen want ben hier echt wel in geïnteresseerd. niet alleen vanwege het geld maar ook om het bij te kunnen leren en de ervaring in deze sector op te doen.

  natuurlijk ben ik ook vanplan om hier dus mijn full time job van te maken denkt u dat bij een minimum van 8 U per dag ermee bezig zijn mij snel tot succes kan leiden?

 20. Hoi Jacko,
  Ik stuitte toevallig op jouw website en ben zeer enthousiast geworden.
  Ik sta op het punt om de internetsuccesgids te bestellen, maar vraag me af of deze nog up-to-date is. Ik zie dat de meeste correspondentie dateert uit 2016.
  Graag jouw reactie.

 21. Wist niet dat dat figureren zo goed betaald joh. Al moet ik zeggen dat ik afgelopen weekend bijna zoveel gemaakt had in het casino. Ik heb de smaak goed te pakken en zag een mooie aanbiedingen op https://www.bestecasinosites.com/, iemand toevallig ervaring mee? Het zou wat zijn als het me steenrijk zou maken, maar misschien moet ik toch wat vaker langs de sportschool. Als je 5 dagen per week x 250 euro verdien dan heb je een prima salaris. Het werk lijkt me nog leuk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *