EuroClix review: mijn onafhankelijke mening en ervaringen!

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
euroclix review en ervaringen

Op deze pagina vind je mijn eerlijke EuroClix review, mening en ervaringen.

Ik begon namelijk steeds meer vragen te krijgen van mensen die wilden weten wat ik van EuroClix vond, en of je er nou echt daadwerkelijk geld mee kunt verdienen.

Ondertussen ben ik al meer dan vijf jaar lid van EuroClix, en dus besloot om ik eens een review te schrijven en mijn ervaringen te delen.

Kun je nou écht geld verdienen met EuroClix? En wat zijn manieren om dit zo snel mogelijk te doen? Je leest het in mijn EuroClix review.

Wat is EuroClix?

Het lijkt me wel handig om eerst te vertellen wat EuroClix nou eigenlijk is.

EuroClix is een online spaarprogramma, waarmee je op verschillende manieren geld kunt verdienen. Eén van die manieren is bijvoorbeeld door het klikken op links in mails.

Voor elke link waar jij op klikt, krijg je dan een klein bedrag (een cent bijvoorbeeld).

Als je veel mails per dag leest, en op veel links klikt, kan dat bedrag natuurlijk aardig oplopen, en is het mogelijk om een leuk zakcentje te verdienen.

Zeker als je met meerdere verdien mogelijkheden van EuroClix aan de slag gaat – zoals het invullen van enquêtes – dan is het zeker mogelijk om een mooie maandelijkse extra te verdienen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Aanmelden bij EuroClix: is het 100% gratis?

Een vraag die ik vaak gesteld krijg is of EuroClix nou wel echt 100% gratis is, en dat er geen verdere kosten aan zitten verscholen.

Mijn antwoord is: ja, het is 100% gratis om jezelf aan te melden.

Aanmelden kan trouwens via deze geheime aanmeldpagina, je ontvangt dan alvast een gratis welkomstbonus >>

Daarnaast is EuroClix ook geheel vrijblijvend en zit je nergens aan vast.

Als je in EuroClix aangemeld bent, zul je zien dat ze regelmatig speciale aanbiedingen hebben. Je kunt dan producten bij Bol.com (bijvoorbeeld) goedkoper kopen, en je krijgt dan ook nog extra Clix (het geld in EuroClix) cadeau.

Je hoeft dus niks te betalen als je met EuroClix mee wilt doen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

EuroClix review: kun je er écht geld verdienen?

euroclix saldo

De belangrijkste vraag van deze review is ongetwijfeld of je er nou daadwerkelijk geld mee kunt verdienen.

Absoluut! Ik heb elke maand uitbetalingen en daar hoef ik vrij weinig voor te doen.

Ik richt mij namelijk op het aanbrengen van andere mensen bij EuroClix. Voor elk lid wat ik aanbreng krijg ik 1,50 euro, en als je er daar zo’n 10 per dag mee hebt, is dat toch mooi meegenomen.

Dit is slechts één van de manieren van geld verdienen met EuroClix, want er zijn er – zoals ik hierboven heb gezegd – nog veel meer, zoals het invullen van enquêtes en het klikken op links.

Je krijgt uitbetaald als je 1000 Clix hebt verzameld. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt, staat dit vaak binnen twee of drie werkdagen al op je bankrekening; dat gaat behoorlijk snel.

Geld opnemen uit Euroclix

Als je geld hebt verdiend en saldo hebt op je Euroclix account, kun je dit naar je bankrekening op laten nemen.

Je kunt kiezen om het direct uit te laten betalen, of om het op te sparen, zodat je een betere koers hebt.

Zelf wacht ik altijd totdat ik het maximale aantal Clix hebt, omdat ik dan het meeste geld voor de Clix krijgt.

Als je er dan voor kiest om het geld op te nemen, staat het geld vaak binnen 2-3 werkdagen al op je bankrekening.

Mijn EuroClix ervaringen: positief of negatief?

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn mijn EuroClix ervaringen dus behoorlijk positief.

Ja, het is mogelijk om geld te verdienen met EuroClix, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Je zult er niet rijk van worden; en je zult een beetje creatief moeten zijn met de manieren waarop je geld wilt verdienen, maar het is zeker mogelijk om een leuke extra te klikken, en dat lijkt me toch altijd mooi meegenomen.

Het leuke van EuroClix is dat je dit volledig online kunt doen, en dat je dus gewoon vanuit thuis geld kunt verdienen. Uitbetalingen zijn snel, en ik zie het als een leuke extra.

Ik doe er ongeveer 500,- euro per maand mee.

Meld je aan via deze link en krijg een geheime welkomstbonus >>
EuroClix
Review door Jacko Meijaard op 2016-10-23
Beoordeling: 5
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

6 reacties op “EuroClix review: mijn onafhankelijke mening en ervaringen!

  1. Heb vroeger ook een account gehad op EuroClix, maar mij ging het allemaal wat te sloom en kon je er niet veel geld mee verdienen. Misschien toch nog maar een keer opnieuw proberen dan.

    Groeten, Mark

  2. Ben al een aantal jaren bezig met clix. Anderen sites geprobeerd, geen succes. Heb ongeveer 600 euro verdiend. Werkt prima, betrouwbaar in uitbetaling en service. Ria

  3. Ik ben zelf een groot fan van Euroclix. Deze methode gaat je zeker niet rijk maken, maar je kunt er zeker wel wat extra’s mee bijverdienen. Zeker als je nog jong bent en bijvoorbeeld een krantenwijk hebt is het invullen van enquetes zeker mooi meegenomen.

  4. Ik vind de site top. Ik doe dit gewoon als extra, dus bijvoorbeeld tussen/tijdens de online lessen door. Ik ben niet heel erg actief. Gemiddeld is het uurloon 11,25 per uur netto, een vragenlijst van 4 minuten krijg je 75 cent voor. En als mensen zich aan melden met deze link krijgen zij gratis 10 procent van het bedrag dat ik verdien, en anders om. Dus als ik bijvoorbeeld 10 euro verdien krijg jij gratis van de site 1 euro. De link: https://www.euroclix.nl/index?SRef=BP12RvsUgnQAcQKP

  5. Zonder twijfel het beste spaarprogramma op Nederlandse bodem, met name de EuroClix MasterCard kan ik aanraden, hiermee kun je clix verdienen op offline aankopen, echt top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *