Recordhoogte op PayPro!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Mensen die me de laatste tijd een beetje volgen, weten dat het momenteel enorm hard gaat met de Affiliate Marketing Revolutie.

Sowieso krijg ik de laatste tijd enorm veel mails en berichten van mensen die met affiliate marketing willen beginnen. Steeds meer mensen beginnen in te zien dat affiliate marketing een enorm interessant verdienmodel is, en zien de mogelijkheden om zelf ook geld te gaan verdienen met affiliate marketing.

Ook merk ik dat steeds meer mensen inzien hoe belangrijk de kracht van consistentie is, en ook wat dit voor mijn business heeft gedaan. Het aantal bezoekersaantallen op Internet Succes Gids.nl stijgt enorm, en steeds meer mensen beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie videotraining.

Al het werk wat ik de afgelopen jaren in Internet Succes Gids.nl lijkt zijn vruchten af te werpen, en dat resulteert dat de Affiliate Marketing Revolutie momenteel een monsterscore heeft bereikt van 192 punten op PayPro. Zie de screenshot hieronder maar eens.

Het is echt bizar om te zien wat de afgelopen maanden allemaal voor mijn business hebben gedaan. Ik zie groei langs alle kanten. Zowel mijn affiliate sites als Internet Succes Gids.nl zitten enorm in de lift, en ook zie ik telkens meer en grotere klantsuccessen.

Waar het vroeger af en toe eens voorkwam dat een ISG-deelnemer een commissie scoorde, zo lijkt het nu wel dagelijkse kost, en zie ik dat deelnemers steeds grotere geldbedragen beginnen te verdienen.

Hier ben ik natuurlijk best wel een beetje trots op, want de successen van deelnemers, zijn ook mijn successen. Ik vind het altijd geweldig om te zien dat iemand die dankzij mijn trainingen of coaching succes behaald. Ik kan me de dag nog herinneren dat ik zo blij was als een kind toen ik mijn eerste commissie behaalde, en nu zie ik mensen constant hetzelfde doen – door mijn hulp.

Ik denk dat het super belangrijk is om constant aan je business en websites te werken. Het zal niet altijd alleen maar omhoog gaan; je zult ook genoeg ‘down’ momenten hebben en dat het allemaal niet meezit, maar wanneer je bezig blijft en blijft bouwen, groeit je business op de lange termijn.

Bij mij is het ook niet elke maand een recordmaand. Ik zet ook wel eens een stapje terug; maar op de langere termijn blijft het groeien.

Ook ik ben begonnen met niks; geen kennis en geen ervaring. Maar doordat ik aan de slag ben gegaan en door bleef bouwen, zie ik mooie dingen gebeuren.

Het was mijn droom om een #1 product op PayPro te hebben. Ik keek altijd enorm op tegen de mensen die dit hadden bereikt. En vandaag de dag heb ik het zelf bereikt. Ook daar ben ik natuurlijk wel een beetje trots op, maar ik weet hoe tijdelijk succes kan zijn. Ik blijf daarom bouwen en blijf daarom bezig om mijn business te versterken. Het is belangrijk om niets voor lief te nemen, want het tij kan zo allemaal keren.

Als jij deze blog leest, is de kans groot dat jij ook geïnteresseerd bent in geld verdienen op internet en het bouwen van een passief inkomen, of misschien doe je dit al. Het is een bizarre tijd waarin we leven, en dankzij het internet is het mogelijk om met alleen een laptop en internetverbinding geld te verdienen. Het zal zeker niet vanzelf gaan, maar dat is voor alles het geval.

Ga aan de slag en wees niet bang om op je bek te gaan. Het belangrijkste is om te genieten van het proces, en te weten dat het één groot leerproces is. Blijf bouwen, elke dag en constant opnieuw. Ga op je bek, leer van je fouten en gebruik je ‘failures’ als leerlessen.

Zolang je niet stopt zul je ook niet definitief falen.

Succes!
– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *