Podcast #12 – Oncomfortabel (kom jij genoeg uit je comfort zone?)

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
podcast jacko meijaard

Bam. Podcast #12 staat alweer online! Wat tof om te zien dat de podcast zo goed ontvangen word en dat er daadwerkelijk mensen naar uitkijken.

Dat had ik dertien weken geleden nog niet durven te zeggen ;-).

Anyway! Het is weer vrijdag en dus weer tijd voor een nieuwe podcast! In deze podcast ga ik het met je hebben over het ‘oncomfortabel worden’. Ben jij bereid om er alles aan te doen om succesvol te worden én uit je comfort-zone te stappen?

Podcast #12 – Oncomfortabel

Beluister hieronder hieronder Internet Succes Gids.nl Podcast #12.

Hopelijk ben je na het luisteren van deze podcast zo geïnspireerd geraakt dat je DIRECT iets gaat doen wat buiten jouw comfort-zone is.

Vind je dit nou een toffe podcast? Abonneer je dan op de Internet Succes Gids.nl Podcast in iTunes, en mis geen enkele podcast meer.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Transcript:

Ben jij bereid om oncomfortabel te zijn? Ben jij bereid om dingen te doen die je misschien heel erg eng vind. Ben jij bereid om uit je comfort-zone te stappen?

Als jij nieuwe dingen wilt gaan ervaren. Als jij nieuwe doelen wilt gaan bereiken. Dan zul je ook nieuwe dingen moeten gaan doen. Daarvoor moet jij dan ook oncomfortabel te worden. Ben jij bereid om oncomfortabel te worden?

Toen ik voor het eerst video’s begon op te nemen – waar ik met mijn hoofd in de video’s te zien was. Ik kan je eerlijk vertellen dat ik daar helemaal niet zo enthousiast van was. Ik wist wel dat als ik dit ging doen, met mijn gezicht naar buiten ging komen, dat ik veel beter en veel sneller mijn doelen zou gaan bereiken. Mensen zien dan de persoon wie er achter die producten zit en vooral met geld verdienen op het internet-producten is dat wel een must, dan moet je toch als persoonlijkheid naar voren komen. Mensen die dat niet doen, zijn dan mensen die vaak in de schaduw blijven staan; die komen met een personage aan en dan ga je niet dat soort succes hebben wat ik nu – zonder opscheppen – heb gehaald. Door mezelf in de markt te zetten.

Toen ik pas begon met het maken van video’s, was ik daar vrij oncomfortabel in. Ik was daar echt niet altijd zo op mijn gemak mee. Maar ik heb het gedaan. Ik heb ook mijn eerste artikelen geschreven; die heb ik ook gedeeld op mijn Facebook. Sterker nog, toen ik mijn eerste webinar ging geven, heb ik dat webinar voornamelijk gedeeld via Facebook. Vrienden en familie vonden dat allemaal een beetje gek en raar. Ik weet nog heel erg goed dat toen ik mijn eerste webinar gaf; Leon (van het forum) die weet dat ook nog. Toen ik mijn eerste webinar gaf dacht ik dat mijn beeldscherm te zien was, maar eigenlijk was ikzelf als persoon te zien – de camera was op mij gericht. Op mijn bureau lag destijds een schaar, en om de één of andere manier pakte ik die vast en zat ik daarmee een beetje mee te spelen. Tijdens dat hele webinar was dat dus te zien, in plaats van mijn beeldscherm. Pas aan het eind van het webinar kwam ik daarachter toen Leon dat tegen mij zei.

Veel mensen zouden dan zeggen dat ze het niet nog een keer zouden doen. Mijn eerste webinar was ook een grote aanfluiting. Ik ben doorgegaan, en uit die comfort zone gestapt. Mijn tweede webinar ging al een stuk beter, derde webinar nog een stuk beter en ga zo maar door. Op den duur word je dan een expert in het geven van webinars.

Daarvoor moet je wel eerst uit je comfort zone stappen en actie ondernemen. Zo is het met alles. Wil jij wat dan ook willen gaan bereiken, dan zul je als je dat nog niet hebt bereikt, nieuwe dingen moeten gaan doen die jou dichter bij je dromen en doelen gaan bereiken. Daarvoor moet je uit je comfort zone stappen. Ik had daar gister nog een gesprek over met iemand (later daarover meer). Die persoon begon ook met het maken van video’s en die vond het ook doodeng. Hij was ook heel onzeker over zichzelf. Was zijn stem wel goed genoeg? Was zijn hoofd wel goed genoeg? Allemaal dingen die dan door je hoofd heengaan.

Je moet het dan gewoon doen en je moet dan uit je comfort zone stappen om je dromen en doelen te bereiken. Met affiliate marketing is het nog niet eens zo heel gek, dat je uit je comfort zone moet stappen, maar voor hoeveel mensen is het het eerste artikel geweest wat ze zijn gaan schrijven? Volgens mijn methode (de Affiliate Marketing Revolutie) met je artikelen gaan schrijven om zo bezoekers via Google gaan krijgen. Maar voor veel mensen is dit het eerste artikel geweest wat ze zijn gaan schrijven, en dus moesten ze dus nieuwe dingen gaan doen, in plaats van de dingen die ze normaal zouden doen. Artikelen schrijven.. aan je business werken.. dat zijn ook dingen waarvoor je uit je comfort zone moet treden.

Wil jij succes in grote mate, wil jij echt mega succesvol worden, dan moet je echt uit die comfort zone stappen. Dan moet je jezelf echt oncomfortabel gaan voelen. Ik ben er nu gewend aan en ik doe het ook graag. Ik weet ook dat als ik mezelf oncomfortabel voel, dat ik dan ook nieuwe resultaten ga krijgen, omdat ik nieuwe dingen ga doen. Ik ga nieuwe resultaten krijgen. Ik voel me daar nu heel erg fijn mee. Ik weet dat als ik mezelf in een situatie breng waar ik mezelf nooit heb gebracht, dat ik dan ten eerste nieuwe ervaringen ga krijgen, en dat ik ook andere resultaten ga krijgen. Daarvoor moet je bereid zijn om jezelf oncomfortabel te gaan voelen.

Vraag jezelf af hoe bereid jij bent om jezelf oncomfortabel te voelen. Heb jij er alles voor over om je dromen en je doelen te gaan behalen? Hoe graag wil jij het? Wil je het een beetje? Wil je een beetje succes? Wil je een beetje geld verdienen en een beetje vrijheid? Of wil jij het 200 procent? Als jij het – net als mij – 200% wilt, dan doe je alles. Dan ga je er ook die 200% voor. Dan gaat het je ook lukken, hoe dan ook, je stopt niet eerder voordat het je gelukt is. Wil je het maar een beetje, dan krijg je ook maar een beetje succes. Nooit 100%. Nooit 200%. Je krijgt maar een beetje succes. Als je het ook voor die 200% wilt, dan ben je ook bereid om jezelf oncomfortabel te voelen en om dingen te doen die je anders nooit zou gaan doen.

Ga die dingen doen waar je bang voor bent en waarvan je nog niet weet wat het resultaat gaat zijn. Ga het doen. Het gaat je sowieso verder brengen. Je gaat sowieso nieuwe ervaringen krijgen. Ik denk altijd maar, als ik nieuwe dingen ga doen, ook al haal ik dan nog niet eens mijn doelen. Ik heb weer nieuwe ervaringen. Dat is waarvoor je leeft. Om nieuwe ervaringen en resultaten te krijgen, om zo een heel geweldig leven te leven.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *