Geld verdienen? 7 Methoden om DIRECT geld te verdienen!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
geld verdienen

Geld verdienen is belangrijk. Zonder geld kun je namelijk niet veel doen (het leven is tenslotte ook stukken mooier als je veel geld hebt).

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen besef je dat het nodig is om geld te verdienen en ben je waarschijnlijk op zoek naar methoden om zo snel mogelijk geld te verdienen.

Je wilt weten hoe je zo snel mogelijk veel geld kunt verdienen en bent op zoek naar methoden om dit te realiseren; het liefst zonder er al te veel tijd en energie in te steken.

Inhoudsopgave

Ik verdien momenteel zo’n 10K per maand (met 2-3 uur ‘werk’ per dag) en zal op deze pagina 7 methoden met je delen om geld te verdienen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Geld verdienen: direct beginnen!

In dit artikel ga je 7 methoden vinden die je kunt gaan toepassen om geld te verdienen.

Dit zijn methoden die werken, en waarmee ik ook geld verdien. Echter verdien ik daar niet het meeste geld mee, dat doe ik namelijk met affiliate marketing.

Door affiliate marketing toe te passen verdien ik gemiddeld zo’n 250,- euro per dag, passief.

Je kunt het hele artikel uitlezen, maar als je direct wilt weten hoe je geld kunt verdienen, dan raad ik je aan om op de onderstaande knop te klikken.

Door op de onderstaande knop te klikken ga je gelijk naar de pagina waarin ik mijn methode onthul waarmee ik dagelijks zo’n 250,- euro verdien.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

#1: Beleggen en investeren op de beurs

Goed, laten we beginnen!

Er zijn al veel mensen rijk geworden door te investeren in beursgenoteerde bedrijven.

Het is misschien wel een risicovolle manier van geld verdienen, maar besef dat wanneer ergens een hoog risico aan hangt, je er ook veel geld mee kunt gaan verdienen.

Daarnaast HOEFT het niet risicovol te zijn, en kun je het redelijk safe spelen door niet al te veel in te zetten, en te investeren in dividend fondsen.

Dividend fondsen als Apple en Shell keren namelijk elk kwartaal dividend uit; dat is geld waar je niks voor hoeft te doen, behalve de aandelen te laten staan (en dus niet te verkopen).

Je kunt via je bank een beleggers rekening openen en direct starten met beleggen op de beurs.

#2: Verkoop je oude spullen!

Een andere manier om geld te verdienen is door je oude spullen te verkopen.

Iedereen heeft wel oude spullen die hij of zij helemaal niet meer gebruikt.

Je zult zien dat sommige oude spullen nog best wel wat geld waard zijn, en dat je makkelijk voor een paar honderd euro al je oude spullen kunt verkopen.

Voor veel mensen is het misschien pijnlijk om oude spullen te verkopen, maar besef dit: het zijn niet voor niets oude spullen! Je gebruikt ze waarschijnlijk nooit meer, en je kunt er andere mensen erg blij mee maken.

Je kunt je oude spullen verkopen op bijvoorbeeld Marktplaats.nl.

#3: Meld je aan bij online spaarprogramma’s

Een makkelijke (maar wel trage) manier om voor geld verdienen is om je aan te melden bij online spaarprogramma’s.

Je kunt je gratis aanmelden bij bijvoorbeeld EuroClix (het beste spaarprogramma wat er is) en vervolgens krijg je elke dag een aantal mails.

Als je deze mails opent en op de link in de mails klikt, dan krijg je daarvoor betaald.

Wanneer je per dag ongeveer tien mails leest, kan het bedrag dat je per maand verdiend best aardig oplopen. Denk niet aan duizenden euro’s, maar wanneer je van alle mogelijkheden die de spaarprogramma’s te bieden hebben gebruik maakt, moet honderd euro per maand wel lukken.

En dat is toch een leuke extra; zeker als je beseft dat je alleen maar op een linkje hoeft te klikken.

#4: Werk zoeken bij de lokale boer

Er zijn altijd wel mensen die een handje extra kunnen gebruiken.

Als je geld nodig hebt en geld wilt verdienen is het helemaal geen slecht verkeer om gewoon het dorp (of de stad) in te gaan, en op zoek te gaan naar ondernemers die hulp nodig hebben.

Je zult zien dat er altijd wel mensen zijn die ergens hulp mee nodig hebben.

Zo kunnen boeren altijd wel iemand voor een dagje gebruiken, en krijg je toch weer aardig betaald.

Ga dus eens de straat op en bel aan bij lokale ondernemers. Wellicht kun je dezelfde dag nog aan de slag en verdien je dus vandaag nog geld.

#5: Neem een krantenwijk!

Een manier voor geld verdienen die eigenlijk op de methode hierboven aanhaakt is om een krantenwijk te nemen.

Dit verdient best goed en iedereen kan het doen.

Het mooie hiervan is dat er altijd wel een krant of een weekblad op zoek is naar een krantenbezorger. Bel op naar de (lokale) krant en informeer gewoon of er vraag is naar een krantenbezorger.

Je bent vaak buiten, en hebt korte werkdagen, maar toch verdien je redelijk wat. Daarnaast krijg je bij Oud & Nieuw vaak een nieuwjaarsfooi, en dat is toch weer een mooie extra!

#6: Verhuur jezelf en doe iets waar je goed in bent

Iedereen is wel ergens goed in.

Helaas maken maar weinig mensen van hun hobby hun beroep. Dat is jammer, want juist daarmee kun je veel geld verdienen en hoef je eigenlijk nooit meer te werken.

Ik heb ook van mijn hobby mijn ‘beroep’ gemaakt, en hoef zo geen dag meer te werken. Ik doe simpelweg wat ik leuk vind en verdien daar mijn geld mee!

Start dus een bedrijf op en doe waar jij goed in bent.

Misschien weet je wel veel van computers en vragen je familie en vrienden je vaak om hulp. Waarom zou je geen bedrijf starten zodat je meer mensen met hun computer problemen kunt helpen?

Natuurlijk komt er veel mee kijken, maar wanneer het eenmaal loopt, zul je zien dat het het allemaal waard was!

#7: Doe net als ik, en verdien geld op het internet (minimaal 250,- euro per dag!)

Ik verdien mijn geld dus op het internet, dit doe ik aan de hand van affiliate marketing.

Het mooie daarvan is dat ik dit overal ter wereld kan doen. Het enige wat ik nodig heb is mijn MacBook Air en een internet verbinding. Ik ben van niets of iemand afhankelijk en kan doen waar ik zin in heb.

Daarnaast geldt op het internet: the sky is the limit!

Er is niemand die tegen je zegt dat je niet meer geld mag verdienen of dat het ‘geld op is’.

Hierdoor verdien ik gemiddeld zo’n 250,- euro per dag met maximaal zo’n twee tot drie uur werk per dag.

Hoe kan dat?

Ik verdien zoveel en werk zo weinig omdat ik mijn websites zó heb opgezet dat ze voor mij werken en dat ze voor mij geld verdienen.

Het mooie van het internet is namelijk dat het internet nooit slaapt, ziek is of op vakantie gaat.

Het internet werkt namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar.

Doordat er dag en nacht gratis bezoekers naar mijn websites komen, verdien ik dus dag en nacht geld, en hoef ik de websites alleen maar te onderhouden door er nieuwe content op te zetten.

Dát kan ik ook inplannen, en zo hoef ik dus een maand niet naar een website om te kijken, omdat ik weet dat er toch wel nieuwe content op de website verschijnt.

Hoe werkt dit dan? Mijn geheime methode!

Zoals ik hierboven al heb geschreven verdien ik mijn geld met affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie.

Inkomsten maart 2016.
Inkomsten maart 2016.

Stel dat ik een website heb waarop ik iPhone prijzen vergelijk. Mensen gaan via Google op zoek naar de “goedkoopste iPhone” en komen zo op mijn website terecht.

Op mijn website heb ik een handige vergelijking tabel waarop mensen iPhone prijzen kunnen vergelijken.

Wanneer mensen dan via mijn website naar de website van (bijvoorbeeld) T-Mobile gaan, en vervolgens een iPhone kopen, krijg ik daar commissie voor.

De commissie ligt vaak tussen de 30-40,- euro, dus als ik vier verkopen op een dag doe, dan heb ik al meer dan 100,- euro met maar één website.

Zo simpel is het!

Wacht, ik doe het je wel even voor!

Ik kan me goed voorstellen dat jij ook op deze manier geld wilt gaan verdienen.

Geld verdienen op deze manier is namelijk erg snel, en je kunt erg veel verdienen.

Om jou op weg te helpen om ook geld te verdienen op het internet, met affiliate marketing, heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt.

In deze videotraining laat ik je exact zien hoe ik mijn websites opzet, en hoe ik er geld mee verdien.

Je ziet gewoon mijn beeldscherm, dus je hoeft mijn stappen alleen maar over te nemen en te kopieëren.

Klik hier om aan de slag te gaan met mijn geheime methode en verdien zelf minimaal 250,- euro per dag >>

Succes met geld verdienen!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Geld verdienen? 7 Methoden om DIRECT geld te verdienen!

  1. Hoi,ik ben Liss en ik wil heel erg graag geld verdienen alleen ik weet niet hoe dus ik zocht op Google en ik kwam bij jullie terecht dus ik wou vragen of ik tips kon hebben van jullie.ik wil een klein eigen bedrijf starten en ik wou een paar tips en ik zocht maar overal op en toen kwam ik opeens hier dus ik wou aan jullie vragen of ik een paar tips van jullie mag.Mijn vader heeft ook een eigen bedrijf maar ik spaar voor heel veel dingen en ik heb daarvoor geen geld en ik moet zelf betalen en ik vind eerlijk gezegd ook zielig voor me ouders hun werken de hele dag en ik dacht laat ik ook werken en geld verdienen ik moet de helf van het bedrag betalen gelukkig niet het hele bedrag en ik hoop dat ik een paar tip van jullie krijg ik hoop dat jullie zo snel mogelijk reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *