Personaliseer je e-mail marketing met deze video tip!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Eén van mijn goede voornemens voor in 2015 is dat ik elke week een video op het YouTube-kanaal van Internet Succes Gids.nl wil uploaden, en zie hier de start er van.

In deze video leg ik je uit hoe je e-mail marketing kunt personaliseren door gebruik te maken van tags.

Zo kun je dus via massa-communicatie een heel persoonlijke band met je mailinglijst opbouwen.

Bekijk de video tip hieronder!

Email Marketing is echt een geweldige manier om je doelgroep (persoonlijk) te benaderen. Heb je nog geen e-maillijst? Begin dan vandaag met het opbouwen van je mailinglijst!

Lees ook even dit (bijbehorende) artikel in de Internet Marketing Kennisbank:

Vond je dit een goede tip? Heb je nog een vraag? Laat het even weten in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *