LeadPages Alternatieven: 3 tools om LeadPages te vervangen!

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
leadpages alternatieven

LeadPages alternatieven zijn er genoeg, maar welke alternatieven zijn er nu goed genoeg om LeadPages daadwerkelijk te vervangen?

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen welke software ik als alternatief voor LeadPages aanraad om landingspagina’s te maken.

Laat ik vooropstellen dat ik LeadPages een geweldige tool vind, en ik absolute LeadPages fan ben, maar omdat ik regelmatig gevraagd word naar LeadPages alternatieven, heb ik besloten hier eens een artikel over te maken – zodat iedereen hier wat aan heeft.

 Waarom LeadPages alternatieven?

Laat me je eerst vertellen wat ik vaak als reden hoor dat iemand op zoek is naar een LeadPages alternatief. Waarschijnlijk kun je jezelf er in herkennen.

Het meest gehoorde ‘excuus’ om op zoek te gaan naar een LeadPages alternatief is dat mensen LeadPages vaak te duur vinden. En ja, LeadPages is ook zeker niet goedkoop. Als je per maand betaald zit je met de goedkoopste versie op ongeveer 300 euro per jaar, en voor de wat duurdere Pro-versie op zo’n 550 euro per jaar.

Besef echter dat je deze kosten er makkelijk uit kunt halen als je LeadPages actief gaat gebruiken en gaat toepassen op jouw business. Sinds dat ik LeadPages ben gaan gebruiken, is mijn business naar het volgende niveau gegaan. Ik kan binnen no-time prachtige opt-in pagina’s maken, en hoef je geen zorgen te maken over de code.

Een andere reden die ik vaak hoor dat mensen op zoek zijn naar LeadPages alternatieven is dat mensen geen creditcard hebben. Dit is natuurlijk makkelijk op te lossen door gewoon een creditcard aan te vragen, of een prepaid creditcard te gebruiken.

Anyway! Ben je alsnog op zoek naar alternatieven voor LeadPages, dan gaan we nu aan de slag!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

OptimizePress

Een LeadPages alternatief wat flink goedkoper is en waar je ook geen creditcard voor nodig hebt, is OptimizePress.

Met OptimizePress kun je net als LeadPages landingspagina’s maken, echter doe je dit met OptimizePress puur binnen WordPress. OptimizePress is dan ook met name een WordPress plugin – waar je ook een volledige website mee kunt bouwen.

Ik vind OptimizePress iets ingewikkelder werken dan LeadPages. Daarnaast vind ik dat je site er flink trager van word, maar verder is het een goed alternatief voor LeadPages en kun je er zeker mee uit de voeten.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

ClickFunnels

ClickFunnels is denk ik wel het meest krachtigste LeadPages alternatief. ClickFunnels is opgezet door niemand minder dan marketing guru Russell Brunson en biedt enorm veel mogelijkheden.

In ClickFunnels draait het er om dat je complete funnels kunt maken. Dus van registratie pagina naar bedankt-pagina, en dat je in heel dit proces alles kunt meten en kunt analyseren.

Het bouwen van een landingspagina is iets ingewikkelder dan met LeadPages, maar de mogelijkheden zijn ongekend. Voor ClickFunnels heb je wel een creditcard nodig, maar goed, daar kun je dan dus een prepaid creditcard voor gebruiken.

Klik hier om ClickFunnels 14 dagen gratis uit te proberen >>

Thrive

Het laatste LeadPages alternatief wat ik wil bespreken is Thrive.

Thrive is denk ik het beste te vergelijken met OptimizePress, en is ook een WordPress plugin. Met Thrive kun je ook landingspagina’s maken en deze op je WordPress website plaatsen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet super tevreden ben over Thrive, maar dat is misschien omdat ik software als LeadPages en ClickFunnels gewend ben, die toch wat meer functies hebben en professioneler aanvoelen.

Ben je echter een beginnende internet marketeer, dan kun je wellicht prima met Thrive aan de slag. Je hebt er geen creditcard voor nodig.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “LeadPages Alternatieven: 3 tools om LeadPages te vervangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *