Landingspagina voorbeeld? Met deze pagina verdien ik 10K per maand!

landingspagina voorbeeld

Op zoek naar een landingspagina voorbeeld? Dan ben je hier op het juiste adres!

Ik zal je op deze pagina namelijk mijn landingspagina delen waarmee ik per maand zo’n 10.000 euro verdien.

Ook zal ik je uitleggen hoe ik de landingspagina heb gemaakt, wat de elementen van deze landingspagina zijn en waar jij op moet letten bij het maken van een landingspagina.

Hieronder zie je hoe mijn succesvolle landingspagina er uit ziet:

Landingspagina voorbeeld:

landingspagina voorbeeld
Landingspagina voor de Affiliate Marketing Revolutie.

Dit is de landingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie.

Zoals je ziet is er eigenlijk niks speciaals aan, maar toch genereert deze pagina zo’n 50 leads per dag (geheel gratis) en verdien ik er zo’n 10.000 euro per maand mee en groeit dit elke maand.

Hoe komt dat?

Wat maakt deze landingspagina zo succesvol?

Ten eerste draait het natuurlijk om de bezoekers die deze landingspagina bezoeken.

Doordat ik affiliate marketing toepas, en het product wat gepromoot word en hier aan gekoppeld is al zo’n drie jaar bestaat, promoten dagelijks honderden affiliates mijn product, en sturen zij dus constant bezoekers naar deze pagina.

Hierdoor is deze landingspagina een echte ‘lead magnet’ en verzamel ik momenteel zo’n 50 leads per dag met deze pagina. Let op, dat zijn dus ongeveer 1500 leads per maand, gratis!

Maar het draait natuurlijk niet alleen om de traffic, een landingspagina die niet goed in elkaar zit, zal niet veel leads of verkopen realiseren.

Geloof me, ik heb enorm veel getest met landingspagina’s, en ook enorm veel templates en layouts uitgeprobeerd. Toch zijn ze allemaal niet zo succesvol geweest als de landingspagina uit het voorbeeld hierboven.

De reden hiervoor is omdat het niet op een landingspagina lijkt; op het eerste gezicht lijkt het meer op een artikel en daardoor willen mensen meer weten.

Informatieve landingspgina

De landingspagina uit het voorbeeld hierboven geeft al informatie weg.

Er staat best wat tekst in, en in de tekst wordt verteld dat een “24-jarige MBO’er geld verdiend op het internet”, en dat “iedereen dit kan doen”. Hoe dit kan, wordt uitgelegd op de volgende pagina.

Mensen die het verhaal interessant vinden en meer willen lezen, klikken op de rode call to action button, en vullen vervolgens hun naam en e-mailadres in. Hierna gaan ze naar de volgende pagina en lezen ze mijn hele verhaal.

Bezoekers zijn engaged en willen meer weten.

Dat is ook het ‘geheim’ van deze landingspagina. Maak mensen zó nieuwsgierig dat ze wel naar de volgende pagina willen gaan.

Wanneer je dan op de volgende pagina je belofte nakomt, en verder gaat dan waar je gebleven bent, dan zit je goed.

Hoe heb ik de landingspagina gemaakt?

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten hoe ik deze landingspagina hebt gemaakt.

Misschien denk je dat je er heel technisch voor hoeft te zijn, maar dat is helemaal niet zo. Een landingspagina maken hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn.

Deze landingspagina heb ik gemaakt met LeadPages.

Dankzij LeadPages kun je in minder dan vijf minuten prachtige landingspagina’s maken, en hoef je er geen regel technische code voor aan te raken. Super simpel en snel!

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *