Hoeveel commissie geef je aan een affiliate?

Veel mensen zijn bang om teveel commissie aan een affiliate te geven. Daarom geven veel mensen vaak niet meer dan de helft aan commissie; terwijl het beter is om dit wel te doen.

Hoe meer commissie je geeft, hoe meer affiliates je product gaan promoten, en hoe beter ze hun best gaan doen om jouw product GOED te gaan promoten.

Geef altijd meer dan de helft van het verkoopbedrag

Hoe hoger de commissie, hoe beter.

Daarnaast is het in PayPro ook goed voor je PayPro score, waardoor je product hoger in het Affiliate Campagne overzicht komt te staan, en waardoor je dus ook weer meer affiliates aantrekt, dus ook weer meer inkomsten.

Heeft je product bijvoorbeeld de prijs van 100,- euro; geef dan 60,- euro commissie (of zelfs nog meer) aan de affiliate (60% van het totaalbedrag).

Laat zien dat je affiliates serieus neemt.

Bekijk het zo: wanneer er een verkoop via een affiliate heeft plaatsgevonden, is dat een verkoop die je normaal gesproken (zeer waarschijnlijk) niet had gerealiseerd.

En wanneer je al je klanten op een mailinglijst verzameld, is de kans groot dat ze ook een tweede keer van jou kopen, maar dan zonder tussenkomst van affiliate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *