Je kunt alles wat je wilt, als je maar graag genoeg wilt én het probeert

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Ik krijg regelmatig mails van mensen die al binnen een uur nadat ze met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag zijn gegaan, waarin ze me vertellen dat zij “dit niet kunnen”.

Deze mensen geven op nog voordat ze het geprobeerd hebben, en dan is het inderdaad vrij logisch dat ze geen succes gaan halen.

Ze proberen het niet.

Toen ik pas met affiliate marketing begon kon ik ook nog niks met affiliate marketing. Ik wist wat het was, en besloot het te gaan proberen.

Ik wilde namelijk zó graag succes hebben op het internet, en het leek me geweldig om gewoon vanuit thuis geld te verdienen. Om nooit voor een baas te hoeven werken leek me echt ’the next level’.

Drie maanden werken voor 1,- euro

Het is ondertussen al bij veel mensen bekend dat ik er ongeveer drie maanden over heb gedaan voordat ik mijn eerste euro had binnengehaald.

Drie maanden werken, voor één euro.

Dat is “gekkenwerk”, zei iedereen.

Maar ik niet.

Ik wist namelijk dat als ik die één euro kon verdienen, ik ook 10,- euro, 100,- euro, 1000,- euro en nog veel meer kon verdienen. Er zit geen limiet op het internet.

Stel dat ik binnen twee weken gestopt zou zijn, en had gedacht “dat ik dit toch niet zou kunnen”, of dat het “überhaupt niet kan”. Dan had ik nu voor een baas gewerkt en zou ik niet de vrijheid hebben die ik vandaag de dag heb.

Ik denk dat als jij iets graag genoeg wilt, en je bereid bent om nieuwe dingen te gaan leren en gaan toepassen, dat je dan alles kan.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Van leerling naar leraar

Pakweg acht jaar geleden wist ik nog niks van affiliate marketing.

Nu heb ik één van de best verkochte digitale producten van de Benelux, en leer ik zelf andere mensen geld verdienen met affiliate marketing.

Waar een wil is, is een weg.

Maar JIJ moet het doen. En JIJ moet het graag genoeg willen.

Zo graag dat je niet binnen een week gaat opgeven als je iets niet snapt, of als iets tegenzit.

Ik weet zeker dat succes 100% afhankelijk is van jouw mindset.

Zoveel mensen beginnen. Zoveel mensen hebben een droom – want anders zouden ze zich niet aanmelden, maar zo weinig mensen doen er wat mee.

Na een week krijg je dan een mail met “dat dit niks voor hun is”, of dat “zij dit niet kunnen”.

Nope, dan is dit niet voor jou.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Verander je mindset

Dit is voor mensen die écht willen en bereid zijn hun mindset willen te veranderen. Voor mensen die persoonlijk willen groeien en zelf naar een ander level willen gaan.

Toen ik 5-6 jaar geleden begon met affiliate marketing was ik ook een totaal ander persoon dan dat ik vandaag de dag ben.

Ik ben zelf ook veranderd.

Om dingen te bereiken die je nog nooit bereikt hebt, moet je bereid zijn om dingen te doen die je nog nooit gedaan hebt.

Zomaar een hersenspinsel :-).

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *