Hoe mijn websites voor mij werken, ook al ben ik er niet!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Zoals ik al vaker heb gezegd werken mijn websites dag en nacht voor mij. Dat betekent dat ik geld verdien, terwijl ik er op dát moment niks voor hoef te doen. Ik krijg tenslotte constant gratis bezoekers uit Google, en dat gaat dag en nacht door.

Google (en het internet in het algemeen) gaat nooit op vakantie, slaapt nooit en is nooit ziek.

De ideale werknemer ;-).

En omdat ik mijn websites zó heb opgezet dat alles automatisch verloopt, hoef ik naast het opzetten van de website en het plaatsen van nieuwe content, niks meer te doen.

Automagiseren

Mijn websites werken dus vóór mij, in plaats van andersom.

In de onderstaande video laat ik je zien hoe ik constant nieuwe content op mijn website laat verschijnen, en hoe mijn websites daarmee continu worden voorzien van nieuwe content.

Hierdoor verschijnen mijn websites telkens hoger in Google, scoor ik op nieuwe en meer zoektermen, krijg ik meer bezoekers naar mijn websites en verdien ik dus meer geld.

Check de video:

Door je content van te voren in te plannen kun je de content automatisch laten publiceren. Zo kun je de content dus inplannen en hoef je er daarna niks meer voor te doen.

De content zal dan automatisch op de door jouw aangewezen dag online komen.

Hierdoor kun je content dus weken, maanden of zelfs jaren van te voren inplannen, en heb je in principe geen omkijken meer naar je website(s).

Dit is een ideale manier om een passief inkomen op te bouwen.

Je plant de content tenslotte één keer in, en de content wordt automatisch geplaatst.

Oh ja, het artikel wat je nu aan het lezen bent, heb ik ook een paar weken van te voren al ingeplant ;-).

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe jij ook geld kunt verdienen met deze methode

Om je op weg te helpen om ook geld te verdienen op het internet, heb ik een complete videotraining gemaakt waarin ik exact onthul hoe ik geld verdien met mijn websites.

En nog belangrijker: hoe jij dit ook kunt doen.

Je hebt geen technische kennis of (voor)opleiding nodig en je kunt gelijk van start!

Klik hier om meer over mijn methode te lezen en zelf ook te beginnen met geld verdienen >>

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *