Geld verdienen met je PC? Ga aan de slag met mijn 10K p/m methode!

geld verdienen pc

Geld verdienen met de PC is iets waar veel mensen dagelijks naar op zoek zijn.

Het klinkt natuurlijk ook wel vet, en je hebt er ongetwijfeld ook wel eens verhalen over gehoord: mensen die met alleen maar hun PC (of laptop) geld verdienen met het internet.

Voor veel mensen is het dan ook de normaalste zaak van de wereld, maar voor veel mensen is het onbegrijpelijk en lijkt het een sprookje.

Dat is het niet.

Ik ben Jacko Meijaard, 26 jaar en op deze pagina zal ik je mijn methode om 10.000 euro per maand vanachter mijn PC te verdienen uitleggen.  Je hebt geen technische kennis nodig en kunt gelijk van start.

Geen diploma en meer inkomen dan HBO’ers

Voordat ik je ga vertellen hoe ik vanachter mijn PC geld verdien, zal ik je eerst een stukje over mijzelf vertellen.

Ik ben dus Jacko Meijaard, 26 jaar oud en ik verdien mijn geld op het internet. Dit doe ik inmiddels al zo’n zeven jaar.

Ik heb geen hogere school diploma en ben – wat ze noemen – een schoolverlater. Ik ben niet buitengewoon slim en ben niet speciaal – in geen enkel opzicht.

Wat ik wel had is de drang naar succes. De drang om geld te verdienen op het internet. Het leek me geweldig om via het internet geld te verdienen en om zo vrij als een vogel te kunnen zijn. Om nooit voor een baas te hoeven werken en niet in de file te hoeven staan.

Kortom: om zelf te bepalen hoe mijn dag er uit ziet en vrij te zijn.

Hierdoor ben ik op internet gaan zoeken naar methoden om geld te verdienen op het internet, en kwam ik op affiliate marketing terecht.

Geld verdienen met affiliate marketing

Laat me je even vertellen wat affiliate marketing is.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie.

Je hoeft zelf dus geen producten te hebben. Dit klonk mij als muziek in de oren, want dit betekent geen klantenservice, geen producten op de post te doen en geen allerlei bijzaken. Gewoon promoten, commissie binnenhalen en dus geld verdienen.

Dit heeft enorm veel mogelijkheden natuurlijk, want dit betekent dat je niet locatie gebonden bent.

En dat is ook het mooie van affiliate marketing: het enige wat je nodig hebt is een PC (of laptop) en een internet verbinding. Als je dat hebt, kun je al aan de slag.

Voorbeeld van hoe affiliate marketing werkt

Ik zal je even uitleggen hoe affiliate marketing precies werkt aan de hand van een voorbeeld.

Ik begon met het opzetten van een iPhone vergelijkingswebsite.

Op deze website vond je de goedkoopste iPhone prijzen. Doordat ik regelmatig nieuwe artikelen op deze website plaatste, ging ik op den duur hoog in Google scoren, en kreeg ik dus bezoekers die zochten op van alles wat met de iPhone kopen te maken had.

Op mijn website vergeleek ik de verschillende iPhone prijzen (via automatische tools) en stuurde ik mensen via mijn affiliate link naar de websites van bijvoorbeeld KPN.nl en T-Mobile.nl.

Als mensen dan via mijn affiliate link binnen 100 dagen een toestel bij de shops kochten, kreeg ik daar dan zo’n 30,- euro commissie over.

Niet mega veel, maar als je vijf verkopen per dag deed, was dat toch al gauw 150 euro!

Passief inkomen met affiliate marketing opbouwen

Door aan de slag te gaan met affiliate marketing kun je op deze manier een mooi passief inkomen opbouwen.

Stel dat je met je eerste website zo’n 500,- euro per maand verdiend, wat niet mega veel is, dan kun je natuurlijk makkelijk een tweede site maken waar je precies hetzelfde op doet.

Als je hier dan een poosje mee bezig bent, kun je makkelijk tien sites opzetten waar je zo’n 500-1000,- euro per maand per website mee verdiend.

Op deze manier kun je een flink passief inkomen opzetten. Je sites draaien namelijk, en je hoeft ze eigenlijk alleen maar te onderhouden en op te schalen.

Geld verdienen met je PC is voor iedereen mogelijk

Zoals je leest is geld verdienen met je PC niet moeilijk, en is het voor iedereen mogelijk.

Maar net als bij alles geldt ook hier: je moet het maar net doen, en je moet actie ondernemen.

Deze tekst lezen is niet genoeg, je moet ook daadwerkelijk iets met de informatie doen, en de informatie in actie omzetten.

Om je op weg te helpen heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt, waarin ik je precies laat zien hoe ik van A tot Z een winstgevende affiliate website opbouw.

Je hebt er geen technische kennis voor nodig, en je kunt direct aan de slag.

Klik hier om meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie te lezen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *