Geld lenen hoeft niet: Hoe jij zelf een inkomen van 10K p/m gaat verdienen

Gemiddelde leestijd: 40 minuten
geld lenen

Geld lenen is één van de meest gezochte zoekopdrachten in Google.

Maandelijks zijn er meer dan 30.000 mensen op zoek naar informatie over geld lenen. Waarschijnlijk hebben deze mensen geld nodig, en ben jij er één van. Anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

En dat jij geld nodig hebt, en dus geld wilt lenen, is zonde.

Dankzij de komst van het internet hoeft namelijk niemand meer geld te lenen. Iedereen kan zelf aan geld komen, zonder daar geld voor te hoeven lenen.

Inhoudsopgave

Dat is dan ook wat ik je op deze pagina ga vertellen: waarom jij niet verder hoeft te zoeken naar bedrijven die jou geld willen uitlenen, maar hoe jij volledig zelf al deze maand geld kunt verdienen, zonder het hoeven terug te betalen.

Het is niet moeilijk, en iedereen kan het doen. Het enige wat je nodig hebt is het vertrouwen in jezelf, en de drang naar succes. Je gaat geen geld verdienen met één simpele druk op de knop, maar je hoeft er ook je huis niet voor uit.

Laten we beginnen!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wie ben ik om je te vertellen waarom je geen geld moet lenen?

Voordat ik verder ga wil ik je eerst vertellen wie ik ben, en waarom ik de persoon ben die tegen jou zegt dat je geen geld moet gaan lenen.

Ik ben Jacko Meijaard, midden in de twintig en ik verdien gemiddeld 10.000 euro per maand via de methode die ik je hieronder uit ga leggen.

Ik heb geen diploma’s, ben niet mega slim en leraren zeiden dat er niks van me terecht zou komen.

Tot mijn achttiende heb ik me eigenlijk nooit bezig gehouden met wat ik later (als ik groot was) zou willen worden, en leefde altijd een beetje van dag tot dag. Eigenlijk had ik verwacht dat ik een mega grote uitvinding zou doen, zoals het volgende Facebook, maar toen duidelijk werd dat dat ‘m niet ging worden, besloot ik het roer om te gooien en mezelf te verdiepen in manieren om zelf geld te verdienen.

Het leek me vreselijk om voor een baas te werken; ik hou namelijk van vrijheid, en wil zelf bepalen waar en wanneer ik werk, en wanneer ik wel of niet op vakantie kan. Daarnaast zou ik daar nooit echt rijk mee worden. Kortom: voor een baas werken was geen optie.

Hierdoor kwam ik terecht op affiliate marketing. Wat dit is, zal ik je later vertellen. Je weet nu wie ik ben. Ik wil je nu vertellen waarom je nooit, maar dan ook echt nooit, geld moet gaan lenen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Waarom je nooit geld moet gaan lenen

Geld lenen is nooit verstandig.

Stel, je wilt 5000,- euro lenen. Je betaald daar dan gemiddeld 5% rente over, wat in euro’s neerkomt op 250,- euro.

Je ‘koopt’ dus 5000,- euro voor 5250,- euro. Dat is een verlies van 250,- euro.

Vertel me: als ik tegen jou zeg dat je van mij 500,- euro kunt krijgen, maar dat ik daarvoor dan later 525,- euro voor terug zou willen hebben… zou je dat dan doen? Ik denk het niet.

Als je geld leent, heb je verlies. Het meest domme wat je kunt doen.

En dan hebben we het nog niet eens op de risico’s die er bij komen kijken.

 • Je maximale hypotheek bedrag wordt lager
 • Je staat geregistreerd bij het BKR
 • Je krijgt er weer extra maandlasten van

Kortom: geld lenen werkt alleen maar nadelig.

Ook niet voor een klein bedrag

Ga ook geen geld lenen voor een klein bedrag. Ook al is het maar 100,- euro. Je betaald uiteindelijk altijd meer voor de 100,- euro dan dat je geleend hebt.

geld lenen is slecht

Er zijn zat andere manieren om aan die 100,- euro te komen, waaronder een paar oude spullen verkopen.

Of een andere manier, die ik je straks ga vertellen.

Maar ik heb geen inkomen: hoe kom ik aan geld?

Goed, je denkt nu waarschijnlijk “allemaal leuk en aardig Jacko, maar ik heb geen inkomen en ik heb geld nodig. Hoe kom ik aan geld?”

Mijn methode om zo’n 10.000 euro per maand (vanuit huis) te verdienen zal ik je straks vertellen, maar eerst is het belangrijk dat je in de juiste mindset komt. Dat je zelf ook begrijpt dat geld lenen niet de oplossing is voor jouw probleem.

Geld lenen is het domste wat je kunt doen

Als jij geld nodig hebt, en geld wilt lenen, dan is de kans groot dat jij een structureel probleem hebt: een geldprobleem.

Waarschijnlijk heb je elke maand maar net genoeg geld, of kom je geld tekort. Door geld te lenen gaat dit probleem niet opgelost worden.

Geld lenen is dan ook écht het domste wat je kunt doen. Je lost er namelijk niks mee op en creëert alleen maar meer problemen.

Zeg dus nu hardop mij na: geld lenen is het domste wat ik kan doen.

Kijk in de spiegel en zeg het nogmaals.

Zeg het écht hardop: geld lenen is NIET de oplossing.

De oplossing voor jouw geldproblemen zal ik je nu hieronder vertellen. Beloof me dat je er wat mee gaat doen, want de informatie lezen is één ding; actie ondernemen is waar het uiteindelijk om draait.

Hoe jij zelf voor een vorstelijk inkomen kunt zorgen

We zijn nu op het punt aangekomen waarin ik je ga vertellen hoe je – zonder geld te hoeven lenen – voor een mooi, stabiel en vooral vorstelijk inkomen kunt zorgen.

Ik ga niet tegen je liegen en zeggen dat het allemaal vanzelf zal gaan, of dat je er niks voor hoeft te doen, want dat zou natuurlijk niet gaan. Uiteraard moet je er wel wat voor doen, maar heb je een uurtje per dag, dan heb je al genoeg om dit op te gaan bouwen.

Het enige wat jij nodig hebt zijn:

 • Een laptop/computer
 • Een internetverbinding
 • Geduld
 • De wil om succes te hebben en dus NIET snel op te gaan geven

Toen ik hier zo’n zes jaar geleden mee begon heb ik er ongeveer drie maanden over gedaan om mijn eerste euro te verdienen. Ja, je leest het goed.

En als je dit nog steeds leest, weet ik zeker dat je geïnteresseerd bent en ik je niet heb weggejaagd.

Dat is maar goed ook. Want toen ik eenmaal zag dat ik die ene euro had verdiend, wist ik dat ik ook 10,- euro kon verdienen, en ook 100,- euro, en ook 1000,- euro, en ook – zoals nu – ruim 10.000 euro per maand.

Zelf je inkomen bepalen met affiliate marketing

Ik verdien mijn geld met affiliate marketing.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten promoot, in ruil voor commissie.

Besef goed dat affiliate marketing geen pyramidespel of iets dergelijks is. Grote bedrijven als T-Mobile en KPN (en zelfs Apple) passen affiliate marketing toe.

Je kunt zelf kiezen welk product je promoot, en wanneer je dit succesvol doet (dus iemand koopt via jouw affiliate link, hier kom ik later nog op terug), dan krijg jij hier commissie over.

Op de meeste producten die ik promoot zit ongeveer 30,- euro commissie. Dat is niet gek veel, maar als je tien verkopen per dag doet, is dat dus al 300,- euro commissie.

En het mooie hiervan: je hoeft zelf niet aan klantenservice te doen, of de producten op de post te doen. Sterker nog; de koper weet waarschijnlijk niet eens dat jij er – als affiliate – tussenzit.

Omdat het hele systeem geautomatiseerd is kun je enorm opschalen.

Stel dat jij met één website zo’n 500,- euro per maand doet. Dan hoef ik jou niet te vertellen dat als je tien van dit soort sites bouwt, je 5000,- euro per maand doet.

The sky is the limit :-).

Hoe affiliate marketing werkt

Laat me je uitleggen hoe affiliate marketing werkt.

Stel: ik heb een website over de iPhone.

Op deze website blog ik over de iPhone, en laat ik aan de hand van handige tabellen zien waar mensen het goedkoopst een iPhone kunnen kopen, met affiliate link naar bijvoorbeeld T-Mobile op KPN.nl.

Via Google krijg ik bezoekers naar mijn website, en een gedeelte van de bezoekers klikt op één van mijn affiliate links naar bijvoorbeeld KPN.nl.

Wanneer er vervolgens iemand binnen 100 dagen een toestel of abonnement koopt bij KPN.nl, krijg ik hier ongeveer 30,- euro commissie over.

Ik krijg automatisch een mailtje als ik een verkoop heb gerealiseerd, en ik hoef er verder niks voor te doen.

Affiliate netwerken

Hoe dit dan volledig automatisch kan gaan? Dankzij affiliate netwerken.

Deze affiliate netwerken zorgen voor mijn unieke affiliate link, en zorgen er voor dat het ‘systeem’ weet dat de verkoop via mijn website heeft plaatsgevonden, en dat ik dus de commissie verdien.

De affiliate link bevat een uniek stukje code, welke wordt opgeslagen en onthouden, en zorgt ervoor – zonder al te veel in technisch detail te treden – dat de verkoop wordt gemeten.

Er zijn verschillende affiliate netwerken, maar de bekendste zijn:

Bij deze affiliate netwerken kun je jezelf als affiliate gratis aanmelden.

Elk affiliate netwerk heeft weer unieke campagnes (bedrijven/producten) die je kunt gaan promoten.

Op PayPro vind je met name digitale producten, zoals ebooks en videotrainingen (hoge commissie), en op bijvoorbeeld Zanox of Daisycon vind je bedrijven als KPN en T-Mobile.

De affiliate netwerken zorgen voor je affiliate link en zorgen er voor dat je de commissie krijgt die je hebt verdiend.

Ik raad aan om in het begin jezelf aan te melden met maar één affiliate netwerk; om zo je focus te houden. Ga niet van het ene naar het andere, doe dat pas wanneer je daadwerkelijk geld aan het verdienen bent, en het grotere principe snapt.

Welk product wil je gaan promoten?

Het begint allemaal met het eerste product wat je wilt gaan promoten.

In dit artikel gaan we aan de slag met PayPro; dit is namelijk het makkelijkste affiliate netwerk om te beginnen.

Ga nu naar de website van PayPro, en ga in het menu naar het affiliate campagne overzicht. Hier vind je namelijk de producten die je kunt gaan promoten.

Zoals eerder gezegd vind je in PayPro vooral digitale producten, zoals bijvoorbeeld ebooks en videotrainingen. Informatieproducten dus.

Welk product je gaat promoten moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar hier wat tips.

 • Kies een product wat bij jouw interesses past
 • Kies een product met een redelijk hoge PayPro score, maar niet al te hoog (veel concurrentie)
 • Het beste kun je een product kiezen met een PayPro score tussen de 100 en 150 PayPro score

Er bestaat niet zoiets als het ‘perfecte product’ om te promoten, dus blijf niet te lang in deze fase.

Kies een product uit waar je zelf ook een beetje feeling mee hebt, en pak je unieke affiliate link (die krijg je door op het product in het campagne overzicht te klikken).

Niche website maken

Nu je gekozen hebt welk product je wilt gaan promoten, is het tijd voor de volgende stap.

Eerst wil ik je duidelijk maken wat nou eigenlijk de bedoeling is, en wat we gaan doen.

Wat we namelijk gaan doen is een niche site maken. Een site over het onderwerp van het product wat je promoot.

Mensen zoeken straks op Google naar informatie over het onderwerp van je site, komen hierdoor op je site terecht, jij geeft ze relevante informatie (waar ze naar op zoek zijn) en verwijst ze vervolgens door naar het product wat je promoot.

Hierdoor ga je straks een constante stroom aan relevante, waardevolle bezoekers naar je website krijgen. Dag en nacht. Dus ook in je slaap ga je straks website bezoekers krijgen, en dus ook geld verdienen.

Dat is een stuk leuker dan geld lenen toch ;-).

Voorbeeld van een winstgevende affiliate site

Voor het gemak zal ik je een voorbeeld laten zien van een winstgevende affiliate website, en hoe ik dus affiliate marketing toepas om geld te verdienen.

Check de video hieronder.

Deze website brengt mij maandelijks geld op, en groeit elke maand. Simpelweg omdat ik de site laat groeien door nieuwe content (hier kom ik straks nog op terug) toe te voegen, krijg ik elke maand meer bezoekers en verdien ik dus meer geld.

Hierdoor bepaal je dus eigenlijk zelf hoeveel geld je gaat verdienen.

Hoe meer winstgevende websites, en hoe groter je websites, hoe meer geld je ook weer gaat verdienen.

Er is niemand die tegen je zegt dat je niet meer sites mag hebben, of iemand die zegt dat je niet meer geld mag verdienen met een website. Jij bepaald dat helemaal zelf.

Domeinnaam kiezen en hosting registreren

Goed, terug naar de uitleg.

Je weet nu dus wat we gaan doen, en wat de bedoeling is. Nu gaan we deze informatie in de praktijk brengen.

In principe ben je al een heel eind, want als je al een product om te promoten hebt uitgekozen, is het lopende band werk. We beginnen met het kiezen van een domeinnaam en een bijbehorende webhosting.

Je eerste site moet toch bereikbaar zijn ;-).

De domeinnaam is het webadres van je website, dus bijvoorbeeld ‘internetsuccesgids.nl’.

Maar hoe kom je aan een goede domeinnaam voor jouw eerste website? Wat is een goede domeinnaam en waar moet je op letten?

Je domeinnaam kiezen: wat is een goede domeinnaam?

Een goede domeinnaam straalt autoriteit uit. Ik heb bijvoorbeeld een affiliate website met de domein fitplek.nl. Deze domeinnaam geeft direct aan dat het gaat om een website over gezondheid, dieet, sporten en alles wat er mee te maken heeft. Ook is fitplek.nl makkelijk te onthouden én is deze lekker kort.

Bij het kiezen van een domeinnaam zijn de volgende dingen belangrijk:

 • Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van het product wat je promoot
 • Je domeinnaam is kort
 • Je domeinnaam is makkelijk te onthouden
 • Je domeinnaam straalt autoriteit uit

Wat je kan helpen bij het bedenken van je domeinnaam is door twee woorden bij elkaar te mixen, zoals ik ook bij fitplek.nl heb gedaan. De woorden ‘fit’ en ‘plek’.

Kies een domeinnaam die lekker klinkt en ook een autoriteit status heeft.

Denk er niet al te lang over na, want veel mensen blijven ‘hangen’ in het kiezen van de domeinnaam – en dat is zonde, want uiteindelijk draait het er om dat je actie onderneemt.

Hosting met je domein

Wanneer je je domeinnaam hebt uitgekozen, kun je hier ook een hosting bij aanschaffen.

Je hosting is eigenlijk de ‘harde schijf’ van je website; hier komt je website op te staan, en zorgt er voor dat mensen je website kunnen bezoeken en dat er daadwerkelijk wat te zien is op je hosting.

Ik raad aan om je domeinnaam en webhosting bij Neostrada aan te schaffen.

Hier krijg je na het invullen van je gewenste domeinnaam ook de keuze om een webhosting er bij te doen. Voor een tientje per jaar ben je al klaar en heb je een goede, snelle en betrouwbare webhosting. Je kunt gewoon kiezen voor het goedkoopste pakket. Wanneer je veel bezoekers gaat krijgen en meerdere sites (assets) gaat bouwen, kun je altijd uitbreiden.

WordPress installeren om je website te kunnen beheren

Goed, wanneer je een domeinnaam en webhosting hebt, is het tijd om hier iets mee te gaan doen.

Ik ga je in dit artikel niet een exact stappenplan van de technische zaken geven; hier kun je veel beter op Google voor gaan zoeken; daar vind je de stappenplannen en gidsen die je nodig hebt. Wat ik je hier ga vertellen is wat je moet doen, en je het groter geheel geven: waarom je het moet doen en hoe je er geld mee kunt gaan verdienen, zodat je geen geld meer hoeft te lenen.

Ben je niet bereid om zelf wat informatie op te zoeken, dan is dit wellicht niet voor jou, en kun je maar beter wegklikken.

Anyway, ik dwaal af. WordPress installeren dus.

Wat is WordPress?

Laat me je erst even uitleggen wat WordPress precies is.

WordPress is een CMS, een Content Management System, waarmee je zelf een website kunt maken en eenvoudig kunt onderhouden. Mijn website(s) draait ook op WordPress, zelfs Internet Succes Gids.nl draait hier op.

Sterker nog, WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om sites mee te bouwen.

Super simpel, en ook nog eens gratis ook.

Met WordPress kun je eenvoudig blog artikelen toevoegen, waar we later in dit artikel nog op terug gaan komen.

Installeer WordPress via je webhosting

Als je een domeinnaam + webhosting hebt, kun je WordPress eenvoudig via je webhosting installeren.

Neem voor het gemak even contact met de hostingpartij op, dan kunnen zij je ongetwijfeld uitleggen hoe je WordPress via hun webhosting kunt installeren.

Moeilijk is het niet, en je kunt dit écht binnen vier minuten doen.

Daarnaast is je hosting er altijd om je hiermee te helpen.

Kleed je WordPress website aan

Wanneer je WordPress hebt geïnstalleerd, ziet deze er vrij ‘basic’ uit. Dat is niet erg, want ik heb genoeg sites (assets) waar ik na de WordPress installatie niks meer qua layout aan heb veranderd.

Toch wil ik je dit stukje informatie niet onthouden.

Je kunt je WordPress design namelijk aanpassen door een ander thema te installeren.

Wanneer je inlogt in je WordPress site, en dan naar Weergave gaat, kun je zoeken naar gratis thema’s, om zo je site een andere look and feel te geven.

Dit hoeft niet, want het standaard WordPress thema werkt al heel goed, en is – mega belangrijk – lekker snel.

Heb je een site over liefde (en promoot je bijvoorbeeld een product over vrouwen versieren), dan kun je er natuurlijk wel goed aan doen om je thema aan te passen wat meer met liefde (rood) te maken heeft. Again, dit hoeft niet, maar je kunt er wel naar kijken.

De basis staat: wat zijn de volgende stappen?

Wow…

… besef je je hoe ver we al zijn?

Aan het begin van deze pagina was je nog op zoek naar informatie over geld lenen, en nu ben je bezig met het creëren van je eigen geldstromen.

Je eigen assets.

Die jou elke maand opnieuw (meer) geld opleveren.

We zijn al een heel eind.

Je weet nu:

 • Waarom je geen geld moet lenen maar juist zelf geld moet maken
 • Wat affiliate marketing is
 • Hoe je met affiliate marketing geld kunt verdienen
 • Waar je producten kunt vinden die je kunt gaan promoten
 • Wat een goede domeinnaam is voor je eerste winstgevende website
 • Hoe je WordPress kunt installeren om een website te hebben
 • Dat je het uiterlijk van je WordPress site kunt aanpassen

Als het goed is heb je nu dan ook al de eerste stappen gezet, en de basis van je eerste website opgezet.

Nu is het tijd voor de volgende stap; namelijk de basis om relevante bezoekers naar je website te krijgen.

Daar ga ik je nu meer over vertellen.

Op zoek naar relevante zoektermen

Mensen zijn continu op zoek naar informatie op het internet. Jij ook, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. Jij wilde informatie over geld lenen. En zodoende lees je nu deze pagina.

Hoe komt het dat je op deze pagina terecht bent gekomen?

Waarschijnlijk via Google.

Je bent op Google gaan zoeken naar iets wat te maken heeft met ‘geld lenen’, en zag zo dit artikel staan.

Maar hoe komt het dat je op deze pagina terecht bent gekomen, en niet op één van de duizenden andere artikelen over geld lenen?

Dat is simpel. Ik zorg er voor dat mijn websites hoog in Google staan. Dit doe ik door te bloggen.

Bloggen is het toevoegen van nieuwe artikelen. Op Internet Succes Gids.nl blog ik over geld verdienen op internet, internet marketing, zoekmachine optimalisatie, geld (in het algemeen) en alles wat er mee te maken heeft. Hierdoor vindt Google mijn site een autoriteit op het internet en scoor ik hoog in Google.

Hiervoor moet ik dus weten op welke zoektermen er zoal gezocht worden. Want, ik kan wel blog artikelen gaan schrijven over bepaalde onderwerpen, maar als er door niemand op gezocht word, heb ik er niks aan.

Ik wil dus gevonden worden op termen waar veel op gezocht word, zoals ‘geld lenen’ bijvoorbeeld (waar per maand meer dan 30.000 keer op gezocht word).

Hoe kom je aan relevante zoektermen?

Goed, hoe kom je dan aan relevante zoektermen?

Gelukkig zijn daar allerlei handige tools voor.

In de onderstaande video laat ik je drie manieren zien hoe ik simpel aan relevante zoektermen kom.

Zoals je ziet zijn er dus allerlei handige tools voor om aan relevante zoektermen te komen.

Let op: het is belangrijk dat je hier actief mee aan de slag gaat. De tools zijn gewoon gratis om te gebruiken en geven je super veel waardevolle informatie.

Door op zoek te gaan naar relevante zoektermen kun je dus voor jezelf bepalen over welke onderwerpen je kunt gaan bloggen – waarover je artikelen kunt gaan plaatsen waar mensen op zoeken – en hoe je dus geld kunt gaan verdienen – zodat je geen geld hoeft te lenen. Dát is het belangrijkste van dit artikel.

Laat me je een voorbeeld geven

Goed, stel dat we het voorbeeld van mijn affiliate FitPlek.nl aanhouden. Dit is een website over gezondheid, diëten, afvallen en alles wat er bij hoort.

Ik ga naar SEMRush.com en vul de term ‘afvallen’ in om te starten.

Nu zie ik dat er per maand zo’n 40.500 keer op het woord ‘afvallen’ word gezocht. Een goede term natuurlijk, maar moeilijk om mee te starten. Op een term als ‘afvallen’ is natuurlijk mega veel concurrentie.

Ik ga nu verder kijken en kijk naar relevante zoektermen.

Nu kom ik de term ‘afvallen zonder sporten’ tegen. Een zoekterm waar per maand 1600 keer op gezocht word. Best wat, maar een stuk minder concurrentie en dus makkelijker om op te scoren.

Natuurlijk kan ik nu nog verder kijken en zoeken naar relevante zoektermen, maar voor nu lijkt het me een goede term om een artikel over te schrijven.

Je eerste artikel toevoegen: hoe moet dat en waar moet je op letten?

Goed, je weet nu dus waar je jouw eerste artikel (bericht) over kunt gaan schrijven.

Nu gaan we het hebben over het publiceren van je eerste artikel. Waar moet je allemaal op letten? En hoe zorg je er voor dat je artikel goed is geoptimaliseerd voor Google – zodat je straks daadwerkelijk gevonden gaat worden en bezoekers gaat krijgen. En natuurlijk: geld gaat verdienen.

De beste content wint

Het belangrijkste wat je moet weten is dat de beste content wint.

Mensen zoeken op een bepaald onderwerp, en willen ‘geholpen’ worden. Ze willen het antwoord op hun vraag. Stel dat mensen in Google zoeken naar ‘afvallen zonder sporten’, dan willen ze informatie hebben over afvallen zonder te hoeven sporten.

Besef dus goed dat jij daadwerkelijk goede content moet schrijven. Content (artikelen dus) die mensen daadwerkelijk helpt met hun ‘probleem’.

Scoren in Google is eigenlijk heel makkelijk en kent maar een paar regels; één daarvan is dat de beste content wint. De artikelen die mensen het beste helpt, de beste informatie bevat zal goed in Google vindbaar zijn.

Net als dit artikel over geld lenen. Op moment van schrijven zit ik bijna aan de 4000 woorden. Hoeveel andere pagina’s over geld lenen ben je tegengekomen die zoveel woorden bevat? En dan ben ik nog niet eens aan het einde van de tekst.

Onthoud dus goed: de beste pagina’s winnen.

Schrijf voor mensen, niet voor robots

Ook belangrijk om te beseffen is dat je voor mensen schrijft, en niet voor robots.

Mensen horen wel over zoekmachine optimalisatie en denken dan dat ze per sé een bepaald aantal keer de zoekterm in de tekst moeten hebben, en gaan ‘voor robots schrijven’. Doe dat niet.

Schrijf altijd voor mensen.

Ik heb me nog nooit bezig gehouden met keyword tags en dergelijke, maar heb me gewoon gefocust op het schrijven van goede, waardevolle teksten waar mensen wat aan hebben, en ik win altijd in Google.

Gebruik deze SEO tips

Nu kan ik je hier wel alles over zoekmachine optimalisatie en hoe je artikelen moet optimaliseren voor Google gaan schrijven, maar dit artikel gaat over geld lenen, en niet over SEO.

Ik raad je dan ook aan om deze artikelen te lezen. Deze artikelen heb ik speciaal geschreven om je informatie te geven over hoe je met je website hoog in Google kunt komen.

Lees deze artikelen aandachtig en gebruik de informatie, maar besef goed dat het belangrijkste van alles is dat je goede, waardevolle artikelen schrijft waar mensen daadwerkelijk wat aan hebben!

Subtiel het product promoten

Nu vraag je jezelf af: maar hoe verdien ik dan geld met mijn website? Het ultieme doel van dit artikel, zodat je geen geld meer hoeft te lenen, maar zelf geld gaat verdienen met je website(s).

Daar wil ik het nu met je over hebben.

Ik behandel dit stukje expres pas een beetje aan het eind, want zoals hiervoor gezegd gaat het er om dat je mensen daadwerkelijk helpt met je website en artikelen.

Wanneer mensen op Google gaan zoeken, willen ze meer informatie over een bepaald onderwerp vinden.

Ze komen dan vervolgens bij jouw site en op jouw artikel terecht. Maar wat dan?

Wat ik doe is simpelweg aan het eind van het artikel verwijzen naar het product wat op de tekst slaat, en wat mensen nog beter met hun ‘probleem’ helpt.

Hieronder een voorbeeld:

affiliate marketing verdienmodel

Dit is het verdienmodel voor een pagina op de website FitPlek.nl. Deze tekst gaat over de zoekterm ’thuis fit worden’. Aan het eind van het artikel vertel ik over een videoprogramma wat de lezer kan helpen om thuis fit te worden.

In het artikel heb ik al in 1000 woorden verteld over thuis fit oefeningen, en aan het eind van het artikel vertel ik over een videoprogramma wat hier op aan slaat.

Wanneer mensen dan op de gele knop klikken en vervolgens binnen 365 dagen het Thuis in 4 Minuten programma kopen, krijg ik hier zo’n 17,- euro commissie over.

Constant nieuwe content toevoegen voor meer gratis bezoekers uit Google

Je weet nu dus hoe je relevante zoektermen kunt vinden, hoe je goed SEO-geoptimaliseerde teksten kunt schrijven en hoe je er geld mee kunt verdienen.

Zoals ik hierboven ook al aangaf is het niet genoeg om één artikel op je website te hebben, maar het is de bedoeling om een authority website op te bouwen. Een website die enorm veel informatie over de niche bevat, en die gezien wordt als een ware autoriteit.

Dit kun je doen door continu nieuwe content toe te voegen.

Hierdoor word je website op telkens meer zoektermen gevonden, kom je telkens hoger in Google, krijg je telkens meer bezoekers en verdien je telkens meer inkomsten.

Probeer dus regelmatig nieuwe content toe te voegen. Ideaal is één artikel a 1000 woorden per week.

Opschalen en meer assets maken

Wanneer je eerste website eenmaal staat, en wanneer je eenmaal door hebt hoe het ‘werkt’ (en dus ook regelmatig nieuwe content aan je website toe gaat voegen), is het de bedoeling dat je meerdere van dit soort websites (assets) gaat opzetten.

Stel dat je met één website zo’n 500,- euro per maand gaat verdienen (wat zeker mogelijk is), dan begrijp je natuurlijk wel dat je met twee van dit soort websites 1000,- euro per maand gaat verdienen.

Je herhaalt het ’trucje’ gewoon. Simple as that.

De bovenstaande afbeelding is een screenshot die ik nam toen ik op vakantie was in Malta.

Ook ik ben met niks begonnen, maar simpelweg doordat ik heb doorgezet en meerdere winstgevende assets heb, verdien ik gewoon mijn geld terwijl ik op vakantie ben.

Fundering staat

Dit is de fundering van je eerste winstgevende asset.

Je weet nu hoe je een winstgevende website op kunt zetten.

Een site die constant geld voor jou oplevert, zodat je zelf geen geld meer hoeft te lenen, maar zelf kunt gaan beginnen met geld verdienen.

Maak het jezelf niet moeilijker als dat het is.

Uiteindelijk is dit waar het om draait:

Je bepaald welk product je wilt gaan promoten > je maakt er een site om heen en promoot het product.

Meer dan dit is het niet.

Maar besef goed: zorg er voor dat je waardevol bent. Dat je waarde geeft. Dat je de bezoekers geeft waar ze naar op zoek waren.

En nog belangrijker…

… denk altijd lange termijn

Dit is niet iets waarmee je de eerste dag al geld gaat verdienen.

Ik ben ongeveer drie maanden bezig geweest om hiermee mijn eerste commissie te verdienen.

Toegegeven, ik wist toen nog niet alles wat ik hier heb neergezet. Jij weet nu meer dan ik toen wist.

Mega belangrijk is dat je in de juiste mindset komt. Dat je beseft dat je aan dingen bouwt die jou niet vandaag geld opleveren, maar de komende maanden wel. Een website die jou dag en nacht geld opbrengt en op de lange termijn voor jou blijft werken.

Kies altijd voor het succes op lange termijn. Dat is het grote succes. Wanneer je snel geld wilt verdienen kun je het beste je oude spullen verkopen. Wanneer je écht vermogend wilt worden, zul je bereid moeten zijn om op de korte termijn te investeren, om daar op de lange termijn je vruchten van te plukken.

Stappenplan om nooit meer geld te hoeven lenen

Goed, ik heb je nu in 4782 woorden vertelt waarom geld lenen niet nodig is. Nu niet, en nooit niet.

Geld lenen is slecht en kost je alleen maar geld. Je kunt beter zelf voor inkomen zorgen op de manier die ik je hierboven heb verteld.

Nu kan ik me voorstellen dat je meer wilt weten over deze methode. Dat kan natuurlijk.

Om je op weg te helpen heb ik een complete videoreeks gemaakt waarin ik alle bovenstaande stappen – en meer – voordoe.

Ik laat je precies zien hoe ik een winstgevende website opzet. Je ziet gewoon mijn beeldscherm, en ik doe alles voor.

Ook kom je in afgeschermd gedeelte met bijna 3000 leden die allemaal hetzelfde doel als jou hebben: geld verdienen in plaats van geld te hoeven lenen.

Klik hier om meer te lezen over deze revolutionaire manier van geld verdienen >>

Ik wens je het allerbeste!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Geld lenen hoeft niet: Hoe jij zelf een inkomen van 10K p/m gaat verdienen

 1. Geld lenen is erg duur. Laatst was ik op bezoek om wat advies te geven over een lopende lening. Het kwam hierop neer dat er keurig was betaald zes jaar lang €120,00 per maand en er slechts €2200,00 was afgelost op het doorlopend krediet. Door de lage maandlasten en de hoge rente los je bijna niets af.

  Het motto: Geld lenen lost niets op en brengt je in grote financiële problemen.

  Neem actie en ga vandaag nog geld verdienen met een eigen website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *