Tradetracker: 5 Gouden Tips om te beginnen met geld verdienen!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
tradetracker logo

Tradetracker is één van de bekendste affiliate programma’s die op de markt is, maar toch zie ik dat er eigenlijk maar weinig op het internet over is geschreven. 

Vandaar dat het me handig (en leuk) leuk om een artikel over Tradetracker te schrijven – en dat artikel ben je dan ook nu aan het lezen.

Want, wat is Tradetracker nou eigenlijk, hoe onderscheid het zich van andere affiliate programma’s, en hoe kun je er geld mee verdienen?

Laten we bij het begin beginnen.

Inhoudsopgave

Meld je NU GRATIS aan bij Tradetracker!

Wat is Tradetracker?

Tradetracker is een performance marketing programma.

In andere woorden uitgelegd: met Tradetracker kun je affiliate marketing inzetten of toepassen.

Stel dat je een bedrijf hebt, en je producten via het internet verkoopt. Dan kun je jezelf bij Tradetracker aanmelden, zodat anderen jouw product/dienst kunnen promoten.

Als affiliate zijnde kun je via Tradetracker dan weer bedrijven, producten en diensten vinden die je kunt promoten en wanneer je dat succesvol doet, krijg je hier commissie over.

Waarom Tradetracker?

Naast Tradetracker zijn er natuurlijk genoeg andere performance marketing bedrijven zoals bijvoorbeeld Daisycon. Waarom zou je voor Tradetracker kiezen?

Tradetracker bestaat al meer dan tien jaar en heeft zich inmiddels al meer dan bewezen een betrouwbare partner te zijn. Daarnaast loopt Tradetracker enorm voorop wat de software betreft.

Zo komt Tradetracker regelmatig met nieuwe technieken om de beste resultaten te krijgen.

Ook krijg je bij Tradetracker snelle klantenservice, en wordt er transparant gewerkt, wat bij veel andere (en dan met name Amerikaanse) affiliate netwerken niet het geval is. 

Welke bedrijven en producten kun je bij Tradetracker promoten?

Het leuke van Tradetrcker is dat ze een enorm aanbod van bedrijven en producten hebben om te promoten. 

Hun aanbod is dan ook behoorlijk groot, en bestaat uit onder andere telecomaanbieders, hosting bedrijven, webshops, spaarprogramma’s en nog veel meer.

Via het Tradetracker Dashboard kun je eenvoudig naar de verschillende categorieën navigeren van producten en diensten die je kunt promoten.

Je unieke affiliate link

Wanneer je producten of diensten bij Tradetracker gaat promoten, krijg je hiervoor je eigen unieke affiliate link. 

Met deze link kun je dan bezoekers doorsturen naar het product/dienst welke je promoot. Koopt iemand dan vervolgens het product wat je promoot, dan ‘weet’ het Tradetracker systeem dit, en krijg jij hiervan de commissie.

Je krijgt dan een mailtje van Tradetracker en ziet de transactie in je Dashboard staan.

Tips om met Tradetracker geld te verdienen

Nu je weet wat Tradetracker is, zal ik je een vijftal tips geven om geld te gaan verdienen met affiliate marketing.

#1: Promoot producten/diensten waar je zelf ook wat vanaf weet

Wanneer je pas begint met affiliate marketing, dan is het verstandig om een product te kiezen waar je zelf ook wat kennis van hebt. 

Stel dat jij een grote interesse in laptops hebt, dan doe je er goed aan om een webshop over laptops te promoten. Je kunt zelf al veel van de laptops vertellen, weet welke goed zijn en waar de koper op moet letten.

Doordat je zelf ook wat ‘feeling’ met het product hebt, ben je er ook graag mee bezig, en hoef je je niet nog helemaal in het product te verdiepen.

#2: Weet dat een product/dienst goed converteert

Het zou enorm zonde zijn dat je een product promoot, maar wat simpelweg gewoon niet goed verkoopt.

Voordat je dus een product (of dienst) uitkiest om te gaan promoten, doe je er goed aan om er achter te komen of dit product nog wel online is en daadwerkelijk verkocht word, en of het goed converteert.

Het beste kun je hiervoor even contact met de klantenservice van Tradetracker (of een ander affiliate netwerk) opnemen; wellicht geven ze je wel tips of alternatieven om te promoten.

#3: Bouw een website om het product wat je promoot heen

Een goede manier om geld te verdienen met affiliate marketing is door een website op te zetten waarop je dit product promoot.

Stel, jij gaat Neostrada (een hostingpartij) promoten. Wat je dan kunt doen is een website over hosting opzetten. Op deze website plaats je artikelen met daarin informatie waar je op moet letten als je een hosting gaat aanschaffen, wat goede hostingpartijen zijn enzovoorts.

Onderin je artikelen vertel je waarom Neostrada de beste hosting is, en plaats je jouw affiliate link.

Wanneer zo’n site goed gaat ranken in Google krijg je dagelijks gratis relevante bezoekers naar je website en verdien je dus op de passieve manier geld.

Dit principe leg ik ook in de Affiliate Marketing Revolutie uit.

#4: Denk altijd lange termijn visie

Wanneer mensen met affiliate marketing beginnen, denken ze vaak dat ze hier morgen al miljonair mee gaan worden. Zo werkt het natuurlijk niet.

Affiliate marketing is lange termijn denken; zoals alles wat met een business opbouwen heeft.

Wanneer je een website om het product wat je promoot heen gaat bouwen, duurt het een paar maanden voordat je constante gratis bezoekers naar je website gaat krijgen. Wanneer je website eenmaal hoog in Google gaat scoren, en je dus relevante bezoekers krijgt, is het wel een website wat continu geld voor jou oplevert.

#5: Geef niet op. Nooit niet.

Geef niet op als je na de eerste week nog geen geld hebt verdiend.

Ik heb er ongeveer drie maanden over gedaan voordat ik mijn eerste euro met affiliate marketing had verdiend. Inmiddels doe ik meer dan 10.000+ euro per maand. 

Als ik in de eerste twee weken nadat ik was begonnen had opgegeven, had ik nu voor een baas gewerkt en een negen-tot-vijf baan gehad. 

Denk lange termijn, stop niet en ga door. Wanneer je doorzet en aan je website blijft bouwen, gaat het je lukken om geld te verdienen met affiliate marketing.

Meld je nu via de link hieronder gratis aan bij Tradetracker en start met het opzetten van jouw affiliate marketing business.

Meld je NU GRATIS aan bij Tradetracker!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Één reactie op “Tradetracker: 5 Gouden Tips om te beginnen met geld verdienen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]