Content direct laten indexeren in Google met deze simpele tip

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
google icoon

Dit komt je vast wel bekend voor:

Je hebt een artikel (of pagina) op je website geplaatst, en je wilt deze zo snel mogelijk in Google laten verschijnen.

Echter is je content na een paar uur nog niet zichtbaar in Google, en de volgende dag nog steeds niet.

Je wacht en je wacht, maar ook de volgende dag is je content nog nergens te vinden in Google.

Pas na de derde dag is dan eindelijk je content door Google geïndexeerd… Dat moet natuurlijk veel sneller!

In de onderstaande video laat ik je zien hoe je nieuwe content vrijwel direct in Google kunt laten verschijnen.

Video: Content in seconden zichtbaar in Google

Zoals je ziet is de pas online geplaatste content in een paar seconden zichtbaar in Google, zonder dat ik hier allerlei technische handelingen voor heb hoeven verrichten.

Elke keer als ik nieuwe content online plaats, volg ik dezelfde stappen als dat ik in de bovenstaande video voordoe.

Zo is mijn nieuwe content in een paar seconden geïndexeerd in Google, en kan ik vrijwel direct bezoekers uit Google naar mijn website naar deze content krijgen.

Succes!

Lees ook:

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Content direct laten indexeren in Google met deze simpele tip

  1. Super handige tip Jacko, dit wist ik nog niet 🙂

    Kun je ook net zolang verbeteren totdat het artikel op rank 1 staat met een bepaald zoekwoord?

    Voorbeeld: Een artikel staat nu in de top 4 met keyword nu ga ik deze verbeteren, content toevoegen in welke vorm dan ook en dan voer ik de url opnieuw in, heeft dit nut of moet je gewoon een paar dagen wachten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *