2015 Jaarafsluiting: Trots en knallend het nieuwe jaar in!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
bierglas

Traditiegetrouw plaats ik aan het eind van het nieuwe jaar een jaarafsluiting. Niet alleen voor mijn volgens, maar ook voor mezelf.

Simpelweg om er bij stil te staan wat het afgelopen jaar gebracht heeft, en om mezelf scherp te zetten voor het nieuwe jaar.

En net als vorig jaar (2014) was 2015 een topjaar, nóg beter dan 2014.

Daar ben ik dan ook behoorlijk trots op en blij mee.

Als je drie jaar geleden tegen me zou zeggen dat ik de mijlpalen zou behalen die ik dit jaar heb behaald, zou ik je simpelweg voor gek verklaren. Toch is niets minder waar.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Nummer 4 positie in PayPro!

Eind 2014 lanceerde ik de Affiliate Marketing Revolutie; mijn beste en meest complete videotraining waarin ik stap voor stap laat zien hoe je jouw affiliate business op kan zetten aan de hand van mijn methode.

nummer 4 in paypro

Mensen die mij kennen weten dat ik altijd voor lange termijn succes kies, en dat was ook bij de Affiliate Marketing Revolutie het geval.

Alhoewel de videotraining al gelijk goed aansloeg, kwam hij in 2015 pas écht goed op gang, en sta ik inmiddels in de top 4 van PayPro (het netwerk waarop ik de training verkoop).

Als je weet dat er bijna 10.000 trainingen via PayPro verkocht worden, en mijn training op nummer vier staat, dan begrijp je hopelijk wel dat ik hier enorm trots op ben.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Met twee producten aan de top!

2015 was ook het jaar waarop ik een aanvullende training; de Affiliate Marketing Revolutie – VIP Member lanceerde.

paypro marketing

Als VIP Member word je elke maand uitgenodigd voor een geheim webinar, waarin ik aan de hand van casestudies laat zien wat wél en wat niet werkt.

Ook de VIP Member staat hoog in de ranglijsten van PayPro, namelijk op de tweede plaats in de categorie Marketing, onder de Affiliate Marketing Revolutie.

Interviews

Wanneer je dit soort meetbare resultaten haalt, is het niet gek dat je af en toe gevraagd wordt om een interview te houden.

In 2015 was ik dan ook te gast in meerdere interviews en podcasts, zoals die van podcast meester Dennis van Leeuwen en Marc de Groot, welke in de eerste week van 2016 online zal verschijnen.

Daarnaast werd ik ook gevraagd om mijn visie te geven over business building en affiliate marketing door business coach Jerry van Staveren, die tevens ook vaste gastblogger voor Internet Succes Gids.nl is geworden.

Ik vind het enorm tof om deze mijlpalen te hebben bereikt. Pakweg 3-4 jaar geleden had ik dit echt nooit verwacht.

Ook dit geeft weer aan: geef nooit op en geloof in jezelf. Altijd. Laat mensen je nooit wijsmaken dat je iets niet kunt. Waar een wil is, is een weg.

Vermelding op LeadPages.net

Mensen die mij goed kennen weten dat ik een groot fan ben van LeadPages.

Met LeadPages kan ik super simpel landingspagina’s maken. Waar ik vroeger een dag moest uitrekken voor het maken van een landingspagina, zo maak ik die nu in een paar minuten.

Ik was dan ook enorm trots dat een LeadBox die ik had gemaakt werd vermeld op de blog van LeadPages.net.

Zo vonden ze mijn LeadBox op Internet Succes Gids.nl een vermelding in de top 10 van LeadBoxes van de maand waard. Erg tof! Zeker als je je bedenkt dat LeadPages één van de (zo niet dé) populairste internet marketing tools is.

FOCUS!

Ik blijf het zeggen: focus is zo enorm belangrijk.

Zoveel mensen die beginnen met internet marketing en geld verdienen op het internet beginnen met veel te veel projecten tegelijkertijd.

Ze gaan van het ene naar het andere. Misschien omdat een nieuwe methode hun beter (of sneller) lijkt, maar beginnen zo altijd weer op nul.

Wanneer je ergens écht goed in wilt worden, moet je zoveel mogelijk tijd en energie in dátgene steken.

Je zult zien dat je ‘het’ telkens beter gaat snappen, en er telkens beter in gaat worden.

Bouw aan je business

Hoe meer tijd en energie je ergens in steekt, hoe meer resultaten je gaat halen.

Dat zie ik met Internet Succes Gids.nl ook. Dat begon als een hobby project, en hoe meer ik er mee bezig was, hoe meer resultaten ik er mee behaalde.

Simpelweg omdat ik aan het bouwen was. Ik stak er tijd en energie in, en wanneer je dat doet, groeit het. Dat is met alles zo.

In de jaarafsluiting van 2014 gaf ik aan dat ik meer met video’s wilde gaan doen, en in 2015 heb ik het volgehouden om elke week een nieuwe video op YouTube te plaatsen.

Hierdoor kreeg ik langzamerhand telkens meer views op YouTube, wat ook weer resulteerde in meer bezoekers, leads en inkomsten.

Dat is niet van de één op de andere dag gegaan, maar omdat ik telkens aan het bouwen was (video’s uploaden), haalde ik hier resultaten mee.

Ook bleef ik stabiel doorgaan met bloggen en het verbeteren van Internet Succes Gids.nl. Hierdoor kom ik telkens weer hoger in Google, krijg ik meer gratis bezoekers, wat weer zorgt voor meer leads en meer inkomsten.

Doordat ik constant bouw aan mijn websites, sta ik negen van de tien keer bovenaan in Google op de zoekwoorden waarop ik gevonden wil worden.
Doordat ik constant bouw aan mijn websites, sta ik negen van de tien keer bovenaan in Google op de zoekwoorden waarop ik gevonden wil worden. Dit keer op ‘SEO tips 2016‘.

Zo heb ik een geautomatiseerde machine die dag en nacht voor mij werkt.

Ga jouw dromen en doelen achterna

Al sinds het begin dat ik mensen ben gaan leren om online geld te verdienen, krijg ik mails en reacties van mensen die mij vertellen dat ze het wel heel graag willen, maar dat ze worden uitgelachen door hun vrienden en familie.

Echt, geloof me, toen ik pas begon met affiliate marketing ben ik zo hard uitgelachen door mijn vrienden en familie. Ze zijden dat ik maar beter voor een baas kon gaan werken, want dat “geld verdienen op internet” kon helemaal niet.

Het klinkt misschien een beetje crue, maar verwijder die mensen uit je leven. Die zorgen alleen maar voor negativiteit en daardoor ga jij je dromen en doelen niet realiseren.

Vergeet niet: het zijn jouw dromen en doelen, niet die van iemand anders.

Als jij iets graag wilt, ga er dan voor. Doe er alles aan om die mensen het tegendeel te bewijzen.

Laat je nooit tegenhouden door wat andere mensen van jou vinden en denken.

De meeste mensen willen willen wel dat je het ‘goed’ doet, maar niet ‘beter’ doet dan hun.

Jij hebt bepaalde dromen. Jij hebt doelen die je wilt behalen in het leven.

Ga er voor, en laat je door niets of niemand tegenhouden.

Jij bent de baas van je eigen leven.

Ga er voor.

Als ik het kan, kan iedereen het.

Be GREAT!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “2015 Jaarafsluiting: Trots en knallend het nieuwe jaar in!

 1. Mooi en herkenbaar verhaal Jacko!

  Zeker goed ook om te zien dat je door middel van regelmatig bloggen meer resultaten uit je website haalt. Misschien is het nog een idee om de volgende keer een screenshot van je Analytics eraan toe te voegen? Of je best gelezen artikelen?

  1. Thanks voor je reactie Christian!

   Yes, je ziet dat de websites gewoon goed groeien door continu nieuwe content te plaatsen.
   Dat zal ik bij deze even in deze reactie doen (meest gelezen artikelen):

   1: Hoger in Google komen? Gebruik deze handige tips! (https://www.internetsuccesgids.nl/5-tips-hoger-in-google/)
   2: Geld verdienen op internet? Alle methodes op een rij! (https://www.internetsuccesgids.nl/geld-verdienen-op-internet/)
   3: 5 Tips voor het schrijven van een goede blogpost (https://www.internetsuccesgids.nl/5-tips-goede-blogpost/)
   4: Bloggen? Wat is het en waarom is het zo belangrijk? (https://www.internetsuccesgids.nl/bloggen/)
   5: WordPress permalinks aanpassen? Hoe doe je dat? (https://www.internetsuccesgids.nl/wordpress-permalinks-aanpassen/)

   Opvallend is dat deze alle vijf bij de ‘oudste’ artikelen van Internet Succes Gids.nl horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *