WordPress logo veranderen? Zo kun je dat makkelijk en snel doen!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
een afbeelding van het inlogvenster van wordpress

Het WordPress logo veranderen; hoe kun je dat nou eigenlijk doen?

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen die een eigen WordPress website hebben opgezet, en die graag het logo willen veranderen wat ze zien als ze inloggen op hun website.

Als je bijvoorbeeld een website hebt waar meerdere mensen op inloggen, dan staat het natuurlijk wel zo netjes dat je gewoon je eigen logo kunt laten zien, in plaats van het standaard WordPress logo.

Er zijn verschillende manieren om het WordPress logo te veranderen.

In dit artikel zal ik dan ook de meest simpele en gebruiksvriendelijke manier bespreken.

Het WordPress logo veranderen dankzij deze handige plugin

Om het WordPress logo te veranderen gebruik ik altijd een hele handige plugin, waardoor je dus helemaal geen technische kennis hoeft te hebben.

De plugin die ik gebruik heet My WordPress Login Logo en laat je (zoals de naam al zegt) je eigen WordPress logo instellen.

Weet je niet hoe je WordPress plugins moet installeren? Lees dan mijn uitgebreid artikel over WordPress plugins installeren.

Wanneer je deze plugin hebt geïnstalleerd verschijnt er in het beheerdersgedeelte van je WordPress website een nieuwe menuknop, waarmee je naar de instellingen van de plugin gaat.

Het wordpress logo veranderen is erg makkelijk dankzij deze plugin
Op de instellingen pagina van de plugin kun je gewoon zelf opgeven welk logo je wilt laten verschijnen. Ook kun je andere instellingen opgeven zoals de grootte en breedte van het logo.

Hier kun je het logo uploaden wat je wilt laten verschijnen, en je kunt bijvoorbeeld ook opgeven hoe groot en breed het logo moet zijn. Daarnaast kun je een fade-in effect meegeven, zodat het inlog venster wat vertraagd verschijnt (wat er erg mooi uitziet!)

Je WordPress logo veranderen is dus heel eenvoudig en je hebt absoluut geen technische kennis nodig.

Dankzij de bovengenoemde plugin kun je gewoon zelf kiezen welke afbeelding je wilt laten verschijnen in het inlogvenster, en de plugin zorgt voor de rest!

Heb je nog vragen over deze plugin, of lukt het niet? Stel je vragen dan in de reacties hieronder!

Als je dit artikel behulpzaam vind, dan zou ik het zeer waarderen als je dit artikel een like of een tweet zou geven.

Thanks!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “WordPress logo veranderen? Zo kun je dat makkelijk en snel doen!

  1. ik heb de plugin geïnstalleerd alle aanpassingen gedaan maar het logo blijft in wordpress staan is er iets dat ik nog moet aanpassen?
    Alvast bedankt voor feedback

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *