Werken als internet marketeer maar “zo alleen”? Ga eens buiten de deur werken!

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Laat ik vooropstellen dat ik het heerlijk vind om een internet marketeer te zijn. Ik werk wanneer ik maar wil, waar ik maar wil. Ik ken geen enkel ‘beroep’ wat zoveel vrijheid met zich meebrengt als wat ik elke dag doe.

Ik bepaal zelf hoe laat ik wil op staan, wat ik op die dag doe en hoe laat ik met werk stop.

Wil ik een dagje vrij nemen? Geen probleem, dan neem ik gewoon een dagje vrij. Ik hoef voor niets of niemand verantwoording af te leggen en aan het eind van de ‘vrije dag’ zie ik dat ik gewoon geld heb verdiend.

Hier heb ik natuurlijk wel vooraf werk voor verricht, maar als zo’n passieve bron van inkomsten eenmaal staat, vergt het weinig onderhoud van mijn kant.

“Werken doe ik eigenlijk niet meer”

Ik vind het hartstikke mooi om met mijn werk bezig te zijn, en noem mijn ‘werk’ dan eigenlijk nooit “werk”, maar ben gewoon lekker bezig.

Werken doe ik eigenlijk al zo’n vier-vijf jaar niet meer, en ben niet van plan dat ooit nog te doen.

Geld verdienen op internet is mijn passie en ik pluk er elke dag de vruchten van.

Maar zoals bij alles is niets perfect. Ook aan internet marketing zit een nadeel. En dat is een nadeel wat je heel vaak tegenkomt in de internet marketing kringen; namelijk het alleen werken.

Ik werk gewoon vanuit thuis en vind dat prima. Je rolt uit bed, pakt de MacBook en gaat aan de slag.

Niet eerst een half uur in de file staan voordat je op je werk komt, maar gewoon direct aan de slag op je eigen tempo.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

“Heerlijk!”

Dit klinkt heel mooi – en geloof me, dat is het ook – maar wanneer je dit lang genoeg doet ga je toch wel merken dat je mensen om je heen mist.

Je hebt natuurlijk niet echt collega’s. Je spreekt wel mede marketeers via Skype, maar dat is toch weer wat anders.

Niet om te zeggen dat ik er echt ‘last’ van heb, maar af en toe is het wel fijn om onder de mensen te zijn en andere mensen te spreken (die ook weer hetzelfde doen als mij).

Sinds een tijdje heb ik hier wat op gevonden, en pak ik rond een uur of tien de auto en rij ik naar een restaurant (met goede wifi) en ga daar lekker zitten achter mijn MacBook Air.

Niet altijd, maar soms spreek ik daar met mede marketeers af, en gaan we elkaars business onder de loep nemen om te kijken wat er beter kan.

Heerlijk!

Als ik alleen aan het werk ben merk ik dat ik echt super geconcentreerd bezig ben en zelden andere dingen aan het doen ben (ik ben hier namelijk gekomen om te werken).

Daarnaast spreek je regelmatig eens iemand en ben je gewoon eens uit je ‘zone’.

Als ik dan bij het eten weer thuis kom sta ik vaak van versteld hoe vaak ik in zo’n middag gedaan heb, en dat is natuurlijk de bedoeling.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

“Onder het genot van een natje en een droogje”

Anyway, denk nu niet dat ik dit hele dagen doe, want vaak werk ik van s’ochtends vijf tot een uur of 10-11, maar op dagen dat het slecht weer is en er buiten toch bar weinig te doen is, ben ik vaak s’middags keihard mijn business naar het volgende niveau aan het tillen, onder het genot van een natje en een droogje.

De bediening van dit restaurant weet nog steeds niet wat ik “voor werk doe”, en dat vind ik wel prima zo.

Be GREAT,

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Werken als internet marketeer maar “zo alleen”? Ga eens buiten de deur werken!

  1. Hi Jacko,

    Heel herkenbaar Jacko! Het ondernemen is een mix van online en offline, een 50-50 mix. Daarom maak ik regelmatig lunch afspraken met collega ondernemers. Dat geeft mooie nieuwe inzichten en nieuwe energie!

    Kijk uit naar onze lunch eind deze maand, in combi met een “lunch” webinar!

  2. Heb dit opgelost door meer offline trainingen te geven en regelmatig om tafel te zitten met klanten en collega marketeers. Het is super om met mensen die op hetzelfde ‘level’ zitten te sparren en elkaars bedrijven naar een hoger niveau te tillen.

    Groet, Menno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *